Frewwww Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 stala se mi oskliva vec bricklo se mi pspcko (je plne flashnutelna) da se to opravit bez pandory ? nebo jeste ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 No .... jedine s pandorou .... jinak nebo vymen zakladovku :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Srpen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 pandora je levnejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 27, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 No já osobně doporučuju tu pandoru, jinak můžu ti dát tip na tu, co mám já - Pracuje v Dual-Mode (=jedním tlačítkem přepneš do módu pandory/normální baterky) a stála mě něco kolem 100kč. Jestli jí najdu, pošlu ti link, jestli budeš chtít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Frewwww
stala se mi oskliva vec bricklo se mi pspcko (je plne flashnutelna) da se to opravit bez pandory ? nebo jeste ne ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.