Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ano na verzi 6.39 je CFW, který ti dovolí hrát stažené ISO/CSO, PSX hry. Ale nejdříve si stáhni tuto aplikaci: http://www.mediafire.com/?fprm2cw5bhce7l7 , rozbal ji a dej do PSP/GAME, potom jí v PSP spusť a dole budeš mít napsáno PSP Module: This PSP's module is: 0xg tak mi napiš jaký g máš a pak ti poradím co dál. Jinak myslím, že v dnešní době snad ani nikdo, kdo má o PSP alespoň trochu ponětí a ví, že se hry dají stáhnout už hry na PSP nekupuje, proč je taky kupovat, když si je můžeme stáhnout zadara.

Odesláno

já mám též psp 3004 6.39 a mam flashle psp tady mas navod:<br>Budeš Potřebovat : Pamětovou kartu(do psp) , Počítač Nebo Notebook, USB kabel k připojení psp a pc,a samozdrějmě PSP.<br>jdi

na :http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011050017  Udělej

všechno podle návodu (stahni ten jeden soubor - cz recovery nemusíš -

vlož 2 soubory do nejaké složky ktera je tam napsana<br>až budeš mít

craclé psp tak už ti stačí jen stahnout hry ve formatu cso nebo iso -

cso má menší velikost za to se může chvilkama sekat , iso má větší

velikost - neseká se - a na psp hned na kořenu (začátek karty tam kde

máš složku psp) si vytvoř složku ISO a tam to vkládej a jeto<br>PS: Když vypneš psp staci znovu jen zapnout 639 lancher, kdyby si chtěl ještě zněčim poradit napiš na e-mal nebo odpověz sem.<br>

• 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu