Dunky Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Ale jooo nevypadá to nejhůř :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Gameplay záběry z CS: Global Offensive... , čekal bych trošku něco lepšího :dozey: Neni to sice vykvet grafiky, ale nejak takhle jsem si to predstavoval, hlavne ze uz se konecne dockam CSka na konzole :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Tady ještě jedno video :) respektive trailer. http://www.youtube.com/watch?v=-NhuyvWE6oM&feature=player_embedded Myslím si, že to BUY menu je hodně dobře udělané :) Možná pro PC ne, ale pro konzole super, rozhodně lepší než kdybychom museli rollovat až dolů pro granáty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Povedeny trailer...jsem zvedavy na nove mapy, jedna mit tam hrozne pripomina L4D :) Jinak to menu je urcite pro konzolare, pekne prehledne, ale jestli se ho takhle dockaji i PCkari, to zas bude pomluv :) A koukam, ze uz je ten cross-platform play oficialni, to je fajn....jen doufam ze to pujde navolit, jestli chces hrat i s PCkarama/PSkarem nebo jen se svyma druhama z xboxu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Crossplatform, to je sice super... Ale udělal bych to jen pro PS3 a XBOX, protože PC vs Konzole to bude pěkně nevyrovnané si myslím. Co se týče celkově té hry tak jsem sklamán, ty zbraně vypadají hrozně, ve starších CSkách (1.6, Source nebo Condition Zero) to bylo něco úplně jiného a lepšího, tady se mi zdá jako by to byli plastové kuličkovky a celkově vypadají divně, i ten HUD se mi moc nelíbí. Každopádně jsem fanda CSka, takže tohle je pro mě povinnost ale už to nebude to co bývalo, stejně 1.6 a Source bude stále lepší, tím jsem si jist, to mi nikdo neveme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 :blejt::blejt::blejt:Counter strike = oldschool hardcore game pouze pro pc ne konzole tak at si to strci nekam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 STrc si to nekam ty, je snad zlocin i zahrat CSko na konzoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 David, na půl máš pravdu ale tohle už zdaleka nebude žádnej hardcore oldschool a až na mapy si myslím že je to zcela jiná hra a ze starejma CSkama to má společného velmi málo. Edit: DeSmonde, pak až vyjde CSko na konzole tak to porovnej z PC, to bude daleko lepší, už jen pro to že tam bude spousta skvělých modů jako surf, zombie nebo deathruny a jaily (samozřejmě né hned ze začátku). Stejně jsem si jist že tohle CSko to moc daleko nedotáhne a vůbec ne na progamingové scéně jako předchozí díly, prostě 1.6 a Source to je špica a tak to i zůstane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 To ze to nedosahne kvalit 1.6 mi je ukradeny, porad to bude CS a ja si ho na konzole zahraji rad....pokud vas to tak vytaci, tak si hrajte 1.6 a nemusite nic resit.....chovate se jak typicky nenavistni PCkari, kteri si mysli ze jen na PC je to dobry a konzole at s tim jdou nekam.....jestli vas to tak stve, nechte si to pro sebe ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Já jsem PCčkař i konzolař, mě to nevadí že to bude i na konzole, ale konzole zcela jistě takový typ hry jako counter strike nějak omezí, prostě Counter Strike byla a měla být jen pro PC, a tak to mělo zůstat, rád si zahraju CSko i na xboxu, ale CSku na PC to nebude šahat ani po paty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Nehráls si to, nevyzkoušel prostě NIC a už tady flamuješ :lol:. O tom jaká hra je a není se dá debatovat až poté, co si to zahrajeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Rocky nechovej se jak maly dite, vis prd, tak nehrot ;) Tady jeste pridavam odkaz na dve preview od IGN ;) http://www.ign.com/videos/2011/08/25/counter-strike-global-offensive-video-preview-pax http://www.ign.com/videos/2011/08/25/counter-strike-global-offensive-planting-the-bomb?objectid=115451 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Vim prd jo? To spíš ty. Už podle toho gameplaye vidím jak to ta konzole celé překopala a změnila, takže radši pomlč. Je vidět jak se to změnilo oproti CSSku, a to k horšímu, a ano kvůli konzolím, neříkám že konzole to dělají špatně ale kvůli nim už to neni counter strike. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Vim prd jo? To spíš ty. Už podle toho gameplaye vidím jak to ta konzole celé překopala a změnila, takže mlč. Je vidět jak se to změnilo oproti CSSku, a to k horšímu, a ano kvůli konzolím, neříkám že konzole to dělají špatně ale kvůli nim už to neni counter strike. Doba jde dál, je krize, herní průmysl to taky postihlo, vývojáři se musí přispůsobit době ve které dělají tuto hru, proto i pro konzole (já v tom nevidím problém). A už je to docela trapné každý topic o nějaké hře a samá hádka... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Kdo tady tu hadku vyvolava? Porad je to CSko a z tech gameplay to tak i porad vypada.....nechapu lidi kteri to takhle odsuzujou....jestli vam to vadi, co vam brani v tom hrat CS 1.6 nebo CSS.....tohle je primarne cilene na konzole tak to berte, a kdyz vam to vadi, tak to nereste, nemam rad tyhle keci, jak to konzole kazi, jak to jsou na konzole shity a dobry ze to muze bejt jen na PC, to me fakt vytaci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Jo, tak uvidíme až vyjde na konzole např. stalker 2, tak uvidíš jaké to oproti jedničce bude, vše tam bude omezené, nebude tam takřka žádná volnost a jen samé mise, protože to konzole už nezvládnou. A podle toho gameplaye to rozhodně jako CSko nevypadá, už jen ten styl, ty divné zbraně. Keci to rozhodně nejsou, je to čistá pravda, koukni se třeba jak je omezené BF3, to je sice zcela jiný případ ale i tak... Hádku jsem asi rozpoutal já, ale to díky tomu že tohle už to CSko jak ho všichni znají a znali rozhodně neni! Counter Strike vždy a furt je moje neoblíbenější hra a abych řekl pravdu, že jestli to bude vypadat tak jako na gameplayích, tak mě to bude hodně mrzet protože to bude mít od CSka hodně daleko, to mi věř, CS hraju skoro furt a nahráno řeknu i tisíce hodin, ale tohle už neni ono. Tím bych tuhle hádku ukončil, jsem si jist že to co jsem napsal je pravda, tobě jde jen o to tu nakecat že konzole to nekazej, ale opak je pravdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Jo, tak uvidíme až vyjde na konzole např. stalker 2, tak uvidíš jaké to oproti jedničce bude, vše tam bude omezené, nebude tam takřka žádná volnost a jen samé mise, protože to konzole už nezvládnou.A podle toho gameplaye to rozhodně jako CSko nevypadá, už jen ten styl, ty divné zbraně. Keci to rozhodně nejsou, je to čistá pravda, koukni se třeba jak je omezené BF3, to je sice zcela jiný případ ale i tak... Hádku jsem asi rozpoutal já, ale to díky tomu že tohle už to CSko jak ho všichni znají a znali rozhodně neni! Counter Strike vždy a furt je moje neoblíbenější hra a abych řekl pravdu, že jestli to bude vypadat tak jako na gameplayích, tak mě to bude hodně mrzet protože to bude mít od CSka hodně daleko, to mi věř, CS hraju skoro furt a nahráno řeknu i tisíce hodin, ale tohle už neni ono. Tím bych tuhle hádku ukončil, jsem si jist že to co jsem napsal je pravda, tobě jde jen o to tu nakecat že konzole to nekazej, ale opak je pravdou. Chlapče, konzole to nekazí, ale vývojáři, pochop prosimtě že hra nevypadá tak jak vypadá kvůli přístroji, ale kvůli tomu jak vývojáři si pohrají se samotnou hrou, příklad Fallout 3, velký svět, takže proč by Stalker 2 měl být omezený? Jedině že by to vývojáři prostě podělali, ale neodpovídej mi, zbytečnej OT z tvojí strany. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Nwm proč ale připomínám mi to smišenej CoD a Cs a s novým texture mode : D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 No jo blablabla, prostě si počkáme až to vyjde a uvidíte že klasickýmu CSku to není vůbec podobné je to úplně jiné a nebude mu to šahat ani po kotníky. Ti co říkaj že to CSku je furt podobný tak snad CSko ani nehráli, a ano konzole sice zrovna CSko neomezej ale jak už bylo vidět v gameplayi tak ho hodně ale hodně změněj ty konzole, to by se asi nestalo kdyby to bylo jen na PC. Hlavně vyvojáři CSka asi chtějí přílákat nové hráče, CoDkaře, to chápu ale takhle to celé změnit :( Hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Csko to bude, jasne ze uz to nebude stara dobra 1.6 na pc, ale porad to bude csko a jedine csko, ktere si budu moct zahrat I na konzoli za coz jsem rad....jinak me zmeny pripadaji jen kosmetickeho razu, hratelnost mi z videi prijde zachovana, ale asi to kazdy vidime jinak, uvidime az hra vyjde, ale rozhodne neni potreba to pomlouvat navic uz ted, kdyz to nebude dobry tak holt vsichni krom konzolistu zustanou u 1.6 a sourcu a je to vyreseny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Ten cross-platform multiplayer bude sranda :D teda pokud nedaj na konzole autoaim :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Drobny autoaim nikdy neuskodi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Koukám že si zase proti Xboxařům nezahrajem :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Asi jo no, cross-playing asi platil jen pro PC a PS3 jak jsem se obaval, ve Valve asi opet narazili na to, ze microsoft nehodla vyuzit ve sve konzoli steam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Koukám že si zase proti Xboxařům nezahrajem :/ Máte hold smůlu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.