Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 1, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Zdarec. Zajímalo by mě, jestli nemá někdo tip ohledně grafický karty od ATI nebo AMD (nechci nVidie :D) kolem 3000.- Zatím mě zaujala Sapphire HD6870, ale nechám to na vás, co mi nabídnete :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 já mam 5770 :-D starej křáp, ale ta HD6870 stojí kolem 4000? tak že to chceš do 4000 nebo do 3000? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Ajo sakra, nevšiml jsem si, že to byla cena bez DPH... :D Takže 6870 padá... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 http://www.alza.cz/msi-r6790-2pm2d1gd5-d236244.htm nebo http://www.alza.cz/sapphire-hd-6770-flex-d237327.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Takže změna, finance vzrostly (vybodl jsem se na koupi X360 :D) takže teď shánim pořádně silnou ATI/AMD, která utáhne dnešní hry na Vysoký, nebo nejlíp nejvyšší detaily do ceny 4500kč. Osobně jsem koukal na tuhle za 2 tisíce ale každopádně to nechám na vás, díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 no chceš grafiku na jak dlouho? a ty verze extreme ti nedoporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 No právě že aspoň tak na 2 roky abych nemusel měnit a aby i tak zvládala nový hry. Co se týče tý extreme verze, ani jsem si nevšiml, že to tam v názvu je :D Já jsem spíš koukal na gameplaye a tam měli většinou Maxed Out právě s touhle grafárnou, proto jsem sáhl na ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 jo ona je výkoná ale ta verze extreme je oproti normální verzi hodně levná protože sapphire použilo nejlevnější věco co byly po ruce a výsledek. Výkoná grafika, ale kvalita mizerná a je hlučná jinak kup si tuhle je dobrá: http://www.alza.cz/sapphire-hd-6870-d226023.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Díky moc, na tu 6870 jsem už taky koukal a když mi to ještě někdo doporučil, tak tím líp - objednáno :) Kdyžtak kdo může, tak LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.