Marcuss Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 no prave proto mam 3.52:)me se zda ta 3.71 takova nedodelana:roll: NJN,doufam ze uz przo vyjde nakej update,jinak jsem v haji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 borci nemusite prez pandoru...da se jit na 1,50...dneka jsem to potreboval (prestal mi fungovat monster hunter2) a zjistil jsem ze jeden borec prisel na to jak,kdyztak muze tekken udelat navod tady je odkaz: http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=80949 je to vyzkouseny i na ta82 a spol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 borci nemusite prez pandoru...da se jit na 1,50...dneka jsem to potreboval (prestal mi fungovat monster hunter2) a zjistil jsem ze jeden borec prisel na to jak,kdyztak muze tekken udelat navodtady je odkaz: http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=80949 je to vyzkouseny i na ta82 a spol no jo.......to vypada dobre:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 a mam to uz odzkouseny...funguje to krasne,jsem zpatky na 3,52-4...u te 3,71 si nejspis pockam az nude vyladena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 hlavne to neskusajte na slim lol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 tak to je husty. Konecne muzu delat screeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 hlavne to neskusajte na slim lol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! motoo tak to by me ani nenapadlo :D myslis ze by se nasel nekdo takovej? vzdyt kazdej vi (doufam) ze na slim NEMUZE jit 1.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 stale cakam na ten patch. dokial to nevydaju tak si nedam 3.71 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 motoo tak to by me ani nenapadlo :D myslis ze by se nasel nekdo takovej? vzdyt kazdej vi (doufam) ze na slim NEMUZE jit 1.50 na Slimovi jde 1.50, ale nejde korekntne, jsou s ni problemy.. .. BTW pokud nejakej slimak prejde na 3.71m33.. muze se pak vratit na 3.60m33 ? treba tim ze by si hodil offic. 3.60 a pak pres pandoru? nebo to jde primo? nebo to nejde? to myschoo: naprosto souhlasim, dokud nebude patch, take do toho nejdu :) to myschoo signature: jo torrenty celkem dobre.. ale hry na PSP stahovat jen z private.. jak rikam, stahl jsem 2 z mininovy, proste jen pres search a obe shodou okolnosti vadne.. feedback zadny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 tim ze na slim nemuze jit 1.50 jsem myslel ze zatim nikdo neprisel na to jak ho korektne rozchodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maximus.d Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 na teto strance je navod jak prejit zpet z 3.71M33 na ofiko 1.50 bez pouziti Pandora aku.jeto na PSP FAT. http://forums.qj.net/f-psp-development-forum-11/t-releasedowngrade-371m33-to-150-without-pandora-122444.html Odzkouseno funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 koukni se na první stranu...už "dávno" je tam návod ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
APz Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 Heh.. A mám zpátky 3.52 M33 ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kramla Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 skousel uz nekdo Downgradovat CFW 3,71 M33 podle tohoto navodu od tekena?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 mam taky 3.71 m33 ale nevim jake ma vyhody :D nemuzu si na nem pustit umd film :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 skousel uz nekdo Downgradovat CFW 3,71 M33 podle tohoto navodu od tekena?? já8) je to podobný jako přes recovery akorát jdeš přes xmb:) PS: zatím na fata je 3.71m33 zbytečný dokud nebude 1.50kernel tak je to na ho*no:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
APz Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 já8) je to podobný jako přes recovery akorát jdeš přes xmb:)PS: zatím na fata je 3.71m33 zbytečný dokud nebude 1.50kernel tak je to na ho*no:) souhlasím, jsem na gba hrách závislej, tak jsem prostě musel jít z5 ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killtroll Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 To jako znamená že už nebudou žádný CF ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth1468621320 Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 souhlasím, jsem na gba hrách závislej, tak jsem prostě musel jít z5 ^^ me na slimovi prez eLoader Gba emulator jede :D:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kramla Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 já8) je to podobný jako přes recovery akorát jdeš přes xmb:)PS: zatím na fata je 3.71m33 zbytečný dokud nebude 1.50kernel tak je to na ho*no:) nj to je fakt na ho**O:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 Pridaný mininávod na 1.50 kernel by narliza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
APz Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 OMG! tak já downgradnu a myslím, že to bude trvat tak ještě aspoň pár dní a za 24 hodin už je 1.50 kernel. no nic, jde se z5 na 3.71 ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:OMAR:. Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 Vymaže korejský font, ty znaku :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 Vymaže korejský font, ty znaku :) . to jsem nejak nepobral k cemu to jako melo bejt? :D Ano smazanim DIC, vymazes asiejske fonty.. ale proc jsi to sem do vzduchu jen tak placnul ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
APz Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 to jsem nejak nepobral k cemu to jako melo bejt? :D Ano smazanim DIC, vymazes asiejske fonty.. ale proc jsi to sem do vzduchu jen tak placnul ? :D Tím asi myslel, že narliza napsal "vymaže pár korejských znaků" místo "Smaže korejský font".. asi Oo; EDIT: Moc se omlouvám, tekkene, nj, holt když někdo neumí číst.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.