Somos Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Ahoj poradili byste mi nekdo nejake dobre hry novejši ma česrtve flash a nevim co všechno si stahnout mam rad hodne rpg akčni sportvni neco pro vice lidi atd nejake pecky na kinect atd vše co vas napadne dik moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Sice je už tu takových témat více, ale doporučuji. Crysis 2, HALO 3, HALO ODST, HALO Reach, Gears of war 1 a 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Je to hodně věc názoru, ale já se přikláním takto: Ze stříleček určitě Gears of War 1 a 2, Halo serie Závodní asi Forza 3 a Dirt 3 Pak tu jsou samozřejmě sportovní FIFA a NHL Z RPG jsou výborné Oblivion, Risen, Dragon age No a pak tu jsou ještě takové pecky jako Red Dead Redemption, nové L.A. Noire A plno dalších výborných her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Střílečky: BORDERLANDS, Army of two 1/2, Metro 2033,F.E.A.R. 2/3, COD:5/6, MAFIA 2, SINGULARITY, Serious Sam 1/2,... RPG: Two Worlds2... Sport: Top Spin4, Tiger woods PGA tour 2011(nevim jestli uz je 12), Vancouver 2009. A již zmínene hry bych ti doporučil ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Za mě doporučuju Gears of War 1 nebo 2 (ale počkal bych na 3), Forzu 3 (v říjnu bude 4), Shift 2, z rpg Risen (vynikající, ale já jsem to hrál na pc, kde je lepší grafika...na xboxu ji odflákli), z novějších pak Two Worlds 2...v listopadu vyjde TES: Skyrim, pak samozřejmě již zmiňované Red Dead Redeption, L.A. Noire, Mafia 2, můžeš zkusit NHL11 nebo FIFU11 (v nejbližší době vyjdou 12)...ale je toho spousta, určitě najdeš hry, který ti budou sedět...mrkni na recenze a určitě si vybereš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Přikláním se k RDR, Halo Reach...na odreagování je super NHL 11 nebo PESko 11 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Red Dead Redemption,CoD Black Ops,FIFA 11,NHL 11 ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 doporučuju enslaved, fable 2, batmana, gears a AC/2/B tyhle hry mě zatím nadchly nejvíc:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Bad Company 2 (Multiplayer převážně, ale single je taky dobrej), Medal of Honor 2010, Brother in Arms Hells Highway, GTA IV, Crysis 2, Dirt 3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 dik moc za rady a zahraju si L.A. noire na 4gb slimce když se tam musi nahrat to druhe dvdečko a hraje se to s prvnim? jinak hra fight night champion pecka.... a cp řikate na hry assassin creed brotherhood deadspace 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Nemusíš nic instalovat, během hry to vyžádá CD 2 a CD 3.. Tak jako u deadspace 2 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 serie gears of war a red dead redemption Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Za mě určitě Cod:Black OPS,Halo:Reach,Red dead redemption,UFC :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB124 Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Záleží na tom,co tě baví! já osobně série Gears of War,call of duty,alan wake,crysis 2 atd..je toho moc.vyzkoušej a uvidíš sám,co ti padne nejlíp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Jednoznačně Gears of War.Teprve potom je v dálce ten zbytek.(Fable,Crackdown,Bioshock) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.