LelekCZ Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli má cenu reklamovat sluchátka od Iphonu mám je teprve asi tak půl roku ale už mně jedno ucho skoro nejede :( Nechci to reklamovat kvůli tomu že se mně do toho nechcou vrážet peníze ale prostě se mně líbí to ovládání a taky jenom s principu, že když dávají špatný sluchátka tak ať si to taky trochu odčiní PS: Pište co si o tom myslíte a kdyby jste věděli o nějakých dobrých sluchátkách upřednostňuji pouze špunty nebo pecky žádný velký sluchadla tak se taky určitě podělte :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Jestli to máš furt v záruce a zacházel jsi s nima šetrně tak bych neváhal a reklamoval je.. Měli by ti to vzít ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vostoq Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 asi tak.. :-) mě ty moje odešli když mi po hození na noční stolek do skleničky s vodou a solí (na křeče) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Aha :D Tak takové zacházení nezažili :D Moje jsou v naprostém pořádku :) Jenom budu muset smazat jailbreak s Iphonu :D Ale tak co teď už je to rychlí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 No zkusil bych to dat na reklamaci, pokud vim tak zaruku mas 24 mesicu, krom na baterii na kterou je tusim pul roku. Kazdopadne tam budes za borce :) kdyz tam prijdes dat na reklamaci slchatka :-D , pak dej vedet jak jsi dopadl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 JJ dneska to ještě nějak pořeším :) Myslíte že nebude vypadat divně když to nechám úplně prázdný v té tovární verzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Vždyť je to jedno ne? .. Tovární netovární hlavně že tam neni JB ;) .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Podle mě naprostá zbytečnost... Už jen kvůli tomu času cos obětoval pro nahrávání her :D radši si kus Creative EP-630 a ser na nějakou reklamaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Podle mě naprostá zbytečnost... Už jen kvůli tomu času cos obětoval pro nahrávání her :D radši si kus Creative EP-630 a ser na nějakou reklamaci Hry mám všechny v PC takže stačí dát pouze jedno sync a mám to tam znova ale jak říkám ještě o tom popřemýšlím :) Jinak ty sluchátka vypadají dobře ale nevíš o nějakých aj s ovládáním :) Abych nemusel furt vytahovat Iphon :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Bejt tebou tak si radsi vymyslim nejakou zavadu na iPhonu :D ze se ti treba zasekava bo tak neco.. Jelikoz u iPhonu probiha reklamace vedsinou tak, ze ti za to daji novy kus... takze budes mit vlastne aj nové sluchátka :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Bejt tebou tak si radsi vymyslim nejakou zavadu na iPhonu :D ze se ti treba zasekava bo tak neco.. Jelikoz u iPhonu probiha reklamace vedsinou tak, ze ti za to daji novy kus... takze budes mit vlastne aj nové sluchátka :-DTak to by mne taky mohli vzít :D nevim jestli se to stava všem ale kdyz si zapnu hudbu skrze sluchátka po delší době neposlouchani tak se mne to seká a a občas se mne to i samo pauzuje. Tak to trva vetsinou tak 2 min..... Nevim nesli je to problém pouze mého iphonu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 No nic takového se mně osobně nestává .) prdni to do toho servisu a uvidis :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Asi to tak udělám :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Nechápu, proč chceš jim při reklamaci sluchátek chceš dát iphone? stačí když odneseš jen sluchátka, nikdy jsem neviděl, že při reklamaci sluchátek by někdo dával jen mobil. Já jsem kdysi dávno několikrát reklamoval sluchátka od sony ericcsonu, a vzali jen záruční list a sluchátka, mobil a krabici mi nechali doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Ok, však já se s něma nějak domluvím :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vostoq Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Creative EP-630 mám taky a hrajou fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Creative EP-630 mám taky a hrajou fakt super Tomu věřím taky se mně líbí ale s tím Iphonem potřebuju fakt nějaký co maj aja to ovládaní přímo na sluchátkách :( Protože když to bude chtít rychle zastavit tak musím vytáhnout Iphon a to je docela pomalý :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts