lotr Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 mam flesh lt+1,1 a po update se my nacte pouze play dvd u vsech moznych her novych i starich poradte co stim moc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Jakou máš verzi Dashboard? V posledních dvou verzích Dashboard dochází k přepisu firmware mechaniky, tzn. že přijdeš o flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lotr Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 D:2.0.13599.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Dashboard verze 2.0.13599.0 je nejnovější aktualizace, u které dochází k přepisu firmware, jak jsem psal. Je potřeba znovu flashnout mechaniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lotr Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 to snad ne!!! sou to tri mesice co sem to psilal na flesh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 A proč jsi ten nový DB dával ? Jestli kvůli live , tak jiné řešení nebylo . A jestli na live nechodíš , tak je to tvá blbost , že nečteš forum - píše se tady o tom celou dobu : http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lotr Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 live nehraju ale mam par novych her ktery se jen nactou ale nespusti protoze chtely update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 live nehraju ale mam par novych her ktery se jen nactou ale nespusti protoze chtely update Ale všechny nové hry které byly zatím vydané mají wave 11 a ty spustíš na DB 12625 - tím by jsi o flash nepřišel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lotr Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 kvuli db12625 sem si nechal dat flesh LT+ 1,1 dnes po updetu my to nenacte ani jednu hru je play dvd, mam novy i starsi hry a ani jednu to nevezme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 No ale píšeš , že máš " D:2.0.13599.0 " - kvůli tomu ti to nejde spustit . Kdyby jsi si dal jen 12625 , tak by to bylo v pořádku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lotr Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 12625 sem mel pred tim. a ted po updatu mam D:2.0.13599.0 a nic nenactu pouze play dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 12625 sem mel pred tim. a ted po updatu mam D:2.0.13599.0 a nic nenactu pouze play dvd Pořád to nechápeš . Hry ti nešly spustit na DB 12625 proto že jsi asi měl starý FW flashe - ne DB !! A i kdyby jsi měl starý flash - tak stačilo hry jen patchovat na nižší wave ( třeba wave 2 ) a i s DB 12625 by ti šly všechny spustit ( kromě her s ochranou AP25 , které potřebují zvláštní patchování ) . Já mám LT+ 1.1 a DB 12625 a spustím vše . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lotr Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 ted ale nejde nic takze to zas muzu poslat na flesh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 ted ale nejde nic takze to zas muzu poslat na flesh? Proč ti to mám vysvětlovat desetkrát ? Tím že jsi aktualizoval DB na 13599 jsi přišel o flash - copak jsi si to zde nepřečetl ? : http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Takže ti opravdu nic jiného nezbude , než si nechat udělat flash znova . Za blbost se holt platí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony1468626713 Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Hm takze ja taky malo čtu. Dnes se mi to taky podarilo. Nejde nic. To je skvelé. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 To už snad není ani možný, kolik je tady, s prominutím, trotlů. Když si člověk nechá flashnout konzoli, tak tím to ani omylem nekončí. Nikdy, vážně nikdy, se nesmí dělat update dashboardu, bez toho, aby si o tom člověk něco přečetl (a že je témat i článků požehnaně). Čtěte proboha! S každým updatem může přijít nová ochrana, která způsobí ban, nebo nefunkčnost her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fwfwfw Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 chtěl jsem se zeptat přihlásil jsem se na live a nemám flash po updatu, nejedou žádné pálenky, jak můžu nahrát na xko FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 chtěl jsem se zeptat přihlásil jsem se na live a nemám flash po updatu, nejedou žádné pálenky, jak můžu nahrát na xko FW? Další který nečte forum - takže za blbost se platí . Když se takto ptáš , tak to asi sám nezvládneš . Není to zase tak jednoduché a určitě nemáš potřebné vybavení . Musíš se domluvit s nějakým zkušeným flasherem aby ti to udělal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stradalse Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 jak říká můj děda vůl zůstane volem a pařez pařezem:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Co to proboha je tady za debatu a ještě navíc v sekci Software ? To lidi nechápou co flash znamená, jak se dělá a jak s ním pracovat ? Tak proč tedy si vůbec pořizují flashnutou konzoly ? Tohle téma je celkem nad moje chápání. Nehledě na to že v dnešních dnech přeflashovávají všichni protože je venku nový LT 2.0 bez kterého si nezahrají skoro žádnou novou hru. No nic. Promiňte za OT, ale na tohle jsem musel nějak reagovat. Stradalse to vystihl. Blb zůstane blbcem zřejmě navždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Toto tema je tu ted uz pro zasmani ne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.