Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Jak to je s těma texturama, když hru nainstaluju? Opravdu budou horší, než když budu hrát z dvd?
je to fakt horší, a dokonce jsem četl že u starých xboxů pokud to nainstaluješ na HDD tak se přehřívají a už několika lidem to zničilo konzoli (RDR). Já mám sice slimko , ale i tak to raději jako jedinou hru hraju z disku.
  • Odpovědi 396
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Nedostaneš, ale můžeš si zaplatit VIP na share-foru, stáhnout si ISO a hrát v CZ... Samozřejmě se předpokládá, že máš alespoň flash

Hele, mám xbox - někde se mi tu válí v bedně, když jsem ještě hrál, tak jsem patchoval na wave 2, když stáhnu tu českou verzi a patchnu to na wave 2, pojede mi to? Radši bych hrál skyrim na ovladači než na klávesnici :)..

Odesláno
mám dotaz pro ty, co sou v příběhu trošku dál. Dostal sem od draka Paarthurnaxe za úkol získat Svitek předků:

tesv2011-11-1520.jpg

a zároveň s tím mám od Septimuse Signuse tento úkol přeložit lexikon:

tesv2011-11-1520.jpg

sem u nějakýho zařízení a nevím co s ním:

tesv2011-11-1520.jpg

poradíte prosím? chci se v příběhu hnout dál díky

Mám úplně stejný problém dojdu na konec Černoty a nevím jak dál. Je tu nějaký dwamerský přístroj dám do něj lexikon a nic se neděje stále mi něco chybí, ale nemohu přijít na to co

Odesláno
Mám úplně stejný problém dojdu na konec Černoty a nevím jak dál. Je tu nějaký dwamerský přístroj dám do něj lexikon a nic se neděje stále mi něco chybí, ale nemohu přijít na to co

pořád klikej na první nebo druhý sloupek. Střídej to a za chvíli se ti otevře i třetí. Pak kombinuj 1. 2. 3. a nakonec se ti otevře i čtvrtý. Je to sice trošku napalici, ale dá se to odklikat :)

jinak s ostatními problémy jdi sem:

http://www.wareznet.cz/viewtopic.php?f=19&p=1231969#p1231969

tam řešíme problémy s questama a hýbe se to tam. Vždycky někdo správně poradí

Odesláno
to se divim ze este nikdo nestahl tu ceskou verzi ze share-forum.net a nedal ji na pospas fandum, pac s mou slabou anglictinou se to hrat neda

Ty bys byl takový hajzl a zavinil to že už nikdy nikdo ze share fora žádnou další hru do češtiny nepřeloží ? Jestli o takovou hru stojíš , tak každý má možnost se stát V.I.P.členem na s-f a hry v cz si stáhnout .

Odesláno
Jo stoji to 12 euro ale ted je VIP uzavreno... Cekam az ho otevrou.

Určitě stojí! Maj to parádně ošetřený, jak máš VIP tak rovnou hry v cz (a neni jich málo, brzo bude L.A.noir :) ) stahuješ z jejich privátního serveru. Ted hraju Dead Island s cz titulkama a je to super no a i když nejsem nějakej RPGčkář tak Skyrim v cz si určitě dam :)

Takže ANO příspěvek cca 300kč za to opravdu stojí!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu