zabiják Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2011 zdravim mohl by jste mi někdo poradit něakou hru z druhej světovej uplně nej by bylo kdyby to bylo z východní fronty (Rusko ) ale se západní frontou (Francie ,Ardeny atd ) se spokojím taky :D nebo Pacifik ten je taky dobrej :) (nechci strategie ) už jsem hrál : Cod 1,2,5 , Commandos 2,3 strike force , Mortyr 3 , Operation thunderstorm , sniper elite , the saboteur Citovat
kdyr Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2011 red orchestra 1 a nebo si počkej na 2ku je to pěkně našlapaná hra Citovat
Sunfig Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2011 Rozhodně pro každého hráče který má rád 2 světovou válku - Brother in Arms série (poslední díl Hells Highway je opravdu skvělý), Medal of Honor série (u prvního dílu doporučuji oba datadisky, nejnovější Moh není z 2sv, poslední je Airborne), Wolfenstein (Return to Castle a ještě díl Wolfenstein 2009). Jinak doporučuji než si zahraješ (jestli) Wolfenstein, podívej se na film Kam orli nelétají , parádní akce ve které špioni SAS, dělají v horách tajnou misi, je to docela podobné lokacema Wolfensteinu (někdy). 8) Citovat
usagi111 Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2011 Battleground Europe: World War II Online Skus to mají tam 14-denní trial Citovat
kdyr Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2011 je nějaká možnost jak hrát Battleground Europe: World War II free na dlouhou dobu? Citovat
usagi111 Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2011 no taky sem se po tom pídil ale noc sem o to free nenašel :( Citovat
Bargud Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2011 Napadá mě už jen: Turning Point: Fall of Liberty Hour of Victory Shellshock (1,2) [válka ve Vietnamu] Ale hry vůbec nedoporučuji...:D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.