BlackGold Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Mám takový problém stáhnul jsem si češtinu do Fallout New Vegas ale nukazujísemi čárky a háčky ono by to tak nevadilo jenomže místo nich se ukazují nesmyslné znaky. Chci dělat český Let´s play na youtube bez komentu ale s tímhle to tam rzhodně nechci dávat. :?:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackGold Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Tak může mně tu někdo poradit ? Byl bych moc vděčný díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0ldark Odesláno Červen 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2019 stiahni si to tu http://fallout.czech-games.net/fallout-new-vegas/downloady/ a potom veci z video daj do tvojej hry pravdepodobne v windows C /program files84/fallout new vegas/data a tam potom prekopíruj aj celý textures file a potom tie ďalšie súbory dole nájdi v tvojej hre vymaž ich a daj tam tie zo súboru čo si si stiahol ale daj pozor nehladaj ten úplne posledný súbor lebo ten v hre nemáš proste ho tam iba daj keby si niečo nevedel tak sa opýtaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 9, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2019 Reaguješ na 8 let staré téma, zamykám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts