Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Trackmania sunrise Xtreme - windows 7

mmage

Otázka

Zdravím,

už dávno mám hru Trackmania Sunrise Xtreme, která byla přiložena k časopisu ABC. Je chráněna Star Force a to je problém. Windowu (64bit) se nelíbí jeho ovladače a z důvodu nekompability je zablokuje. Zkoušel jsem je i aktualizovat, ale to nepomohlo. Při prvním spuštění chce hra nainstalovat ovladače. Poté musím restartovat a po restartu když spustím hru, chce restartovat znovu, jelikož jsou zablokované.

Našel jsem http://www.tm-forum.com/viewtopic.php?f=23&t=24517 návod, ale sekl jsem se u kroku 15. Okno, které se má spustit neodpovídá.

Máte někdo také podobný problém? Má někdo nápad, jak to vyřešit?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

post-56012-14687157762889_thumb.png

Vše dělám, tak jak je popsáno, ale jak říkám v kroku 15 se seknu - po překopírování všech souborů a spuštění se otevře bílé okno, které neodpovídá. Na obrázku je to vidět. Pokud po něm přejedu kurzorem, kurzor není vidět a když spustím správce úloh, zjistím že trackmania neodpovídá. Samozřejmě, zkoušel jsem čekat asi 10 minut ale nic se nestalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu