Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Deus Ex: Human Revolution

pazdy1468625863

Recommended Posts

• Odpovědi 223
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak si udělej flash taky a není co řešit, neřikej mi že tě baví za každou hru utrácet takový prachy...a jestli ti jde o LIVE, tak tam můžeš při každém novém flashi tak jako tak

Flash jsem mel a uz ho nechci, radsi ted jedu originaly, jedine co me tve je ze to pirati mujzou hrat driv :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám taky flash a chodím na Live ale stejně musíš čekat na oficialni datum vydani abys nedostal Ban v pc to mám už stáhle ale musim pockat na 26 vcelku me to neva. Grafika vypadá klasicky co by jsi od x-ka chtěl je to kolik 7 let stará hračka už to není co dřív

Odkaz ke komentáři

Tak hratenost je super. Konečně normální míření neplave to jako třeba v Bodycount. Jinak co se týče grafiky je určitě stylová jak říka Desmond. Na hře se myslím dělalo dost dlouho takže třeba co se týče modelu zbraní ty podle mě vypadají nejhůř jakoby zastarale. A i ta dřevěná mimika atd, ale to už se dávno vedělo psalo se to i v ruzných prewie na tuto hru. Ale zase na druhou stranu to vykompenzovali stínama a hlavně efekty. Já jsem byl teda ohromen hlavně ohněm, který vypadá opravdu skvěle a i kouřem, fak to vypadá dobře. No a ikdyby ne tak tahle hra si to může dovolit, protože u tehle se opravdu počítá hratelnost a příběh což je určitě na jedničku :-)

P.S. Někdo tady psal, že tam není automatické uzdravování, ale je tam. Nevím jestli se dá vypnout, ale myslím, že ne, protože na lékarničky jsem opravdu nenarazil.

Odkaz ke komentáři

Hra je skvělá, nemůžu se od ní odtrhnout.. Něco mezi jedničkou a dvojkou, takovej mix. Jinak autoheal tam je, ale není to "vžum" jako v jinejch hrách. Navíc dostanete pár zásahů a je po vás. Na tu márnici se dá projít nějakym podzemím, je tam spousta skrytých cest, ale na mapě jsou vidět. Myslim. Jestli to bude pokračovat stejnym tempem, tak nový Deus Ex řadim do svých Top Ten :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu