Lvmen Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Ahoj lidicky jsem novackem psp stroje jsem z neho max nadsenej.Nevite nekdo jestli tato verze podporuje ze muzu hry stahovat.Koupil jsem ho v bazaci jeste z dvouletou zarukou.A kdo z vas hraje hry stazene a kdo hry kupuje?8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Ano na verzi 6.39 je CFW, který ti dovolí hrát stažené ISO/CSO, PSX hry. Ale nejdříve si stáhni tuto aplikaci: http://www.mediafire.com/?fprm2cw5bhce7l7 , rozbal ji a dej do PSP/GAME, potom jí v PSP spusť a dole budeš mít napsáno PSP Module: This PSP's module is: 0xg tak mi napiš jaký g máš a pak ti poradím co dál. Jinak myslím, že v dnešní době snad ani nikdo, kdo má o PSP alespoň trochu ponětí a ví, že se hry dají stáhnout už hry na PSP nekupuje, proč je taky kupovat, když si je můžeme stáhnout zadara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanSterbb Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 já mám též psp 3004 6.39 a mam flashle psp tady mas navod:<br>Budeš Potřebovat : Pamětovou kartu(do psp) , Počítač Nebo Notebook, USB kabel k připojení psp a pc,a samozdrějmě PSP.<br>jdi na :http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011050017 Udělej všechno podle návodu (stahni ten jeden soubor - cz recovery nemusíš - vlož 2 soubory do nejaké složky ktera je tam napsana<br>až budeš mít craclé psp tak už ti stačí jen stahnout hry ve formatu cso nebo iso - cso má menší velikost za to se může chvilkama sekat , iso má větší velikost - neseká se - a na psp hned na kořenu (začátek karty tam kde máš složku psp) si vytvoř složku ISO a tam to vkládej a jeto<br>PS: Když vypneš psp staci znovu jen zapnout 639 lancher, kdyby si chtěl ještě zněčim poradit napiš na e-mal nebo odpověz sem.<br> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 romanek1005: Proč ho tam odkazuješ na psp novinky, když návod je v tady tutoriálech celkem obstojný. A navíc jsem nejdříve chtěl zjistit co má za modul, jestli by náhodou nemohl downgradovat na 6.20 a dát si tam 6.20 PRO B8 Permanent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Navíc na PSP.Novinky píšou hovadiny - nevim co a kdy už ale psali že Fast Recovery slouží k odinstalování Pro CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalpsp Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Mám taky psp-3004 verze 6.39.Stáhnul jsem aplikaci co tady uvádíš.Poradíš mi jak dál postupovat?Jsem úplný začátečník a nevím si rady.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Za 1. Proc obnovujes 3 mesice stary topic ?! Za 2. Navod mas v sekci tutorialy,tam je to dost vysvetlene aby to pochopila kdejaka opice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.