Nexikar Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Hrajete to někdo? je to dobrý? jelikož jsem hodně strávil u WoW a nebo lineage a tak..tak mě to celkem zajímá ikdyž s to platí...na to jsem zvyklej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Tak na store už je jako free2play tak můžete vesele stahovat, větším problémem je, že po stáhnutí 2 souboru cca po 120MB se začne stahovat hra a ta má cca 15GB, což je pro mě jako pro majitele jedné z prvních pstrojek těch starších s kapacitou 80Gb poměrně velká nálož, ale tu hru chci zkusit tak si to budu muset přetrpět to stahování........ Co ostatní kdo už hrály jaký máte zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 mam to stazeny na 80gb pskach... a jako je to dobry... ale chce to hrat s partickou lidi... kdyz to hrajete samotny je to nezazivny... tak si me kdyztak pridejte na PSN Butterflyy14 a dame nekdy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Dnes až přijedu z koleje domu tak si tě přidám a můžeme zkusit zahrát. Taky by mě to samotného mmorpgčko nebavilo :)..... EDIT: Sakra já chci Green lanterna jako učitele a ne ten výběr co tam je :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Lazy to si musis koupit DLCčko za 270,- můžem pak kdyžtak složit 5tku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 No pokud ty DLCčka i v tomto online fungují pro 5 lidí tak bych to složil a to co nejrychleji, protože od 18. listopadu už to půjde jen na 2 konzole místo 5 z PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 okay ;) tvle to je tak nehorazne tezky kdyz hraju sam -.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 pridal bych se na ty DLC taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Pokud by ty DLC fungovali pro 5 lidí tak se taky hlásim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Tak už jsme 4 ten 1 by se určitě našel už to chce jen zjistit jestli i tyto online dlc fungují pro 5 lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 okay hlasim se s vama :D kdyztak na PvE HollowiiK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Hra je parádní...a uplne zboznuju super - rychlost! neni z toho takovej pozitek jako treba z letani.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Taky sem začal hrát o víkendu, baví mě to a moc. Mám lvl 15 Healera. Nick sysasysa a momentálně hraju hlavně tohle. EDIT: Jo asi by bylo vhodný říct že hraju na PvE serveru a hraju Hrdinu, takže jestli ste záporáci tak si spolu asi nezahrajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 muzu se zeptat jak to funguje online, jelikoz tam jenom beham a zabijim tam moby a to je vse nikoho nepotkavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Tak buď hraješ v dobu, kdy nikdo jinej nehraje, nebo běháš na místa kde nikdo neni. Já tam ostatní lidi vidim s vyjímkama typu solo dungeony, který děláš sám. Sice těch lidí už neni tolik jako o víkendu, ale já radši budu mít poloprázdný servery než aby byly tak narvaný, že to vůbec nestíhaly. Na problémy typu půl minutový lagy (ne, nedělám si srandu) nemám náladu. Během tejdne nabrali půl miliónu hráčů na PS3 a maj jenom 2 PS3 servery takže to byla fakt hrůza. Eště že vyšlo CODko a všichni utekli tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 ja hraju ice-Fly-Dual pistol postavu na PVE jestli nekdo by zasel neco jeste nevim jak fungujou areny,pvp nebo dungeony :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.