Guest MrFlash Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Zdravim mám dotaz .... Je to sice stupidní dotaz ale co nedá mi to a musím se zeptat....Jde do starší verze xBoxů (Fatky,jmenovitě Elite) dát On/Off tlačítko ze Slim ? Dík moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest MrFlash Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Refresh Up ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Snad jsem dobře pochopil dotaz. Nejde to - přijímací panel i design tlačítka (mechanické ve fat vs dotykové ve slim) jsou úplně jiné, zaměnit to rozhodně nejde, jiné jsou samozřejmě i rozměry faceplatu a umístění tlačítka, tak si dost nedovedu představit jaká je představa o tý záměně, ale tohle celé je celkem jasně vidět na první pohled když se člověk na ty konzole podívá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest MrFlash Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 :D dík takhle jsem to myslel .... Mě to tky přišlo jako blbooost ae to se mi zdálo i u nějakých věcích co jste tady nakonec vyřešili tak jsem to prostě zkusil :DD dík za odpověď ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest MrFlash
Zdravim mám dotaz .... Je to sice stupidní dotaz ale co nedá mi to a musím se zeptat....Jde do starší verze xBoxů (Fatky,jmenovitě Elite) dát On/Off tlačítko ze Slim ? Dík moc ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.