BlackGold Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2011 Mám takový problém stáhnul jsem si češtinu do Fallout New Vegas ale nukazujísemi čárky a háčky ono by to tak nevadilo jenomže místo nich se ukazují nesmyslné znaky. Chci dělat český Let´s play na youtube bez komentu ale s tímhle to tam rzhodně nechci dávat. :?:?
BlackGold Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2011 Tak může mně tu někdo poradit ? Byl bych moc vděčný díky.
c0ldark Odesláno Červen 8, 2019 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2019 stiahni si to tu http://fallout.czech-games.net/fallout-new-vegas/downloady/ a potom veci z video daj do tvojej hry pravdepodobne v windows C /program files84/fallout new vegas/data a tam potom prekopíruj aj celý textures file a potom tie ďalšie súbory dole nájdi v tvojej hre vymaž ich a daj tam tie zo súboru čo si si stiahol ale daj pozor nehladaj ten úplne posledný súbor lebo ten v hre nemáš proste ho tam iba daj keby si niečo nevedel tak sa opýtaj
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 9, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červen 9, 2019 Reaguješ na 8 let staré téma, zamykám.
Recommended Posts