Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIFA 11 problém

shtrbi

Recommended Posts

Ahoj lidi,

mám takových pár problémů a to: že se mi FIFA 11 někdy seká a stává se mi to stále častěji, prostě asi na tři vteřiny se sekne a pak zase jede dál...další problém je v tom, že se mi zničehonic změnily soupisky a u hráčů mám úplně jiná jména a čísla, i když komentátor je volá pravými...nemá někdo stejný či podobný problém?

zkoušel jsem vymazat soubor k FIFě z Game Data Utility, ale po spuštění je vše při starém špatném, a teď nevím, zda mohu vymazat i save, aniž bych si nějak pokakal možnost multiplayeru...ale online pass mám ve stažených, takže by to problém být neměl, když ho nahraji znova na stejnou mašinu....že?

Díky moc za rady a připomínky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Okay...myslel jsem, jestli není disk v nepořádku, ale vypadá naprosto bez poškození, tak nevím, čím to je...ale aspoň vím, že to není jen u mě...takže problém je jinde...vyhodil jsem z pska vše fifoidního a nainstaloval zpět a frčí to už se správnými soupiskami...ale seky jsou pořád :/

Odkaz ke komentáři

mam stejny problem s fifou vzdy se mi sekne na 3 až 5 vterin a pak zas jede za zapas se mi to stane treba 3x ale u jinych her typu gow 3, uncharted 1,2 ATD to nedela jen u fify 11 skousel sem jeste kamaradovu fifu a dela to stejny problem stim sekani takze sem skousel 2 fify 11 ps3 mam mesic a hned jak sem ho poprve zapnul tak se ta fifa sekala ale ostatni hry jedou bez problemu tak nevim poradte dekuji.

Odkaz ke komentáři

No vy si aspon mužete zahrát,mě fifa z ničeho nic přestala jit,dam do ps3ky fifu,zacatek ok ale jak se ma jit do areny tak se to sekne takže někdy musim i vypnout ps3,ale někdy to jde do areny,ale když chci dat match tak to zase jde do areny a dal už to nejde,sekne se to v arene,fifa furt sla ok a najednou tohle

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • Moderators

Mně se taky příliš nezdá, aby "zasekávající se" Fifa 11 (jiná hra ti to nedělala?) byl pro Sony důvod k výměně základní desky. Jak píše shtrbi, těch případů je víc a skoro bych to spíš přisuzoval hře samotné. Čím ti zdůvodnili výměnu té desky, co na ní jako může být špatné, že by způsobovala zasekávání se jedné konkrétní hry?

To co jsi napsal totiž dost může ovlivnit ostatní se stejným problémem, kteří se určitě nezbaví pocitu potřeby jít ke svému prodejci a ze stejného důvodu reklamovat svoji PS3 a dožadovat se výměny základní desky s odvoláním na tvůj případ. Jenomže to nemusí vždy dopadnout stejně.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu