Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jakou TV

fox171

Otázka

Recommended Posts

• 0

čoveče 127cm bych mozna uz asi nebral...je to hezky velky, ale ty hry uz na tom nevypaaji tak hezky a klasicke TV vysilani uz vubec ne...to bych radeji zustal u klasiky 106/107cm...pokud to nechces teda do velkyho obyvaku..predpokladam ze to chces jen na osobni ucely tu TV :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Já tu 127cm mám a hry na PS3 na tom fakt vypadají pěkně samozřejmě přes HDMI a parádně se na ni hraje s move. A to klasické TV vysílání nevypadá tak špatně jak si myslíš je to docela dobré ale nejlepší je když například kabelovka vysílá Satelitní HD signál tak to vypadá nádherně.

Odkaz ke komentáři

• 0

SCART je analogové připojení a HDMI je digitální = lepší :-D rozdíl je tam obrovský... teda pokud to živíš kvalitním signálem!! Já bych šel do 46" od Samsungu samozřejmě ve full HD. A pokud to živíš kvalitním signálem (např. digitalní HD satelit) tak je i obraz na TV krásný...

Odkaz ke komentáři

• 0

Mám 107 LCD FullHD Philips a HD satelit a taková liga mistrů (:bash:VIKTORKA PLZEŇ !!:bash:) v HD kvalitě = noblesní podívaná:cheesygrin:

A velikostně je na hry tak akorát. Ale fakt je,že větší je větší... Každopádně na hraní s Move by bodla i 127cm.

Samozdřejmě vše propojeno přes HDMI,jak jinak. SCART snad už nikdy ne.:D

Odkaz ke komentáři

• 0
Já mám zezadu přilepenou malou anténu, nic neplatím a chytím kolem 20 programů (Nova,Prima,Prima Cool,Markýza,Barrandov,Jedničku ......)

Ale ta kvalita mě štve.

Já tam ani nemám anténu jen tu integrovanou v TV a já chytím přes 200 programů ovšem nějaké nejdou jako Nova HD, Prima HD, ale Discovery všechny Viasat, Nova,Prima,Prima Cool,Markýza,Barrandov,Jedničku a tak dále a také nic neplatím..;) jen za ty HD by se muselo platit.

Odkaz ke komentáři

• 0

Nejlepší kvalitu dostanete prostě přes ten satelit s kartou od SkyLink :). Nejlépe si sehnat hacklou kartu (dáte sice za ní třeba 8 tisíc, ale jede vám už na furt akorát, teď od nového roku to možná nepůjde kvůli novému kódování). Samotný HD receiver taky stojí ňáký peníz + parabola + konzole + čidlo. Ale obraz je neskutečný. V takovém případě nejlépe ňákou Samsung LEDkou nepohrdnete :).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu