pazdy1468625863 Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Tak už je konečně ke stažení :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 a vyžaduje to update dashe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Myslím, že ne... Je to Wawe 11... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 na 12625 běží v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Já čekám až hra bude v databázi abgx. Jinak bych to už vypálil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 na 12625 běží v pohodě... Taky potvrzuji fčnost teď jdu do práce, večer si to zkusím pořádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Můžu se někoho zeptat jak vypadá grafika? protože podle tohodle gameplaye vypadá dost uboze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Arrrrghhh....a pirati zase vic jak o tyden driv :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Můžu se někoho zeptat jak vypadá grafika? protože podle tohodle gameplaye vypadá dost uboze] Pri tejto hre "pozeraj" na hratelnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Arrrrghhh....a pirati zase vic jak o tyden driv :( Tak si udělej flash taky a není co řešit, neřikej mi že tě baví za každou hru utrácet takový prachy...a jestli ti jde o LIVE, tak tam můžeš při každém novém flashi tak jako tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Tak si udělej flash taky a není co řešit, neřikej mi že tě baví za každou hru utrácet takový prachy...a jestli ti jde o LIVE, tak tam můžeš při každém novém flashi tak jako tak Flash jsem mel a uz ho nechci, radsi ted jedu originaly, jedine co me tve je ze to pirati mujzou hrat driv :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Já mám taky flash a chodím na Live ale stejně musíš čekat na oficialni datum vydani abys nedostal Ban v pc to mám už stáhle ale musim pockat na 26 vcelku me to neva. Grafika vypadá klasicky co by jsi od x-ka chtěl je to kolik 7 let stará hračka už to není co dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Mmmmm♥ Deus Ex libovka....nejlepsi prvni dily =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Podle me to vypada hezky, neni to sice Crysis ale je to "stylova" grafika.... neni to co to bejvavalo? Pravda Ted uz je to vyrazne lepsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Ani bych neřek ze to bude lepsi nez dříve.....sice lepsi grafika,ale vzdy budu mit v paměti Deus Ex I :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 už to někdo hrajete? mám úkol jít prozkoumat mrtvolu na policejní stanici, ale když tam vlezu, nechcou mě pustit přes vrátnici a když tam vejdu i přesto, zastřelí mě.. jinudy se tam jít nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Hurá.. konečně hra bez automatického léčení :) Ještě to nehraju, ale podle toho gameplaye to tak bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Ani bych neřek ze to bude lepsi nez dříve.....sice lepsi grafika,ale vzdy budu mit v paměti Deus Ex I :D:D Ja reagoval na grafiku xboxu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Tak hratenost je super. Konečně normální míření neplave to jako třeba v Bodycount. Jinak co se týče grafiky je určitě stylová jak říka Desmond. Na hře se myslím dělalo dost dlouho takže třeba co se týče modelu zbraní ty podle mě vypadají nejhůř jakoby zastarale. A i ta dřevěná mimika atd, ale to už se dávno vedělo psalo se to i v ruzných prewie na tuto hru. Ale zase na druhou stranu to vykompenzovali stínama a hlavně efekty. Já jsem byl teda ohromen hlavně ohněm, který vypadá opravdu skvěle a i kouřem, fak to vypadá dobře. No a ikdyby ne tak tahle hra si to může dovolit, protože u tehle se opravdu počítá hratelnost a příběh což je určitě na jedničku :-) P.S. Někdo tady psal, že tam není automatické uzdravování, ale je tam. Nevím jestli se dá vypnout, ale myslím, že ne, protože na lékarničky jsem opravdu nenarazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Co jsem cetl tak tam autoheal je, ale nekdy (treba proti tezkym bossum) je treba lekarnicku pro doplneni zbrani pouzit.....rekl bych ze je to podobny system jako byl treba v metro 2033... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Ta hra je dobrá, ale není to nic luxusního. Největší problém je absence CZ lokalizace, protože při rozhovorech vybíráte z možností (viz. Mass Effect). Čekám na Gears of War 3 který mě snad uspokojí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Hra je skvělá, nemůžu se od ní odtrhnout.. Něco mezi jedničkou a dvojkou, takovej mix. Jinak autoheal tam je, ale není to "vžum" jako v jinejch hrách. Navíc dostanete pár zásahů a je po vás. Na tu márnici se dá projít nějakym podzemím, je tam spousta skrytých cest, ale na mapě jsou vidět. Myslim. Jestli to bude pokračovat stejnym tempem, tak nový Deus Ex řadim do svých Top Ten :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Já starýho Deuse nehrál,ale tohle je prostě nádhera...Hodně mi to připomíná mass effekt 2, - tim uměleckym zpracováním...akorát mě mrzí ve městech poměrně častý pokles frameratu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Tak dohráno... 22 hodin,ale trošku jsem se coural,koukal a plnil vedlejší úlohy...jinak je to paráda,až na finálního bose,kterej byl hodně lehkej,lehčí než předešlí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Recenzi zatim kvuli embargu neni moc, ale zatim si alespon v tom malu vede hra velmi dobre http://www.zing.cz/novinky/6655/deus-ex-human-revolution-drti-recenze Uz aby byl patek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.