Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Deus Ex: Human Revolution

pazdy1468625863

Recommended Posts

• Odpovědi 223
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

miz012:Na obrazovce augmentací - vylepšení je symbol baterie a tam si zvol jestli chceš dobít článek navíc nebo 1 přidat,ale mě se taky nepodařilo aby se mi dobili všechny.Když používáš nějakou schopnost - třeba neviditelnost tak vidíš jak ti ubívá jednotlivá baterie,ale když jí vybiješ a začneš čerpat z další tak se ti dobije jen ta v jejímž průběhu schopnost vypneš...Ja si myslim,že to tak má být..Kdyby se ti hned dobili všechny baterie /bez použití těch tyčinek/ tak by to bylo hodně lehký....Chci se zeptat taky ti klesá framerate ve městech? dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi jak muzu docilit toho, aby se mi dobijely vsechny sloty v obleku a ne jen ten prvni. Nechci porad pouzivat ty energeticke tycinky... Mam vsechny sloty k dispozici, nejrychlejsi dobijeni... ale stale se mi dobiji jen ten prvni.

poradite?

Automaticky se vždycky dobíjí jen ten první, bohužel. ... Ty další se dobíjí automaticky pouze pokud je nevyplýtváš naplno, např že jen chvíli neseš těžký předmět nebo tak. Ale pokud použiješ takedown, proražení zdi nebo tak, tak to automaticky vezme celej a ten už se nedobije.

Odkaz ke komentáři

Pánové taky bych chtěl poradit. Nevíte kde se dají nakupovat náboje? V tom prvním městě to byla nějaká nemocnice, ale jde to i jinde? díky

V prvním městě sem narazil na dva obchodníky jeden ve starý čerpací stanici a druhej byl v přízemí v jednom z apartmánu (pokud v prvni misi zachranis na konci zenskou posle te za nim manzel a dostanes slevu), v cine je jeden hnedka v prizemi uprostred za zavrenejma dverma (nejsou lock) jak te vysadi vrtulnik druhyho sem nasel v motelu jak sou tam ty bunky na spani si presne nevzpomenu jak se to menovalo myslim ze Alice pods a taky hnedka v loby v jedny z bocnich ulicek. Typhoon náboje se dají koupit jen v LIMB Clinics

Osobne ale nemam s munici problem hraju to spis stealth/hacker ;)

Kazdopadne super hra vsem doporucuju pro milovniky prvniho deus ex proste nutnost a kazdopadne doporucuju hrat na Give Me Deus Ex zadny napovedy zobrazeni ventilatoru zvyrazenni predmetu tuhy souboje atp pekne z vostra :) (to zvyrazneni se da vypnout v menu pro easy a medium ............ ) Pro me jasnejch 10/10 sice nekdy zazlobi AI ale co :)

Odkaz ke komentáři

Limb - můžeš koupit většinou alespoň 1 chip na vylepšení,v prvim městě hned vedle Limb je překupník - můžeš nakoupit zbraně,náboje nebo prodat co máš u sebe.Hodně se mi vyplatilo prodávat zbraně - protože je v levelech stejně najdeš a za utržené peníze koupit chip na augmentace.Jinak je hodně dobrý co nejdřív vylepšit hackování vyšších stupnů , protože pak ve městech můžeš do cizích bytů atd.kde se dají najít hodně zajímavý věci.Timhle stylem jsem měl skoro všechny augmentace.Sposta chipů je schovaná třeba i ve stolech v kancelářích.Sám jsem našel asi 4 nebo 5,a pokud možno co nejdříve vylepšete možnost přesouvání těžkýchz předmětů,otevře to nové cesty ke splňení mise a většinou v nich i něco najdeš...

Odkaz ke komentáři

Osobně s municí taky nemám problém. Hraju styl Rambo-Hacker :) ... Nejoblíbenější zbraň je assault rifle, kterou vylepšuju co se dá a jenom občas když dojdou náboje, vezmu brokovnici. Ostatní zbraně naprosto minimálně, spíš jen tak ze zvědavosti jaký jsou.

Co se týče augmentací a praxis kitů, tak vysloveně volně ve hře jsem asi našel jen 2 a to myslím, že šmejdím všude, do každé skříně, zásuvky, počítače at tak. Ale na druhou stranu peněz mám pořád dost, takže není problém si je kupovat v LIBM clinic.

Odkaz ke komentáři

jak zabit toho typka pred tym vytahem v 6kapitole? vystrilal jsem z kulasu 60naboju do hlavy a stale žije a ni brokovnice neučinkuje do hrudi. diky.

Pokud myslíš to hovado velký co hází HE - první boss tak se mě osobně osvědčilo EMP a Conclusion granáty na stun a pak sypat mu to do hlavy (Assaultkou sem do něj vystřílel 3 zásobníky = 90 nábojů ale určitě spousta vedle hh), ještě bych doporučil nalákat ho k těm výbušnejm barelům co sou po místnosti a pak když je u něj ho roztřelit to dosane taky slušnou mordu jinak jak ma před koncem života začne házet granáty jak šílenej což je známka toho že má na krajíčku :) . A hlavně se pořád schovávat a přebíhat mezi sloupama

Odkaz ke komentáři

Tak musim rict, ze jsem ze hry skutecne nadsen.....predevsim z uzasne atmosfery, podperene skvelym soundtrackem, graficky je to taky velmi zdarile az na par nedodelku v podobe vetsiny osklivych obliceju a jejich zastarale mimiky, ale celkovy dojem na jednicku....a hratelnost, jednim slovem basen, opravdu z toho cisi ta mozost to vyresit nekilka zpusoby...zatim jsem porad v detroitu, venoval jsem se tomu dneska skoro cely den a stihl jsem udelat jen tri veldejsi mise, ktere jsou nadherne obsahle a velice zabavne......kdyz jsem mel napriklad zkompromitovat omaleyho nebo jak se jmenuje a musel jsem nepozorovane proplizit skrz rajon gangstru, opravdu jsem si ty stealth momenty strasne uzival.......takze jednoduse receno zatim hra na jednicku, doufam ze to tak bude pokracovat i dal :)

Odkaz ke komentáři

tak mám dohráno, parádní hra, ty možnosti jsou neuvěřitelný a příběh taky úžasnej. Jen jsem čekal, že to zabere víc, než 4 dny (i když možná spíš 3, poprvé jsem to spustil ve středu odpoledne a dokončil dneska o půl jedenácté). Ale 2 týdny čas, než vyjde Dead Island, možná si to hodím i znovu, protože pár věcí bych možná udělal jinak a některý sidequesty jsem nedokončil.

Kdo umí aspoň trochu na úrovni anglicky, tomu nemůžu než doporučit :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu