Umberto Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Jak to je s těma texturama, když hru nainstaluju? Opravdu budou horší, než když budu hrát z dvd? je to fakt horší, a dokonce jsem četl že u starých xboxů pokud to nainstaluješ na HDD tak se přehřívají a už několika lidem to zničilo konzoli (RDR). Já mám sice slimko , ale i tak to raději jako jedinou hru hraju z disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Nedostaneš, ale můžeš si zaplatit VIP na share-foru, stáhnout si ISO a hrát v CZ... Samozřejmě se předpokládá, že máš alespoň flash Hele, mám xbox - někde se mi tu válí v bedně, když jsem ještě hrál, tak jsem patchoval na wave 2, když stáhnu tu českou verzi a patchnu to na wave 2, pojede mi to? Radši bych hrál skyrim na ovladači než na klávesnici :).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Heleďte v hlavní linii jsem teď našel toho Esberna, přived ho k tý ženský, pokecali sme a ted mam jít k nějaký tý zdi draků nebo něco takovýho....jak sem tak daleko?? v půlce nebo ještě ne?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Heleďte v hlavní linii jsem teď našel toho Esberna, přived ho k tý ženský, pokecali sme a ted mam jít k nějaký tý zdi draků nebo něco takovýho....jak sem tak daleko?? v půlce nebo ještě ne?? díky plus mínus v půlce... samotný příběh je strašně krátký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Jo, díky, já to dělám tak, že vždycky chvíli dělám hlavní linii, a pak třeba cca 4 dny dělám vedlejší pro cechy a různě prostě vedlejší úkoly, pak zase chvíli hlavní tak dva tři úkoly a zas vedlejší a takhle to střídám :) nechci to mít totiž tu hlavní linii dohranou hned :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 mam problem... chci promluvit s generalem Tuliusem ale porad bleje kecy o tom ze na to mírové jednání s šedovousejma a nemuzu odevzdat quest nevite co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 mám dotaz pro ty, co sou v příběhu trošku dál. Dostal sem od draka Paarthurnaxe za úkol získat Svitek předků: a zároveň s tím mám od Septimuse Signuse tento úkol přeložit lexikon: sem u nějakýho zařízení a nevím co s ním: poradíte prosím? chci se v příběhu hnout dál díky Mám úplně stejný problém dojdu na konec Černoty a nevím jak dál. Je tu nějaký dwamerský přístroj dám do něj lexikon a nic se neděje stále mi něco chybí, ale nemohu přijít na to co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Mně tak mrzí ta Čeština :-( nekupuju jen kvůli tomu že jí xbox verze neobsahuje huuuu :-( shit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Mám úplně stejný problém dojdu na konec Černoty a nevím jak dál. Je tu nějaký dwamerský přístroj dám do něj lexikon a nic se neděje stále mi něco chybí, ale nemohu přijít na to co pořád klikej na první nebo druhý sloupek. Střídej to a za chvíli se ti otevře i třetí. Pak kombinuj 1. 2. 3. a nakonec se ti otevře i čtvrtý. Je to sice trošku napalici, ale dá se to odklikat :) jinak s ostatními problémy jdi sem: http://www.wareznet.cz/viewtopic.php?f=19&p=1231969#p1231969 tam řešíme problémy s questama a hýbe se to tam. Vždycky někdo správně poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafol Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 zdravim nekde jsem cetl ze by mela jit koupit nekde pila do osobniho vlastnictvi a ze by mi pak mohla vydelavat penize,muze mi nekdo poradit kde a od koho se da pila koupit??a da se koupit i neco jineho nez domy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Oficiální příručka Hellshare: http://download.hellshare.cz/skyrim-prima-guide-pdfs-rar/4161958/ Czshare: http://czshare.com/2298091/AoeL/Skyrim_Prima_Guide_PDFs.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Hele lidi, mě RPG vůbec nebavej ale ted si na YT prohlížim videjka Skyrimu a chci se zeptat? O čem to vlastně celé je (příběh), jak se to hraje atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Hele lidi, mě RPG vůbec nebavej ale ted si na YT prohlížim videjka Skyrimu a chci se zeptat? O čem to vlastně celé je (příběh), jak se to hraje atd? Není nic lepšího než: http://games.tiscali.cz/video/the-elder-scrolls-v-skyrim-videorecenze-57670 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmer14 Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 to se divim ze este nikdo nestahl tu ceskou verzi ze share-forum.net a nedal ji na pospas fandum, pac s mou slabou anglictinou se to hrat neda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 to se divim ze este nikdo nestahl tu ceskou verzi ze share-forum.net a nedal ji na pospas fandum, pac s mou slabou anglictinou se to hrat neda Ty bys byl takový hajzl a zavinil to že už nikdy nikdo ze share fora žádnou další hru do češtiny nepřeloží ? Jestli o takovou hru stojíš , tak každý má možnost se stát V.I.P.členem na s-f a hry v cz si stáhnout . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Já neumím anglicky skoro vůbec...Nevím o čem si postavy mezi sebou povídají, ale VŽDYCKY vím, co se po mě chce a kam mám jít...Ta hra je tak návyková, že bych ji hrál 24 hodin denně a 7dní v týdnu...:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmer14 Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Ty bys byl takový hajzl a zavinil to že už nikdy nikdo ze share fora žádnou další hru do češtiny nepřeloží ? Jestli o takovou hru stojíš , tak každý má možnost se stát V.I.P.členem na s-f a hry v cz si stáhnout . vim je to svinarna ale ted nenabiraj do vip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 vim je to svinarna ale ted nenabiraj do vip Zaregistruj se tam a sleduj , kdy bude zase otevřeno pro nové členy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmer14 Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 to sem uz udelal a uz jen cekam no. a stoji to tech 12euro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hecin Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 to sem uz udelal a uz jen cekam no. a stoji to tech 12euro? Jo stoji to 12 euro ale ted je VIP uzavreno... Cekam az ho otevrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 No nejmenší příspěvek je snad 12USD ne? :D.. ale nevím jak to teď funguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Listopad 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2011 Vejde se ta hra na jedno DVD?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2011 Vejde se ta hra na jedno DVD?? jestli myslíš dvouvrstvé (DL) tak ano :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Listopad 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2011 díky díky ja jsem právě koukal a má to zkoro 10G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Jo stoji to 12 euro ale ted je VIP uzavreno... Cekam az ho otevrou. Určitě stojí! Maj to parádně ošetřený, jak máš VIP tak rovnou hry v cz (a neni jich málo, brzo bude L.A.noir :) ) stahuješ z jejich privátního serveru. Ted hraju Dead Island s cz titulkama a je to super no a i když nejsem nějakej RPGčkář tak Skyrim v cz si určitě dam :) Takže ANO příspěvek cca 300kč za to opravdu stojí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.