Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flash


Chico

Otázka

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

/Ironie ON

Samozřejmě, že to dokáže kdokoliv doma - už sem pár těchto pokusů taky vracel k životu - obvykle akce "udělám si sám" probíhá nějak takto - nejdřív serve záruční nálepku, protože ji neumí odlepit,pak zkusí jemné zámky otevřít šroubovákem co má na kolo, čímž jich polovinu uláme. Rozšroubuje kryt když má torx,když ne,orve to něčím podobným.Tím je definitivně uvnitř.Vyndá mechaniku, připojí jí ideálně přímo na SATA řadič co má v počítači (ten je přece dobrej dost), pustí jungleflasher a zjistí, že to nefunguje. Napíše na fórum ať mu hned někdo poradí. Zjistí, že na načtení klíče potřebuje probe 3 a jiný SATA řadič, což nemá a vyhlásí paniku. Když to sestavuje vzteky zpět dohromady pak finálně připojí napájení mechaniky obráceně, čímž jí odšlehne. Celé této akci věnuje několik dní.

/Ironie OFF

Pak to teprve odnese flasherovi, který mu to za pár korun udělá do hodiny. Jistě, existují vyjímky, těm všechna čest :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu