Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

tom_b pandorina baterka

tomikcz24

Recommended Posts

a bude mi stacit 1 baterka ? asi takdhle to myslel

jedna baterka staci. psp se da zapnout jednoduse tak, kdyz se vytahne baterka, pripoji se jen napajeni. zapnes psp jen s napajenim a az bude nastartovane, tak do nej soupnes baterku.. jak snadne:) pak ji muzes zpet prepsat na obyc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

super....tedka už jenom potřebuju nějak sehnat magic ms...protože ju na 3.71(zatím) nezrobím

až to odzkouším tak ti pošli points:)

posílám zatím 100:P

Ja sem jako prvni z fora udelal tu Magic Memory Stick musis tam nahrat ty slozky kd a registry a UPDATE.PBP (origo 1.50) a msipl.bin tom_b je ma mu rekni at ti je posle a oak uz jenom napises do cmd C:\msinst.exe X X:\msipl.bin

Odkaz ke komentáři

Ja sem jako prvni z fora udelal tu Magic Memory Stick musis tam nahrat ty slozky kd a registry a UPDATE.PBP (origo 1.50) a msipl.bin tom_b je ma mu rekni at ti je posle a oak uz jenom napises do cmd C:\msinst.exe X X:\msipl.bin

tak proc se v tom pripade ten dump vubec dela? proc se proste po netu jen nekoluje balik s tema souborama msilp a s tema slozkama kd a registry.. a pak jen nejakej batek co by za tebe udelal i to msinst.exe x:msipl.bin ?! .. rovnou by za tebe mohl udelat i mspformat ... myslim ze se neceho takoveho ujmu, az bude cas a poradne to testnu, tak to vypustim na svet :) pak bude stacit jen kliknout na jednu ikonu, vyndat/zandat kartu v PSP a vytvorit pandorku a vse je ok ;)

Odkaz ke komentáři

tak proc se v tom pripade ten dump vubec dela? proc se proste po netu jen nekoluje balik s tema souborama msilp a s tema slozkama kd a registry.. a pak jen nejakej batek co by za tebe udelal i to msinst.exe x:msipl.bin ?! .. rovnou by za tebe mohl udelat i mspformat ... myslim ze se neceho takoveho ujmu, az bude cas a poradne to testnu, tak to vypustim na svet :) pak bude stacit jen kliknout na jednu ikonu, vyndat/zandat kartu v PSP a vytvorit pandorku a vse je ok ;)

protoze to jsou casti orig. firmwaru sony a nebylo by to legalni. Proto vsechny instalace custom firmware potrebuji ke sve instalaci i oficialni firmware, ktery si kazdy musi stahnout sam. Stejne, kdyz clovek dela pandoru, tak ji udela na jednom psp, zapise vse na ms a pak to da do jineho psp aby ho mohl downgradovat. tzn, ze magic memorystick nema zadnou vazbu na psp ve kterem se provadi downgrade ;)

Oprav me pokud se pletu;)

jinak vidim, ze jsi user linuxu... pro linux mam primo napsany bashscript, ktery ti najde jako ktere /dev/sdx mas v systemu psp, prepise partition, zapise bootsector z ipl a nakopiruje na kartu soubory ;) a to vse bez aplikaci mspformat a msinstall :) vystacim si s cfdiskem a dd :)

jinak na batch instalacnim souboru pro windows uz pracuju:)

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
!POZOR! - nepouzivejte s baterii pro PSP slim and lite

Dneska jsem dělal kamarádovi flash. Ale omylem jsem si vzal jinej adresář, tj. že jsem chtěl udělat pandoru na slim baterce ale nevzal jsem si installer od hellcat, ale ten tvůj (tom_b). Následně jsem teda přes tvůj installer vytvořil pandořinu baterku ze slim baterie a naflashoval psp. A pak jsem jí normálně přes obnovu eepromu vrátil zpět. Takže myslim, že to lze používat i na slim baterkách, poněvadž mně to šlo.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu