Dlaha Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Tak zrovna tenhle souboj byl pro mě docela snadnej, naházel jsem tam pár min a taky mi hodně pomohl typhoon. Skoro hned bylo po boji :) Celkově se mi líbí, že na ty bosy musíš s určitou taktikou, každej je náchylnější na něco jinýho. U předposledního bosse jsem se snažil asi 8x a pokaždý jsem umřel, tak jsem se trochu zamyslel, vyzkoušel jinou taktiku a hned bylo po něm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Zajimavy video http://eyeborgproject.com/2011/08/eyeborg-activated/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 No me prave prijde, ze ti bossove jsou dost odbyti...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Zajimavy video http://eyeborgproject.com/2011/08/eyeborg-activated/ Sice hodně ♥♥♥♥♥♥ní otázka :lol:, ale tohle je fake nebo jakože skutečnost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Tak jediny, co me zatim na hre stve jsou frustrujici souboje z bossy, ty delam na xtej pokus a fakt me to vytaci....Takze u druheho jsem to nevydrzel a normalne si nasel navod na youtube pac jsem si chtel dal uzivat toho, co me na te hre bavi.... a tenhle navod je opravdu fajn ;) Po pár nezdarech sem přišel na to že stačí jak na tebe běží hodit typhoon dostane stun nasypat ji do kožichu=hlavy co se vejde jak se probere zase typhoon zase nasypat do kožichu a po 10s je po boji i po bossikovi v tomdle připadě bossici :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Zdravím :) v jaké části hry přibližně jsem, pokud jsem právě zabil bosse Jasona Namira? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Fajn: Čeká tě poslední mise a konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Sice hodně ♥♥♥♥♥♥ní otázka :lol:, ale tohle je fake nebo jakože skutečnost ? Pokud vim tak to neni dake. Vcera jsem dokonce koukal na making of pribalene k augmented edici a tam rikali, ze spolupracovali s lidmi ci spolecnosti, ktery se temihle "protezami" zabyvaji, dokonce tam i mluvili.... Po pár nezdarech sem přišel na to že stačí jak na tebe běží hodit typhoon dostane stun nasypat ji do kožichu=hlavy co se vejde jak se probere zase typhoon zase nasypat do kožichu a po 10s je po boji i po bossikovi v tomdle připadě bossici :) Tohle je vicemene ten samy postup, stejne rychly jen je potreba asi o trosku vic mirit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Sakra, čekal jsem to o trochu delší, ale stejně je to dost nadprůměr oproti dnešním hrám. Ale stejně jsem celkem natěšenej, jak se ten konec vyvrbí, jestli už v tom celkem jasnym příběhu bude nějakej nečekanej zvrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Ja myslim ze je to dost dlouhy.....ja uz mam urcite nahrano pres dvacet hodin a muzu byt tak ve dvou tretinach (doufam).....zalezi jak to hrajes a jak jsi peclivy :) Kdybych cetl vsechny maily, ebooky a noviny tak se to sakra protahne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Tak se preci jen toho DLC dockame....doufam ze bude poradne.....ale urcite kupuji hend jak vyjde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 ebooky jsem četl skoro všechny, co jsem našel, noviny jenom na začátku, je teda pravda, že ze sidequestů jsem udělal možná tak necelou polovinu, ale prostě jsem se na ně nemohl soustředit, jak jsem byl zažranej do hlavní příběhový linie :) mohli možná ze sidequestů trochu ubrat a zařadit víc hlavního děje.. :) jinak fakt super hra, Deus Ex jsem nikdy nehrál a moc šancí jsem tomu nedával, ale jakmile jsem začal hrát, tak jsem se od toho nemohl odtrhnout :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Me teda ty sidequesty dost bavej, jsou hodne napadity, kosaty a rozhodne nenudej....jinak mate nikdo ajch na precteni vsech 29 ebooku? Me prijde ze uz jsem jich nasel i vic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Hra je to rozodně skvělá o tom žádná, ale jedna věc mi vadí. Já jsem už asi moc zhýčkaný a pořád čekám na nějakou revoluci a ta určitě nepřišla. Co mě třeba vadí je to, že skoro každá hlavní mise je o tom, že máš někoho vyslechnout někoho najít a pořád dokola. O to by až tak nešlo, ale co mo nejvíc vadí je, že kdykoliv dojdu k výslechu nějaké osoby, nebo prostě člověk něco splní hned se jakoby náhodou objeví plno vojáku a začne přestřelka. TZřeba příklad jak vyslechnu tu čínanku ona se schová za dveře a zavolá stráž a takových případů je víc. Je to strašně průhledné a občas už se fakt musím zasmát jak je to předvidatelné. Trošku víc originality by neškodilo. Ale co by člověk očekával v dnešní konzumní společnosti :-) Ale jinak bez debt skvělá hra jen není dokonalá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Ktera hra je dokonola? Nekdy se proste hratelnost musi podridit logice :) Krom toho me to neprijde udelane nejak okate....dost to prokladam sidequesty a rozhodne jsem si nevsim nejakeho stereotypu ci sablony....ta hra dokaze tak clovek ucarovat, ze by ji to i odpustil.....ma totiz "dusi", coz mnohym hram posledni dobou chybi Jinak pro fandy Deus Ex i pro nadsene novacky ktere ucaroval novy dil, dnes se game.cz celkem venoval DX.....krom toho ze konecne vydal videorecenzi na HR, tak publikoval i velmi rozsahly clanek o spletitem vzniku legendarniho prvniho dilu, doporucuji precist ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Susperian: nj, po Číňance naběhnou stráže, ale žádná přestřelka začít nemusí, stačí najít ventilační šachtu, protáhnout se kolem nich a najednou máš místo přestřelky stealth :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 eyeborg fake neni,sarif industries se uz probouzi do dnesni doby ha,masakr jak to funguje na centralni nervove soustave,stejne jak v deus ex ).Treba rok 2027 bude hodne podobny jak v deus ex.Po te human revolution nebude zadny sci-fi ale hola bible .Trosku prehanim ale tahle hra te pohlti. Vecer premyslim co se dnes udalo jensenovi,rano volam sefovi ze mi je zle,pritom duvod je - beru si volno abych mohl od rana hrat deus ex :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Susperian: nj, po Číňance naběhnou stráže, ale žádná přestřelka začít nemusí, stačí najít ventilační šachtu, protáhnout se kolem nich a najednou máš místo přestřelky stealth :) Pockat tam se fakt dalo zdrhnout nejakou sachtou? Me Tahle cast chvilku trvala, nejdriv jsem ji chtel vyresit "na tvrdo", ale to jsem byl ve chvili mrtvy, tak jsem zkousel ruzne postupy, dokud to nevyhralo zapnuti nevidetolnosti a proplizeni se az k vytahu :D A zrovna tahle situace s tou panikarnou mi prisla realna, ze tam za ni prijde poradna ochranka a bude si na tebe chtit doslapnout ;) eyeborg fake neni,sarif industries se uz probouzi do dnesni doby ha,masakr jak to funguje na centralni nervove soustave,stejne jak v deus ex ).Treba rok 2027 bude hodne podobny jak v deus ex.Po te human revolution nebude zadny sci-fi ale hola bible .Trosku prehanim ale tahle hra te pohlti. Nestras :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Je tam šachta která vede až ke vstupu do haly pak stačí ve správnej moment vylízt a seš venku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Hmm, tak to je jednodusi nez jsem si myslel...mozna az moc jednoduche :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Hmm, tak to je jednodusi nez jsem si myslel...mozna az moc jednoduche :) tak všichni potřebují ventilaci, i číňani :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 To je jasny, spis me zklamalo ze se tomu dalo az tak moc vyhnout...mozna ze me mluvi to, ze jsem si toho nevsiml :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 To je jasny, spis me zklamalo ze se tomu dalo az tak moc vyhnout...mozna ze me mluvi to, ze jsem si toho nevsiml :) já si toho všiml už cestou nahoru a nebylo mi úplně jasný, proč to tam je, až když tam naběhli, tak mi to došlo. Stejně jsem je ale všechny dostal typhoonem a pořádně jsem si to užil :D Až teď při druhé hře to využiju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Me stvalo ze me dokazaly zabit na jednu ranu kdyz jsem vykoukl z krytu a to jsem mel v sobe uz nejaky prasky proti bolesti..... asi by to chtelo augmentace na snizeni poskozeni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauz Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Ahoj,už jste někdo hrál tuhle novou hru?? Nedávno jsem si jí stáhl. Ale nejdou mi u ní spustit schopnosti?? Nejedná se náhodou o nějakou beta verzi? Máte s tím někdo podobné potíže?:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.