Javor1991 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 ano klidne muzes updatovat na vyssi CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaidar Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Dík,ale mám tu jiný problém s 3.52 M33 když dám na PsP game a pak vyberu hru,kterou mám ve složce ISO tak chvíli nic a pak napíše the game could not be started (pak náky čísla) a mám to u všech her,takže přes Devhook? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 zkus si ve VSH menu(selectem se dostanes do VSH menu) u UMD ISO MODE nastavit SONY NP9660 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaidar Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Hm,mě když dám select nic se neděje, ty máš slim a 3.9 já fat 3.52,není to tím? Sakra doufám že jsem s tím nic neudělal,ale vše podle návodu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathew007 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 kdyz to spustim napise mi to tohle: this program need at least 2.71 to wrok propperly Sorry.......Exiting if running on 3.52 or lower, launch this program from the XMB and maku sure kernem is set to 3.xx Co mam ted udelat ? pls diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 kdyz to spustim napise mi to tohle:this program need at least 2.71 to wrok propperly Sorry.......Exiting if running on 3.52 or lower, launch this program from the XMB and maku sure kernem is set to 3.xx Co mam ted udelat ? pls diky Co mas za FW?Pokud 1.50,2.71 SE apod. stary FW tak musis nejdriv updatnout na 3.52 M33 - 6 a potom tam rovnou dej 5.00 M33.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flaster Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Prominte,ale uz mam z toho zmatek.Firemware je tedy 4.01 a Custom Firmware M33-2.Mam tedy psp na cfw M33-2.Nemuzu tedy po zkopirovani do slozky psp/game/update-v systemu psp updatovat origo 4.01 na 3.71....Takze potrebuju pro update FW 4.01 + prislusny CFW,(tak jak je 3.71 + jaky koli jiny CFW).nebo muzu z FW 4.01 udelat 3.71 a našroubovat tam ty potrbne CFW? A mimo to,muzu se kdykoli vratit k predeslemu updatu nekde v nastaveni v Recavery? No mozna sem se do toho zamotal,a mozna budete i vedet jak to myslim i kdyz to budete povazovat za hlupakovinu.Jen jsem to napsal tak,jak jsem si to vse poskladal.V prubehu jeste ktomu čekoval stranky z jinych odkazu k uploadu na Popsload a uz ani nevim,Asi chci moc veci najednou,bo uz je rááááááááno a ja povalim do prace:angry:. Budu vdecny za jakoukoli reagci,bo primí odkaz k prvnímu kroku,presne me navest na spravnou kolej.Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 No sice nevím, proč chceš zpět na 3.71 M33, ale můžeš použít tohle http://console-forum.net/showthread.php?t=31542 Radši ti ale doporučím update na 5.00 M33 http://console-forum.net/showthread.php?t=36716 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flaster Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Uff.Jen sem si chtel zaparit jine hry nez je format ISO a CSO a tak jsem se do toho zamotal.Hold,nekdona to vlohy nema.Ale za tvuj zajem ti posilam muj klik pro tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.