stevens129 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Nevěříte ? věřte..jedná se o surfbar který má rozměry 468×60 a musíte ho nechat na ploše,nejde skrýt ale vydělává vám a vy nic nemusíte dělat.-dá se s ním normálně pracovat a po menším zvyku si ho ani nevšímáte. vydělává vám body které se vždy na začátku měsíce přemění na peníze a až budete mít jistou částku můžete požádat o poslání peněz na váš např. Paypal .. nemůžete nic ztratit. a samozřejmě jsou tam hry za které dostanete peníze apod.. Jak na to všechno ? Jděte sem - http://en.20dollars2surf.com/ ..do kolonky email napište svůj email a dejte JOIN US ..přesměruje vás to na další krok kde si máte stáhnout program no a ten si stáhněte-než se stáhne tak potvrdťe email a poté koukněte sem http://subrjiri.info/2010/07/02/20dollars2surf-surbar-podrobne-mlm-taktika/ kde je zbytek návodu a přímé popsání téhle stránky.. Edit:Jo a aby jste si nemysleli tak mi už přišla na paypal první výplata :) Edit2: tady trošku údaje ať víte :) .. za každou minutu co je surfbar na ploše máte-1bod takže 1min=1bod no a 10 000bodů = 0.1$ , 100 000bodů=1$ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Nechci tomu nějak věřit, kolik ti to vydělá měsíčně? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 moc ne ono to zas tak nereálný není protože sice nic neděláš ale moc nevyděláš..za ten surfbar máš max 10 000 bodů měšíčně což je 167 hodin zaplý počítáč a je to 1$ ale máš tam hodně her u kterých je třeba jackpot 6700$ což je tak 100 000CZK..ale tak koukni na tu stránku aji a to je od jiného uživatele kterému již přišla 2. výplata..nebo víš co ? napiš na fb do vyhledávání 20dollars2surf a najde ti to hodně stránek s hodně ''LIKY'' + některé sou i české kde maj taky návody takže vážně věř mi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 ja o tom zaplym kompu slysel ze se to vysoce nevyplati no ale tak co treba nekomu jo lepsi je plnit offery,adsense,cpalead nebo pro nekoho ewhoring popr Social Engineering (posledni moznost asi neni tak uplne legalni je to o tom zmatnout nekoho aby ti dal neco zdarma priklad cd klic popr reklamace apod.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 jak rikam vysoce neplati ale kdyz sem na pc tak si to zapnu a nijak me to nerusi ale vydelava to samo..takze by se dalo rict ze i tim nic nedelanim si treba prijdes na 500CZK jen tak z niceho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Jo a pokud budou jakekoliv dotazy tak se klidne ptejte ! rad pomuzu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Nijak tě to neruší? a co ty okna co furt vylítávaj? 3x za půl hodiny mi vždycky vylítla reklama která freezovala PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Cože ? vůbec právě jen ten malý surfbar..nic nevylétává vážně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Za 100.000 bodů jen blbejch 20,- ? To si radši zajdu na brigádu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 NJN jak říkám na živobytí to není xDDD ale když už mám zaplý PC tak proč toho nevyužít když se tomu nemusím vůbec věnovat ?! :) .. ale každý má přece svojí hlavu ne ?! :) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Za jak dlouhou dobu dostaneš těch 100.000 bodů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Za jak dlouhou dobu dostaneš těch 100.000 bodů? 10 měsíců :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Hah, tak to je naprd, za 10 měsíců jen 30kč pfff. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Co vyděláš, to utratíš za elektřinu a ještě budeš doplácet - super výdělek, radši si běžte hrát ven na sluníčko a neseďte u PC a nevymýšlejte blbosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Za 100.000 bodů jen blbejch 20,- ? To si radši zajdu na brigádu :D Klikačka taky brigádu nenahrdí!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 1) mne zajima kolik ti uz opravdu prislo 2) jak dlouho ti reklama musi bezet, aby jsi mel X penez (treba $10...) ... pochopitelne se to v zadnym pripade nevyplati, elektrika vyjde draz, ale napada mne, ze by se to dalo osmelit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 omg lidi ! rockyzz není to 30 kč ale je to 30$-500CZK a není to 10 měsíců ale tak 2 max. anonymous:1. přišlo mi kolem 60 dolarů +vle vyplati se to protoze ja nepsal ze mas nechavat zaply PC jen aby ti to nabihalo ale ze kdyz si na PC tak si to pustis a neprodelas protoze na PC bys byl i tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Řekl bych že je to vhodné pro ty co třeba zrovna jdou hrát wow, nebo nějakou hru na dlouho přes noc třeba, tak to nechají v pozadí běžet a pak to prostě vypnou, a po čase už možná máte nějakej ten bod. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Hint: VirtualBox + notebook ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Hodí se to někomu kdo je hodně na PC nebo ho má pořád zaplý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Tjn a v podpisu vydelava mi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 NJN ale tak aji jo vyplati se to a mas tam i ruzne hry ve kterych je jackpot kolem 6700$ a to je tak přibližně 100 000CZK :) takže stačí pouze štěstí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Jak jako různé hry? To nechápu jak to myslíš, nebo jakože jaké hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 No jakože tam máš třeba bingo-a máš tam že za jednu řadu máš další pokus za 2 řady máš 0.1$ za 3 řady máš 1$ za 4 řady taky něco a za 5 řad máš jackpot který je mega vysoký-ale mění se to a teď je myslím nějak 6000$-v přepočtu 100 000CZK a nebo třeba kolo štěští a tam to máš podobně a jackpot máš taky nějak 6000$-100 000CZK atd.. -ono je to o štěstí+hru si můžeš zahrát 1..max. 2x denně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Heh kolo štěstí, zcela jistě zfixlované co? Ještě jsi mi ale zcela neodpověděl na otázku kterou jsem podal na začátku, kolik dostaneš peněz za jeden měsíc. A stací to mít prostě jen zaplé a připočítá ti to peníze samo nebo musíš přitom ještě něco dělat? Já bych klidně si to zapl a vydělával a přitom si klidně hrál minecraft nebo xbox :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.