endriko1468625508 Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Ja xbox nemohu pripojit na net. když mam vněm ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 nemůžeš ale můžeš si te update dát na flashku stáhni odsud : http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/system-updates/system-updates ten update je u zkopírování na jednotku USB flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 A taky se muze rozloucit s hranim zaloznich XGD3 her, to nezapomen dodat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 A taky se muze rozloucit s hranim zaloznich XGD3 her, to nezapomen dodat ! Na to jsi dosel jak? Podle vseho ti co maji LT 2 a nevlastni live,tudiz xgd3 jim jedou tak si novy DB nainstalovat mohou a xgd3 jim pojedou dal.Vecer to zkusim.Aspon tak jsem to pochopil podle toho co mi psal Romik .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 XGD3 hry fungují, ale nejdou hrát po live.. Aspoň mě se to teda nepodařilo spustit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 no a já jsem teď na iXtreme.net foru četl, že xgd3 nejedou a ještě cosi: ,,reburn all your XGD3 games again using Buner Max on an ihas drive because truncation also no longer works on the new dashboard", co je na tom pravdy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 no a já jsem teď na iXtreme.net foru četl, že xgd3 nejedou a ještě cosi: ,,reburn all your XGD3 games again using Buner Max on an ihas drive because truncation also no longer works on the new dashboard", co je na tom pravdy??? Tak sem se mylil a cetl jsi dobre.XGD3 mi jely bez nutnosti TU ale ted po novem DB mi prestaly XGD3 hry jet s HDD ale s CD jedou normalne.LT3 nema cenu davat, urcite pujdu do RGH nic jineho ted nema cenu.Kdo chce hrat na LIVE bez staleho kontrolovani co a jak se zrovna vyvyji at hraje origo,jinak RGH je bezkonkurencni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asad Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 čau,teď sem si aktualizoval ten dash(vypadá luxusně),chtěl si dát ACR a píše mi to že disk je nečitelný,dělá to někomu taky?:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Tak mě se teď stahuje youtube do dashe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZEndy Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Super, jdu to taky stáhnout - to je služba, na kterou jsem se těšil nejvíc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Taky jedu na Youtubko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 youtube je dobrej chtelo by to jeste aby pro nas region fungovalo vse a ne jen zrnko co tam je kdyz jim zato clovek plati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferri1468625304 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 takže youtube jen pro golda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 takže youtube jen pro golda ? Jako všechno... Microsoft - plať, plať :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 MS je banda zlodějů,to se ví dávno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Jj, a to i za blbej FB, twitter - věci co jsou zadarmo tak musí MS spoplatnovat, ještě kdyby to tak bylo i na PC, to by byl konec světa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferri1468625304 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 omg to je ale fakt už vypatlanost. Face, twitter a ted ještě youtube. Tak to mi můžou pánové z mrkvosoftu políbit ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Taky mě sere jak to MS přehání, na PC jsou tyhle věci normálně zadarmo a na FB které mám připojené k netu stejně jako PC mám platit ? Ať si to strčej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Já teda nevím, ale k čemu twitter nebo facebook na xboxu, mě je to teda docela k ničemu, leda bych zaplácával zeď deb1lníma statusama o tom, jakej achievment jsem si právě udělal, o což snad nikdo nestojí. Vyzkoušel jsem to a klidil jsem se pryč. Youtube by se asi hodil víc, ale taky to není nic nutnýho, kvůli čemu by bylo třeba se vzrušovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferri1468625304 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Dlaha: ale už jenom z principu. Na internetu na PC se za tajty věci neplatí tak proč na xboxu jo? To je ze strany microsoftu hodně přepálený, facebook bych oželel to mi je tak nějak jedno jestli tam je nebo neni twitter noten jakž takž, ale na youtube sem se těšil. Jo microsoft už neví kde by z lidí vycucal prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Přesně tak, nejde o to jestli se to tam využije nebo ne .. ale proč bychom za to na Xku měli platit a na PC ne ? Kde je potom spravedlnost co se týče konzolistů ? Hry oproti PC jsou taky dražší, teď se ještě k tomu všemu platí za to za co se na PC neplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 lidi ja si myslim ze neni o co stat ja to zkousel a je to za prve pomale a prijde mi to uplne o nicem jak FB ten je uplne na♥♥♥♥♥ xko je proste na hrani aspon pro me a na nejake multimedialni veci pouzivam radsi notebook. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Vůbec to nepotřebuji, ale z principu tady budu nadávat a vztekat se :D Až začnou zpoplatňovat hraní od hodiny, tak se k protestům přidám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Nic moc teda novej DB obešel bych se bez toho,ale v budoucnu každý bude muset updatovat jestli chce hrat nove hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Nic moc teda novej DB obešel bych se bez toho,ale v budoucnu každý bude muset updatovat jestli chce hrat nove hry :) A být na livku. Škoda že tam není možnost výběrů Dashů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.