T-zere Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Zdar chtěl bych se zeptat na váš názor. Jaké jsou podle vás nejlepší online hry na PSP ? Za mě RESISTANCE RETRIBUTION a Motorstorm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Již je tu plno podobných témat, příště hledej ;) , pro mě když jsem měl ještě PSP to byl Medal of Honor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 ISO/PSN/UMD - Resistance Retribution / Homebrew - CSPSP / Jen s pouzitim Online Voucheru (Special povoleni k odemceni net sluzeb) - S.o.c.o.m 3 a ModNation Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnarek Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 resistance retribution,monster hunter freedom unite 2, adhoc:tekken dark,6:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 resistance retribution,monster hunter freedom unite 2,adhoc:tekken dark,6:psp: MHFU nemá infrastructure a MHFU2 neexistuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnarek Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 jde to hraat pres infrastrukture(xlink kai) ta dvojka tam byla nechtene :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 porad je to pres adhoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 jde to hraat pres infrastrukture(xlink kai)ta dvojka tam byla nechtene :D.. Přes Xlink kai to je jako přes Ad-Hoc... To by si mohl vyjmenovat všechny ad-hoc hry... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 fat princes fistful of cake (nevim přesně jak se to píše) a Ratche and Clank (jedinej na PSP, taky nevim přesnej název :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Size Matters - Ale u toho mi zaboha nejede infra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.