houba2007 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=When+will+the+Xbox+360+Dashboard+Update+available+to+all+Xbox+LIVE+Members%3F+See+below&iso=20111206T15&sort=1&continent=europe mrkněte sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk1ngs Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 16:00? :D To už bylo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferri1468625304 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 ne asi :D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk1ngs Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Zase nějakej chytrák našel hodiny :D microsoft žle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 dnes usa atd. čr v ranních hodinách nebo dnes v noci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 kde jsi to zjistil???? napiš zdroj dík http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-live-status už se asi něco děje?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Všechno je tam v provozu, ale u mě na xku není nic v provozu :D (jako co se týče novýho dashe :( ) . Nevíte někdo jak to bude s těmi tématy, které mám už stažené ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DevilsMercenary666 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 http://www.zing.cz/novinky/8710/novy-xbox-360-dashboard-se-zpozdi Hm skvělý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 No tak to je opravdu geniální :(.. umí ten MS něco dodržet, tak jak má ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 taky na to čekám jak na smilování boží :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferri1468625304 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 neasi nechápu proč dávaj přesnej čas a den když to stejně nedokážou dodržet :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 neasi nechápu proč dávaj přesnej čas a den když to stejně nedokážou dodržet :roll: Protože dělají z nás lidí ♥♥♥♥♥y (s prominutím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Všechno je tam v provozu, ale u mě na xku není nic v provozu :D (jako co se týče novýho dashe :( ) . Nevíte někdo jak to bude s těmi tématy, které mám už stažené ? soudě podle betaverze tak budou funkční....škoda jen že nejde měnit barva metro panelů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 No tak to je opravdu geniální :(.. umí ten MS něco dodržet, tak jak má ? :(To už fakt přehnali, nejdřív to mělo být 24.11. a furt nic, snad to do týdne nahoděj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 http://www.zing.cz/novinky/8710/novy-xbox-360-dashboard-se-zpozdiHm skvělý. Totálně k smíchu, ale i k totálnímu pláči... hlavně že už takhle si Microsoft nechává platit totálně za všechno, nahrabává si na nás, ale neuměj VŮBEC NIC dodržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Troufám si říci, a vůbec by mě to nepřekvapilo, kdyby to Micrososft vydal až 24.12. čili na Štědrý den a ještě se chlubil tím, jaký dal skvělý dárek hráčům... a věřte, že to tak dopadne že to vydají na Vánoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Jj a ještě ze sebe budou dělat ty dobrý, šmejdi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 uz sem to stahnul a doporucuji moc nekontrolovat ucet usa s cr protoze to sou desne rozdili i v silver verzy:-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 to já se to snažím stáhnout a hlásí mi to pořád chybu stažení, a to mám golda a xbox bez flashe:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk1ngs Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Já tam nakopal tu betu OMG :D Jelikož tě to nepřipojí k Live tak nestahneš a musim čekat až to vyjde na webu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 uz to mam stahle :) oouu to je neco! :love:.. Uz jde i net . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk1ngs Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Maj tam chybu v přihlašování :D grrr já trčim u tý bety :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ca3saR Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Me to pise nejakou chybua ze pry mam dat test connection... tak dam test a udela mi to chybu kterou mi to nikdy nedelalo... stopne se mi to pri 1. carce k pripojeni do LIVE a napise chybu ze mam blokly nejaky port 3074 (myslim) tak ted nwm co stim... Edit: a kdyz chci dat spravovat nebo zmenit nastaveni (konzole, v routru) tak me to odesle na nejakou stranku asi s IP a pak: Chyba pri nacitani stranky... Edit: tak ne ok... uz mi to funguje, vyresil sem konzoli pripojenim k wifi misto kabelu a uz to funguje... i kdyz nechapu jakto :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 A mate us nekdo ten novej dash co ste meli flash?jestli vam zustal flaah nebonto opet smazne nebo nevim.dik Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Ca3saR maš flash ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.