už dávno mám hru Trackmania Sunrise Xtreme, která byla přiložena k časopisu ABC. Je chráněna Star Force a to je problém. Windowu (64bit) se nelíbí jeho ovladače a z důvodu nekompability je zablokuje. Zkoušel jsem je i aktualizovat, ale to nepomohlo. Při prvním spuštění chce hra nainstalovat ovladače. Poté musím restartovat a po restartu když spustím hru, chce restartovat znovu, jelikož jsou zablokované.
Otázka
mmage
Zdravím,
už dávno mám hru Trackmania Sunrise Xtreme, která byla přiložena k časopisu ABC. Je chráněna Star Force a to je problém. Windowu (64bit) se nelíbí jeho ovladače a z důvodu nekompability je zablokuje. Zkoušel jsem je i aktualizovat, ale to nepomohlo. Při prvním spuštění chce hra nainstalovat ovladače. Poté musím restartovat a po restartu když spustím hru, chce restartovat znovu, jelikož jsou zablokované.
Našel jsem http://www.tm-forum.com/viewtopic.php?f=23&t=24517 návod, ale sekl jsem se u kroku 15. Okno, které se má spustit neodpovídá.
Máte někdo také podobný problém? Má někdo nápad, jak to vyřešit?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.