f-007 Odesláno Říjen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 Von se ten motor moc nezahriva, spis skorovubec ani do brutalniho kopce, ten chlapek my posilal jedno video, a tam vyjizdeln uplne brutalni kopce nekolikrat za sebou.....ted tvorim takovej kryt na elektor soucastky proti vode :)hustyy pak dej fotecky moc rad se mrknu :D jo jo trochu se nam to tu rozjizdi je to nas 100prispevek :DDDDD:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotgunman Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 hustyy pak dej fotecky moc rad se mrknu :D jo jo trochu se nam to tu rozjizdi je to nas 100prispevek :DDDDD:cheesygrin: Tak takhle by to mnělo vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 jestli všechno výjde podle plánu tak půjdu nakonec do elektry Mad Truck...Trošku mně to ale rozhazuje protože potřebuju i nové brzdy na kolo takže nevím kdy TADY LINK www.rcmonster.org (Vstup do obchodu->elektry-> Mad Truck ->více informaci) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Říjen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 mad truck bych ti doporucoval je vyborny a tobe Shotgunman rikam dobra prace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Říjen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 Ty mini-inferno jsou staveny do terénu ? Třeba něco jako polni cesta, šterk,snih atd. ?Když my to přijde v balenní je už vše, co se potřebuje k provozu ?(akumulátor, sitová nabiječka, vysilačka....) skoro vse je to bez baterii bohuzel a do nich das dalsi litr 6AA do rc modelu a 8 do vysilace. ale ja si ho nejspis poridim je na nej velikananananananaaaanska skala tuningu :D a jestli chces jeho starsiho brasku a taky mnohem vykonejsiho tak si porid mini inferni sp (MI sp) stoji neco pres 5000 tisic.:) ale nejdriv chci to co mas ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Říjen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 tak hle toto je moj mazlik :D dneska se ho dostal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Říjen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 Takze dneska sem ho vyskousel a bohuzel nejel 30minut :( ale 1hodinu a neco porad na plny perdy takze takove 2hodiny jede jako drak vsem doporucuju mam v tom baterky od znacky energizer 1000mah a je to na ctyri AAA takze pohoda super :DDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ogami Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 2f-007: peknej mazel ;) budu taky muset poridit nakej off k tomu mymu onroadu. vcera sem konecne zvednul podvozek poradne, takze dneska pudu testovat po praci, kdyz pocasi da. btw baterka nimh 7,2v 3300mah vydrzela neco malo pres pul hodinu, nak sem zapomel to sem napsat. po par vybitich a nabitich by se mela srovnat na max kapacitu jak mi rikal prodavac, takze by mela vydrzet jeste o chvilku dele. po posledni jizde sem do ni uz nacpal 3500mah, aspon podle nabijecky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Říjen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 2f-007: peknej mazel ;) budu taky muset poridit nakej off k tomu mymu onroadu. vcera sem konecne zvednul podvozek poradne, takze dneska pudu testovat po praci, kdyz pocasi da.btw baterka nimh 7,2v 3300mah vydrzela neco malo pres pul hodinu, nak sem zapomel to sem napsat. po par vybitich a nabitich by se mela srovnat na max kapacitu jak mi rikal prodavac, takze by mela vydrzet jeste o chvilku dele. po posledni jizde sem do ni uz nacpal 3500mah, aspon podle nabijecky ;) slusneeeee to je fajn jestli bys chtel offroad na baterie a nechtelo by se ti moc investovat tak bych ti doporucil zk2 http://www.hobbyeshop.cz/inshop/rc-modely-aut/rc-auta-elektro-1-18/id-.6551-FS+1-18-tt-zk-2.html :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wojan Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 Hej je to kotelny tydle modeli ale za ty prachy bych si radsi koupil 50ku ctyrkolku a vozil bych se sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotgunman Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 2 hodiny to bych taky chtěl :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Říjen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 2 hodiny to bych taky chtěl :(ted se mi nalomilo zadni rameno takze budu muset koupit novy :( ale tunningovy :D asi jeste dokoupim baterky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotgunman Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 ted se mi nalomilo zadni rameno takze budu muset koupit novy :( ale tunningovy :D asi jeste dokoupim baterky. No ty si děláš snad prdel ne ? Mně se nalomilo přední dneska odpoledne. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Říjen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 No ty si děláš snad prdel ne ? Mně se nalomilo přední dneska odpoledne. :):D si delas prdel ne? :DDD tak to je husty ale bohuyel nevim o zadnych nahradnich dilech pro tohoto krasavce :( (pro toho tvyho) :( ale vis co? :D :D :D ja to slepil vterinakem (super bond) ta se jmenuje a je silnej jak golias a je na umele hmoty :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotgunman Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 ja to nemam az tak hrozny ale i tak to radsi slapik vterinakem....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Říjen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 ja to nemam az tak hrozny ale i tak to radsi slapik vterinakem.......¨Tak se zacina poradat zimni serial zavodu malych meritek (pro vsechny kdo se jich chteji zucastnit) :) je to 1:16 a 1:18 a reknu vam rovnou ze pokud bych nemel tu zatracenou sadru tak bych tam sel :D jinak budu porizovat minizillu :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Říjen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Tihle to sem si fakt nemoh odpustit a musel sem to sem dat fakt to neslo :lol::lol::lol: http://www.youtube.com/watch?v=jvIZp3G5UeM :lol::lol::lol::lol::lol:lol::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 tak hle toto je moj mazlik :D dneska se ho dostal :D jo,dobrá kára :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Říjen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 jo,dobrá kára :thumbup:Dik ale uz neni sem uvaril konektory protoze sem furt na nich eco delal :cry: takze umralo a ted budu kupovat jine MI(mini inferno) 1:18 a to se da vytunit tak ze to lita stofkou a je to na baterky :D :lol: ale prej se to pak neda ridit :D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 fotřík je do toho blázen:D a já se takychytám:) fotřík má Traxxas E-MAXX já mám Carson E-CRASHER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 No já mam zatím jen Audi TT xD zakoupené v lidlu za 400 ='( ..... vozim v nem křečka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.