Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flash LiteOn po updatu

wOJi

Otázka

Zdravím Vás, mohl bych požádat o radu?

Minulý týden mi synovec updatoval Xko a samozdřejmě mi přestaly jít "pálenky". Mechaniku jsem předtím flashoval již několikrát jak sobě tak známým - takže jisté zkušenosti mám, ale tato mechanika po updatu mi nejde flashnout. Nejsem schopen vyčíst klíč. Udělal jsem si doma i tento jednoduchý převodník přes COM http://xbox-experts.com/tutorial/flash-your-lite-on-for-free/ ale nejsem schopen ho vyčíst.

Používám JungleFlasher 1.8.6, zmíněný převodník, PC s VIAckým chipsetem, mechanika je LiteOn 83850 (nejspíš v1-nejsem si jistý), June 2009, A0A2. Předtím byl v mechanice iXtreme 1.5

Za jakoukoliv radu, případně nasměrování bych byl moc vděčný.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jednoduché,na Probe 3/PMT probe potřebuješ pouze napájecí kablík k dvd mechanice

1) Pin 6 (3,3V) přerušíš tlačitkem, abys mohl 3,3V připojit/odpojit podle potřeby.Stačí tlačítko, bude se ti to při flashi lépe ovládat než přepínač, stačí to odpojit na moment.Zapojíš to tak, abys stiskem přerušil 3,3V k mechanice. Volitelně můžeš přidat LED diodu abys viděl jestli je korektně přerušeno, ale není nutné (přes resistor)

2) Pin 5 (Zem) vyvést na delší drát a na konci zakončit nějakým jemným koncem (proba, špendlík) - to se při flashování připojuje na MPx01 do mechaniky

Nebo si to můžeš celé hotové koupit

http://www.modtraders.co.uk/xecuter-ck3_probe-3.html

Odkaz ke komentáři

• 0
jj, díky. Už jsem to zbastlil, ale zatím jsem bez úspěchu. Vypíše mi sice "Extraction OK" - odpojit probe a poté zahlásí chybu "Stage 2 failed" - anebo "Stage 1 failed" :(

Jak ti to napíše extraction ok, je potřeba znovu vypnout/zapnout napájení, pak to doběhne ok.

Odkaz ke komentáři

• 0

Jasné - napíše "Extraction OK", vypnu na 5 s. napájení, mezitím oddělám probe, zapnu napájení -> kliknu na OK ... pak to chvíli stojí a poté napíše Stage 1 nebo 2 failed.

Zkoušel jsem to už několikrát ale vždycky stejný - jenou se mi to podařilo jen z půlky - vyběhlo mi uložit KEY, a potom Inquiry - ale u toho to hodilo chybu "Secret něco něco ... error" -> a dál nic :((

Odkaz ke komentáři

• 0

aaa...moje chyba - to přerušení napájení má být až po tom kliknutí na OK....aby nejspíš dostala elektronika impuls ... takže už se mi to podařilo flashnout. Sice mi to u verifikace 3 banky vyhodilo chybu, ale zápis všech bank proběhl v pohodě a "pálenky" zase bezproblémů fungují.

DĚKUJI MOC "xmode" a "Domi_cz"

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu