Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Deus Ex: Human Revolution

pazdy1468625863

Recommended Posts

• Odpovědi 223
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ale na první Deus Ex mám rozhodně lepší zážitky ze hry...Byl lepší (můj názor). Sice jsem to nehrál přímo v té době, kdy to vyšlo, přesto v době kdy jsem to hrál já, to pro mě byla pořád jedna z nejlepších her (ehm TOP 5?). To platí i dodnes.

EDIT: Tím nemyslím, že je Deus Ex: Human Revolution špatný...To vůbec ne! Jen mě ty hry kdysi bavily nějak víc no...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dlaha : To já vůbec nemám :) Mám jen kulomet , pistol , uspávací šipky ....

EDIT : Tak to je hodně ♥♥♥♥♥♥ní. Vypálil jsem do něj asi 70 nábojů a hlavně mu spadlo asi 10 granátů přímo pod nohy ( schovával jsem se mu vždy za sloupem a on granát hodil do sloupu a odrazil se k němu) a stejně se mu nic nestalo... Nevím co dělat , když už mi nezbydou ani žádné náboje...

Odkaz ke komentáři

Poradite mi nekdo pls? Jsem v hivu, mam se setkat s majitelem ale nevim jak. Toho barmana nahore jsem nejak nastval takze uz se mnou nechce kecat. Pro barmana dole jsem udelal ten side quest ale asi spatne nebo ja nevim protoze mi setkani s bosem nazaridil. Tu holku, za kterou me poslal jsem sejmul a vzal si jeji penize a tu memory, nevim co to bylo uz presne, a donesl jsem mu to. Zkousel jsem ho i ukecat at ji necha na pokoji, ale 5000 kreditu jsem nemel. Ted mi marker ukazuje porad na vchod do hivu ale kdyz se dostanu dovnitr tak nic ( chodim zadem samozrejme). Nevite jak dal??

Odkaz ke komentáři

Dikes, problem je ze to mam naposled ulozene jeste pred odletem z detroitu. Takze je to pekne jeb*t, musim to delat cele znova.....

Určitě to jde udělat i teď. Buď nahackovat ty dveře tak, aby tě u toho nikdo neviděl a nespustit při tom alarm. Nebo se dá dostat do toho suterenu ještě kanálama. Jinak dostal jsi odměnu od toho barmana i když jsi tu holku sejmul? Mě přijde, že by ho to mělo docela naštvat, že už z ní nemůžou mít žádný příjmy. Já jsem ji ukecal, ať mi dá ty peníze, a byla spokojenost (ne teda úplně z její strany :D).

Odkaz ke komentáři

Nedostal jsem nic, ani drink mi uz nenalije hajzl jeden :D udelal jsem to znova a toho nahore jsem ukecal a tu hollku jsem pridusil a vzal jen jeji penize, ne tu memory, a donesl jsem mu to a pohoda. Dostal jsem za to praxis. Jinak mam to ulozene porad, tak to pak schvalne zkusim jak by se to delalo kdyz jsem to podelal u obou. Musi to jit, prece nemuze byt game over :D

Jinak tema kanalama jsem to zkousel, ale nic jsem nenasel

Odkaz ke komentáři

Ja to taky tak pokazil ze me nechtel pustit za sefem,bud hackni dvere dole hack potreba cislo 4 . a nebo se tam dostanes kdyz obejdes hive,je tam jedna sachta co vede na wc do hive,tou nechod .ale nekde pobliz je viko od kanalu,tak se tam dostanes,i ten manager ti rika at nezkousis se dostat kanalem za sefem.Ted uz nevim kde to presne bylo,ale po par obejiti klubu hive to najdes.A pozor je tam vsude jakejsi plyn - cyklon :D takze tam bude zed na probourani rukou,musis si to v augumentaci natunit .Tu zed rozbijes a mas tam vypinac toho plynu ,pak se lehce dostanes za sefem do suterenu,do jedne sachty a odpoleschnes rozhovor a fin .I kdyz se ve hre ztratis,je tam spousta zpusobu jak ukol vykonat jinak.

Odkaz ke komentáři

Uplne jednoduse. Na zachode mas pocket secretary k tem dverim, tak to odemces. Tam je jeden strazny, toho zneskodnis a vejdes do ventilacky. Tou se dostanes do kanclu Tonga, kde odposlechnes rozhovor. Nic jednodussiho na tom neni :) Jinak u barmanovskeho side-questu jsem tu marku omracil, vzal z ni penize a ten implantat. No a barman nebyl nejak z toho nadsenej :D

Odkaz ke komentáři

Desmond: Ano, level desing maj zmaknuty na jednicku. Teprve tady jsem uznal ze vyvojiari to mysleli vazne s tim "play-as-you-want". Kazda uroven ma 4-5 navrzenych "cesticek", ale hraci nikdo nebrani experimentovat :D Osobne pul hodiny jsem nemohl projit jednu uroven, tak abych nevyvolal alarm. Tak jsem to pro ten den vzdal. Na druhej den jsem se k tomu vratil a objevil hrozne primitivni cestu primo k cili. Jedina podminka byla, mit "Icarus" augmentaci, kterou jsem v te dobe hrozne podcenil. Stejne tak jako par dalsich :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu