gunzie Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Taky bych rad sehnal tlumic,docela mi nekdy dela problem hackovani u jednoho vedlejsiho questu ze zacatku.A augmented edici ti mohu jen zavidet,premyslim ze tahle hra stoji opravdu za originalku, no uvidime po 30 srpnu :) obsahuje ta edice i ten oficialni deus ex guide? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Augmented edice ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Nevi nekdo kdy se dostanu v hackovani na level 2 ? Hack fortify mam na max.A nemohu se diky tomu levelu 1 dostat dal ,jsem v chine a barman v klubu hive chce hacknout antenu na strese(level 2) abych dostal od nej info o sefovi .Jenze jsem na levelu 1 a nevim jak to ted vyresit.diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Je to v augmentacich...... poradte mi nekdo jak dotat v hivu ten quest od bamrana? Barman nic nerika jen nabizi piti..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Nevi nekdo kdy se dostanu v hackovani na level 2 ? Hack fortify mam na max.A nemohu se diky tomu levelu 1 dostat dal ,jsem v chine a barman v klubu hive chce hacknout antenu na strese(level 2) abych dostal od nej info o sefovi .Jenze jsem na levelu 1 a nevim jak to ted vyresit.diky za odpoved. Je to jiná augmentace, myslím hned ta nalevo od fortify. Je to v augmentacich...... poradte mi nekdo jak dotat v hivu ten quest od bamrana? Barman nic nerika jen nabizi piti..... Nevím, jak jsi daleko v příběhu, ale já jsem ukecal toho chlápka nahoře v baru (jak je z půlky nějakej spálenej, nebo co, byla to část hlavního příběhu), potom jsem s ním mluvil dole ve sklepě (dal mi nějakej úkol) a když jsem odcházel z Hive, tak mi bodyguard řekl, něco jako že když už dělám jeden job pro tamtoho maníka, tak pro mě má něco i barman, ať se za ním stavím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Aha, tak to musim jest pockat, ja jsem akorat priletel do Saghaje a ted ji celou prohledavam vsechno odhackovavam a hledam sidequesty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Nevi nekdo kdy se dostanu v hackovani na level 2 ? Hack fortify mam na max.A nemohu se diky tomu levelu 1 dostat dal ,jsem v chine a barman v klubu hive chce hacknout antenu na strese(level 2) abych dostal od nej info o sefovi .Jenze jsem na levelu 1 a nevim jak to ted vyresit.diky za odpoved. V augmentacich v levo druhej radek z hora je to : Hacking Capture 1-5 lvl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vencel.michael Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 DeSmond: Díky za radu, včera jsem to hrál dlouho do noci a jen tak se poflakoval po městě a nakonec to koupil u toho překupníka v jedné budově:-) Je to úplně náviková hra, pořád všude něco hledám, hackuju do všeho co vidím a nejvíce se těším až si můžu koupit augmentaci:D Pro mě je to zatím asi jedna z mála her za tento rok, na kterou jsem se tak těšil až si ji zase zahraju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 DeSmond: Díky za radu, včera jsem to hrál dlouho do noci a jen tak se poflakoval po městě a nakonec to koupil u toho překupníka v jedné budově:-) Je to úplně náviková hra, pořád všude něco hledám, hackuju do všeho co vidím a nejvíce se těším až si můžu koupit augmentaci:D Pro mě je to zatím asi jedna z mála her za tento rok, na kterou jsem se tak těšil až si ji zase zahraju :-) Naprosto souhlasim, vcera a predvcirem jsem nad tim seddil cely den a dneska to mam v planu zase, je to neuveritelne navykove....taky, musim proslidit kazdy kout mesta, vsechno najit a hacknout.....jedine co me stve je, ze jsem si nechal ujit to dlcko s misi tongs rescue, protoze jsem pouzil kod az pote,co jsem zacal novou hru, takzue se mi uz nenacetlo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Hrál jsem nějakých ze starších dílu jako malej, takže vůbec nevim o čem to je, můžete mi trochu vysvětlit děj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Hrál jsem nějakých ze starších dílu jako malej, takže vůbec nevim o čem to je, můžete mi trochu vysvětlit děj? DeusEx 3 je datovaný před první a druhý díl, takže nic znát netřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Aha, sice nic znát netřeba ale rád bych se to dozvěděl, že bych si stáhnul rovnou i jedničku a dvojku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Ja ted Deus Ex nikdy nehral, ale pribeh bych si nenechal prozrazovat, protoze o nej tam dost, jde....rekneme ze je to takovy konspiracni thriller v budoucnosti plne augmentaci....chcesli si nechat vyzradit vic, koukni na wikiu :) Kazdopadne jak psal dlaha, HR je prequel, takze lze hrat bez znalosti predchozich dilu, nejlepe pred nimi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 for Dlaha: jo takhle ma ten ukol skoncit.Jenze ja jsem v tech rozhovorech nejak nastval typka nahore jak ma spalenou hlavu a robotickou ruku a k sefovi me nepusti.Udelal jsem quest pro barmana dole ,jenze pak chtel abych vybral nejaky prachy od zenske co zacala v chude rodine vydelavat a ja dobrak neokradam lidi.Tak chtel at mu zaplatim 5litru,tak jsem mu poslal lehci lekci,neni nad to kuchnout barmana za barem,vystrilel celej klub hive,no spis rozhazel par granatu..Protoze to je tam sama krysa :D ,no a cekal ze sef se prijde podivat co se mu to s klubem deje.Jenze furt zavrenej za dvermi,a ted musim sehnat level 4 na hacknuti,to me snad trefi uz s tema levelama.Proste to jedu po svym,nadherna jizda :D jenze jsem ted jaksi ztracenej kde sehnat dalsi bod na zvyseni levelu.Takze trosku zasek momentalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 No ja tech 5k dal protoze, tim ziskas dva ajchy jednou ranou a ten barman ti da stejne za odmenu praxis kit, kterej normalne stoji tech 5k, takze ses na svym plus te to vyexpi ;) Jinak SPOILER ten barman se spalenym ksichtem je ten sef, tong SPOILER ;)To ja jsem hacker na ntou takze v poho, ale zkus se nikde porozohlidnout, jestli nevystouras heslo, kazdopadne mam takovy pocit, ze se do te managerovi mistnosti nelze dostat, pokud te tam nepusti ten manager, ja jsem se tam dolu plizil a dvere kde ma kancelar nesli otevrit (nebyl tam ani kod) a otevreli se az kdyz me tam pustil :) Jinak je teda mam dost jinej pristup, hrozne me to bavi stealthove a je pro me zaostiucinenim, kdyz to cely projdu bez aalrmu, coz se mi nejednou povedlo, v pripade nouze vytahuju vetsinou pistoli, obcas je chut si vylozene zastrilet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Hm, ta hra vypadá opravdu zajímavě, má to i nějaký multiplayer? Popř. coop?T Tím myslím jaké mody, něco zajímavého atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Tak on je sef,proto me asi nechce videt.A ja si rikal ze jako jedinej v celym klubu nesel zabit.Celou klavesnici od krve a on si furt tam neco ťuka :D .Ze me boss nechce videt,po vystrileni klubu neni divu .Snad nebudu muset dat nejaky predesly save, podle vseho.Jo stealth me taky bavi,tela stale zustavaji,proste hra se vsim vsudy.Ja u tech dveri mam hack(musel jsem zkouknout navod na youtube),ale potreba vyssi level,tak shanim sidequesty.Ja tomu barmanovi neveril,nechtel jsem mu platit tu 5 kdyz mi jeho drinky udelali pouze chvilkovy stav.Tak si rikal ze je v tom chytak :D a on vytahne i praxis kit.Ted mi je ho docela lito,za to co jsem mu proved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Hm, ta hra vypadá opravdu zajímavě, má to i nějaký multiplayer? Popř. coop?TTím myslím jaké mody, něco zajímavého atd? Neni, je to ciste singlova hra, ale hrajesli ji poradne vydrzi opravdu na dlouho a ma obrovskou miru znovuhratelnosti (jako zadna jina hra za dlouhou dobu), navic nektere achievmenty jsou celkem hc, ikdyz projit hru bez zabiti jedineho nepritele mi uz neprijde tak tezke :) Tak on je sef,proto me asi nechce videt.A ja si rikal ze jako jedinej v celym klubu nesel zabit.Celou klavesnici od krve a on si furt tam neco ťuka :D .Ze me boss nechce videt,po vystrileni klubu neni divu .Snad nebudu muset dat nejaky predesly save, podle vseho.Jo stealth me taky bavi,tela stale zustavaji,proste hra se vsim vsudy.Ja u tech dveri mam hack(musel jsem zkouknout navod na youtube),ale potreba vyssi level,tak shanim sidequesty.Ja tomu barmanovi neveril,nechtel jsem mu platit tu 5 kdyz mi jeho drinky udelali pouze chvilkovy stav.Tak si rikal ze je v tom chytak :D a on vytahne i praxis kit.Ted mi je ho docela lito,za to co jsem mu proved. Me teda vubec nedelalo problem ho premluvit, ostatne zatim jsem v pohode ukecal uplne kazdeho, krom toho prvniho z purity first, kteremu jsem rekl ze ho necham odejit, myslel jsem, ze ho tim nejak prechytracim, nevyslo to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Takže to není moc jakože střílečka když tam jsou takovéto ajchy? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Je to strilecka, kdyz to budes chtit tak hrat...je na tobe jestli to budes hrat rambo stylem, stealthove nebo neco mezi....zalezi jen jaky si zvolis styl, ktery si pak vyypilovavas pomoci augmentaci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Heh, já nejradši stealth, a pak asi ♥♥♥♥♥ní otázku ale slova augmentace tak trochu neznám, co to znamená (tím myslím co to způsobuje v té hře?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Co jsem tam z té hry pochopil tak je to jakýsi HW kus těla. Třeba někomu museli uříznout ruku tak mu dali místo toho mechanickou, někdo nevidí tak mechanické oči atd. . Taky se ve hře najdou takový, co se nechají augmentovat dobrovolně :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Presne tak, jsou to vylepseni tela, mechanicke casti, ktere nahrazuji ty biologicke.....v podstate to pak urcuje "strom" schopnosti....muzes vylepsovat napriklad, odolnost, hackovaci schopnosti nebo stealthove schopnosti vseho druhu vcetne videni skrz steny. ticheho chozeni atd., je toho opravdu dost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Kde udělali soudruzi chybu .-) Prostě není šance už sehnat tlumič. Mám pocit, že pokud si ho nekoupíte hned v první misi tak není pak šance. Nevím jestli to je bug, nebo ne. Ale našel jsem i návod na youtube kde se dá koupit tlumič hned v Deitroitu u toho černocha. Jde se k němu po požárním schodišti. Našel jsem ho podle návodu, ale tlumoč neměl. Všechno ostatní ano, ale tlumič ne a na videu ho měl. Našel jsem ještě asi 3 další i číně a nikdo nemá tlumič. Asi jsem to propásl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Já jsem jeden tlumič našel volně ležet pod jedním ,,domkem" a určitě tam není jen jeden tlumič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.