shtrbi Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Ahoj lidi, mám takových pár problémů a to: že se mi FIFA 11 někdy seká a stává se mi to stále častěji, prostě asi na tři vteřiny se sekne a pak zase jede dál...další problém je v tom, že se mi zničehonic změnily soupisky a u hráčů mám úplně jiná jména a čísla, i když komentátor je volá pravými...nemá někdo stejný či podobný problém? zkoušel jsem vymazat soubor k FIFě z Game Data Utility, ale po spuštění je vše při starém špatném, a teď nevím, zda mohu vymazat i save, aniž bych si nějak pokakal možnost multiplayeru...ale online pass mám ve stažených, takže by to problém být neměl, když ho nahraji znova na stejnou mašinu....že? Díky moc za rady a připomínky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Ty záseky mám taky. Takže je to asi "normální" Stěma soupiskama se mi to taky stalo :) .Když vymažes ten save vrátí se to a pass ti půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Okay...myslel jsem, jestli není disk v nepořádku, ale vypadá naprosto bez poškození, tak nevím, čím to je...ale aspoň vím, že to není jen u mě...takže problém je jinde...vyhodil jsem z pska vše fifoidního a nainstaloval zpět a frčí to už se správnými soupiskami...ale seky jsou pořád :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Těch se boužel nezbavíš co jsem slyšel, tak je má skoro každej... :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumblebee1468626587 Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Nebude to nedostacujici grafikou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 nedostačující grafikou na PS3?? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mercurial Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 mam stejny problem s fifou vzdy se mi sekne na 3 až 5 vterin a pak zas jede za zapas se mi to stane treba 3x ale u jinych her typu gow 3, uncharted 1,2 ATD to nedela jen u fify 11 skousel sem jeste kamaradovu fifu a dela to stejny problem stim sekani takze sem skousel 2 fify 11 ps3 mam mesic a hned jak sem ho poprve zapnul tak se ta fifa sekala ale ostatni hry jedou bez problemu tak nevim poradte dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Jo mně to dělá taky jen u FIFA11 ..ostatní bez problému...:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mercurial Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 ja skousel 2 fify11 jednu platinovou druhou normalni verzi a dela to furt stejnej problemto sekani a kama radovi to jde v poho bez sekani tak pockam az vyjde fifa 12 a doufam ze to delat nebude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Mně to zpočátku taky nedělalo...pak to začalo dělat sem tam a teď je to 10 za zápas...:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mercurial Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 me ta fifa11 zacala sekat hned jak sem ps3 zapojil ale jakto ze nam se to seka a ostatnim ne,ja mam ps3 slim 320 gb pockam jestli mi to bude delat i fifa 12 tak tak to vratim at stim neco udelaj mam na to zaruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Netuším...:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fruper Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 No vy si aspon mužete zahrát,mě fifa z ničeho nic přestala jit,dam do ps3ky fifu,zacatek ok ale jak se ma jit do areny tak se to sekne takže někdy musim i vypnout ps3,ale někdy to jde do areny,ale když chci dat match tak to zase jde do areny a dal už to nejde,sekne se to v arene,fifa furt sla ok a najednou tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mercurial Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 ja nevim co delaj stima playstationnama hlavne ze stojej 8 000 kc ja ho mam mesic a fifa se mi seka od prvni chvile kdy sem ps3 zapojil do tv a hlavne ze chtej za to prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mercurial Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 tak se ps3 reklamoval kuli tomu sekani fify 11 dnes mi to prislo a problem byl v zakladni desce jeste ze mam na to zaruku :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 mercurial: Fakt? Já mám PSko taky ještě v záruce...ale že bychom měli všichni problém se základní deskou :/ nevim nevim hele...FIFA už se ti teda neseká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 24, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Mně se taky příliš nezdá, aby "zasekávající se" Fifa 11 (jiná hra ti to nedělala?) byl pro Sony důvod k výměně základní desky. Jak píše shtrbi, těch případů je víc a skoro bych to spíš přisuzoval hře samotné. Čím ti zdůvodnili výměnu té desky, co na ní jako může být špatné, že by způsobovala zasekávání se jedné konkrétní hry? To co jsi napsal totiž dost může ovlivnit ostatní se stejným problémem, kteří se určitě nezbaví pocitu potřeby jít ke svému prodejci a ze stejného důvodu reklamovat svoji PS3 a dožadovat se výměny základní desky s odvoláním na tvůj případ. Jenomže to nemusí vždy dopadnout stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.