zeek Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Mám psp 3004 s fw 6.37,chci se zeptat jestli to jde nějak flashnout nebo mám smůlu ? =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lemonye Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Jde to hledej na forku navody tu jsou musis aktualizovat psp na v 6.39 a pak nahrta PRO-B flash http://console-forum.net/tema/126415-dotaz-na-herni-konzole-sony-playstation-portable-base-pack-3004?highlight=Lemonye zde najdes navod kterym jsem se ridil ja hledej dole v tematu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Mám psp 3004 s fw 6.37,chci se zeptat jestli to jde nějak flashnout nebo mám smůlu ? =( Nejdříve si stáhni tuto aplikaci: http://www.mediafire.com/?fprm2cw5bhce7l7 , rozbal ji a dej do PSP/GAME, potom jí v PSP spusť a dole budeš mít napsáno PSP Module: This PSP's module is: 0xg tak mi sem napiš jaký máš modul a podle toho ti napíšeme jak dál postupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zeek Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Nejdříve si stáhni tuto aplikaci: http://www.mediafire.com/?fprm2cw5bhce7l7 , rozbal ji a dej do PSP/GAME, potom jí v PSP spusť a dole budeš mít napsáno PSP Module: This PSP's module is: 0xg tak mi sem napiš jaký máš modul a podle toho ti napíšeme jak dál postupovat Udělal jsem jak si řekl ale když najedu v psp na Game a potom na Memory Stick →There are no games. Content can be downloaded or purchased from Playstation®Store takže jak to mám otevřít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Zeek napiš mi PM... Ja ti pomůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zeek Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 skype fox.racing4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Udělal jsem jak si řekl ale když najedu v psp na Game a potom na Memory Stick →There are no games. Content can be downloaded or purchased from Playstation®Store takže jak to mám otevřít ? A rozbalil jsi to vůbec, nedáváš tam celý zararovaný soubor? Nebo nemáš to ve více složkách? Musíš to mít v PSP/GAME/modulechecker a v téhle složce musíš mít soubor EBOOT.PBP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Martin2412 už to sním řeším na skypu. jinak dík za starost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zeek Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 A rozbalil jsi to vůbec, nedáváš tam celý zararovaný soubor? Nebo nemáš to ve více složkách? Musíš to mít v PSP/GAME/modulechecker a v téhle složce musíš mít soubor EBOOT.PBP PSP Module : This PSP's Module is 09g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zeek Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Děkuji všem už mám flash hotový díky Martin2412 :)) psp 3004 fw 6.39 PRO-B8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SOPEK Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Pomohl by mi někdo s flash psp mam FW 6.39 ale nevím co mám udělat děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zeek
Mám psp 3004 s fw 6.37,chci se zeptat jestli to jde nějak flashnout nebo mám smůlu ? =(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.