Nexikar Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 zajímavý co jsem ho tam dal tak se mi už 3x sekly PS3 a to mi to předtim udělalo málokdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 A je to oficiálny fw? Myslím, či to bolo aktualizované priamo cez konzolu alebo si to tam dostal cez usb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 normálně jsem se připojil jako vždy když chci hrát bbc2 a nabídlo mi to update, tak jsem dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Me se to taky seklo 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 a tak tam asi bude chyba, ted mi sere že jsem tam nenechal 3.66 s tim sem neměl problém vůbec:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Ahoj, tak ja sem ho taky stahnul a zatim mi to zaseky nedela, tak doufam ze to bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirus Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Taky mam 3.70 a zatim v pohode bez zaseku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 To samé dělalo 3.61 na ps3 FAT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Taky mám 3.70 a vše je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Není nad CFW :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 mam 3.7 a vše ok .Třeba je to něčím jiným xD máš FAT? nebo SLI? když tamten to dělal na FATKU tak možná to dělá tento taky na FAT xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbl.prochy Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Jako jiní zde mám taky 3.70 a BBC2 a jak hra tak konzole bez záseků. Takže o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 ne ne fat bych si nikdy na ps3 nedal...ale dokud jsem to tam nenahrál tak se mi to za pul roku seklo jendou a ted už asi tak 6x...takže bych řek že je to tim..asi se to blbě nainstalovalo nebo já nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoOne Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Mam PS3 slim a hodne se to zasekava v prohlizeci internetu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Tak teď nevím jestli je to FW, ale co jsem si všim dalšího tak od up mi dělá to, že když vypínam hru tak se mi restartuje psko a odhlásí z psn a musim se znova lognout, prostě se samo restartuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.