Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

Odesláno

Mám modem ZyXEL P660HW-T3 v2 a nový notebook ve kterém chci tento modem zapojit abych měl internet.Problém je v tom že mi nejde spustit instalace z cd.Vždy se to spustí a hned vypne,nepomáhá ani když spustím instalátor jako správce.Našel jsem si ovladače na internetu.Jenže to je další problém.Všechny ovladače co jsem si stáhl nejsou jako instalátor ale jako.Hmm nevím:ziped: Viz:http://www.zyxel.cz/web/support_download_result.php Může mi někdo kdo zná odpověd nebo měl někdy stejný problém na můj problém odpovědet?Díky moc za pomoc

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Jezis, co resis. Drivery k tomu nejdou nainstalovat, protoze zadne nejsou. Proste se k tomu routeru pripoj bud pres wifi nebo pres kabel a je vyreseno.. Pripadne nastav prirazovani IP z DHCP, jestli ji nahodou nemas na spatnou fixni...

A docela bych chtel videt, jak ti to pise, ze to nema drivery. To se jako pripojis k wifi (nebo kabelem) a ono ti to napise, ze se nelze pripojit, protoze nejsou ovladace? To jsem teda jeste nevidel - to udelej screen :)

• 0
  • 0
  • Moderators
Odesláno

"Síťový adaptér" bude něco uvnitř tvého NB (síťovka, modem uvnitř,...), k čemu jsi nenainstaloval ovladače. Pochop, že Ethernet routery nemají ovladače!

Na to, abys ten router nakonfiguroval, nepotřebuješ funkční internet. Spoj se s ním ethernet kabelem, pusť webový prohlížeč, najeď setup routeru a nastav. Obvykle tovární nastavení IP adresy routeru býva 192.168.1.1 anebo 10.0.0.136

• 0
Odesláno

DevilsMercenary666: Hele ne ze bch ti chtel neco rikat ale co tba tam dat ovladace pro Ethernet a WLAN :( ( ne ze se spolehnes na uni ovladace ve woknwech), Kolikrat jesme na siti resil problem typ si prines novej not se sedmam a nefrce (sedmi ofiko) musel se dat novej ovladac a povolit rozhrni v biosu.

3 x ti Lidi jako Anonymous A Drak3go (oba vi na 1000% o cem mluvi) psali ze ovladace nepotrbujes, ano skutecne pro router ovladace nepotrbujes protoze pracuje na standardnim TCP/IP protokolu (fuk jestli v4 nebo v6).

• 0
Odesláno

Linuxik,drak3ego: Dobře,nebudu řešit už žádné ovladače.Ale tak mi pls polopatě vysvětlete jak mám tedy aktivovat ten modem přes IP.Skoušel jsem to tedy přes prohlížeč(Explorer)jenže stejně když dám do vyhl. okna např: 192.168.1.1 stejně mi to napíše že nelze připojit

Taky bych měl asi říct že na tom ntb jsou nový Win 7 bez ovladačů na cokoliv!Je to úplně prázdný.Teprv stahuji ovladače ze stránek HP.Jsou tam i ovladače na modem ale nefunkční a co se týče ovladačů na Wifi tak to nemám potuchy jaké.

Viz:http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=cs&cc=cz&prodNameId=5060895&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5060893&swLang=5&taskId=135&swEnvOID=4059#11319

• 0
  • Moderators
Odesláno

Základem úspěchu je mít zprovozněné ovladače síťové karty (popř. karet, pokud jich tam máš víc) v NTB. Ve správci zařízení ti musejí ukazovat, že fungují správně. Teprve potom se budeš moct připojit k tomu routeru, doporučuji kabelem, jelikož Wi-Fi nemusí být defaultně zapnuto a jak tak vidím, asi bys ani nepoznal jestli jede nebo ne.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu