rockyzz Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Hele jinak já mam taky otázku, nevíte jestli tam bude nějaká novinka ohledně friendu? Dost by se hodilo přidat tam favorite friends abych si tam dal ty s kterejma hraju nejvíc a hned na ně najel. To by bylo bezva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Proč by měl být? To je totální kravina! Pokud by byl placený tak to by MS fakt posral.No, mě by to nevadilo, komp mam hned vedle xboxu, tak co :D Kravina? co FB nebo twitter taky je placenej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Není placenej, jen k tomu musíš mít gold, teda promin pokud řikám kravinu, na FB na xboxu jsem byl naposledy asi tak půl roku z5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 No mysím tím gold :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Tak gold tu má většina lidí, v tom případě je placenej celej live, né jen facebook, takže podle mě to není naprd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Tak kupříkladu já gold nemám a na live tím pádem ani nechodím, navíc nemám aktuální DB, takže stejně nemůžu. Podle mě gold určitě nemá většina lidí, ale jen ti co hrají online, jinak je to zbytečně drahá věc jen kvůli FB, twitter, nebo skype, který samozřejmě bez gold účtu nepojede a který mám zadarmo na PC ;) Já neříkám, že to nemůže být dobrá věc tady to vylepšení, ale podle mě ho nevyužije tolik lidí, kolik si myslíš. Nebo aspoň já si myslím, že ne v ČR. To už by bylo lepší, kdyby MS udělal jazykové verze DB, nepřidával zbytečně kraviny napevno, ale nechal to na uživatelích, aby si stáhli co potřebují. Tím by se vyřešilo i to, že uživatelé, kteří nechtějí gold, by si nestahovali něco co stejně nevyužijí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Ale doma za internet taky platíš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Ale doma za internet taky platíš :DPPravda ale, když máš xbox live gold, tak platíš za internet i za gold :lol:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 PPravda ale, když máš xbox live gold, tak platíš za internet i za gold :lol:. No právě :lol: , tak ja beztak FB ani Twitter na xku nevyužívám je to ztráta času, spíše se těším na novou podobu Dashe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Ono to je v podstatě jedno, pro někoho je to plus, pro někoho zbytečnost. Já mám vlastně takové vychytávky rád, ale musím je mít možnost použít a to nepůjde když live neplatím, ani nehodlám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 tak ten FB a twitter mam na okrasu ,jak říká rozkyzz , mám kompa u xka a to je lepší. btw: bez live bych nepřežil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 jedině LIVE ..jedu nejvíc multáky tak že bez něj ani ránu...sice si platíš ms služby ale za to jsou kvalitní oproti PS3 kde nic neplatíš ale třeba zvuková komunikace chat party je hrozná...ber to tak .ty platíš live ale za to jsi jako v luxusu.jiná konzole ti toto nedá co ti dá xko s live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 jedině LIVE ..jedu nejvíc multáky tak že bez něj ani ránu...sice si platíš ms služby ale za to jsou kvalitní oproti PS3 kde nic neplatíš ale třeba zvuková komunikace chat party je hrozná...ber to tak .ty platíš live ale za to jsi jako v luxusu.jiná konzole ti toto nedá co ti dá xko s live Přesně, už jen za ty parádní xbox hry za to ten gold stojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 novys to krásně vystihl raději zaplatím 1.000,- za rok kde se o nás MS krásně stará a umožnují aby hraní bylo co nejjednoduší,než budu hrat na ps3 kde je to o ničem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Ano, pro lidi co hrají online je to určitě oproti PS3 kvalitní služba, za kterou se hodí platit. Ovšem já se řadím k těm, kteří on-line nehrají, protože je to nebaví, tudíž je live pro mě na nic, takže si ani ty aplikace spojené s ním neužiji. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Jestli jsi offline hráč,tak bych ti doporučil Jtag! stím si vyhraješ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Mám Jasper, takže jedině RHG, který zatím není tak úplně k dispozici. V podstatě o tom nic nevím, flash je taková jednoduchá věc, ale s JTAGem musím vědět jiné věci, které zatím nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 JTAG by byla první věc co bych si nechal z xboxem udělat pokud bych už na xku nikdy nemohl na net, modování her, dashe, nice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Tak nový vzhled Dashe mě trošku zaskočil a mám z něj všelijaké myšlenk,y na jednu stranu se mi líbí, ale na druhou mi přijde nepřehledný, ovšem těžko soudit bez vyzkoušení :), takže si počkám až je budu moci vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Je super, ale už je to úplně něco jiného, dobré by bylo kdyby se dalo nastavit jakej chcete, časem mi taky chyběl ten starej před kinectem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 To jo třeba barvu dashe styl atd.. jako to máš u Jtag :) ,ten vzhled se mi líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 bude tam ten Bing nebo ne ? na CZ učtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 bude tam ten Bing nebo ne ? na CZ učtu Má být na všech účtech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 tak že si jedu v pondělí pro klávesnici :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZEndy Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 nemá ten Bing být jenom na vyhledávání her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.