Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Návod Custom firmware 3.71 M33 + Updates (poslední Update 4)+Popstation_MD

Recommended Posts

• Odpovědi 333
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
Dotaz... Pokud mam nainstalovan CF 3.71 M33-3 mam take automaticky nainstalovany 1.50 V2 a nebo jej musim instalovat extra? Jak poznam jakou verzi 1.50 v PSP mam?

musis doinstalovat, verzi 1.50 nepoznas nijak.. ale neuskodi kdyz si 1.50 V2 nainstaluj podruhe.. nic se nestane..

EDIT:

Cus..mam CF 3.71 M33-3 ALE když dam v Network Settings (Infrastructure Mode) SCAN tak mi to napíše : An internal error has occurred. (00000001) Nevíte co to jee?? dík
To se stava u Slimu a stava se to i v orig. FW, nikdo nevi co to je.. zkus to vicekrat, vypni zapni PSP a po nekolikate se to povede ;)
  • 2 weeks later...
Odesláno

CAO,,poradite mi prosim.Mam PSP FR 3,71 M33...jakmile si stahnu hru iso...tak ji nelze pustit( PSP se restartuje najede uvodni logo hry ale nepusti se ukaze se jen loading,a jeste casteji se ukaze jen cerna obrazovka na PSP.) cim to je prosim,co mi pomuze? zmena FW? Nejedou mi hry: bomberman(vubec) fifa stree2 (jen loading a walperer) crash,nfsmw(vubec)tzn:jen cerna obrazovka! mam zmenit na jiny software ci nejaky program...hral jsem si se vsim moznym v recovery menu,ci menu select ...ale zatim jsem na ni neprisel..prosim poradte bud tady nebo na icq.... mam dva dny novej PSP a jeste jsem to proadne neokusil..dekuji ALEX icon_cry.gif 286-573-112

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu