detonatorcross Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 psp mi přes kabel (bez baterky) jede normalne (vypnu-zapnu-vy...), ale jakmile kabel odpojím a jedu jen s baterkou tak se psp nezapne (tzv. zelená dioda power se rozsvítí hned při vložení baterky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 já myslím že je bricklý..viz..Topic pro začátečníky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Jak píše stevens, brick, popř. vadná baterie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Kdyby to byl brick, tak to PSP nejde ani přes kabel, prostě vůbec. Není ta baterka náhodou Pandora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 detonatorcross Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 ne je to originálka, ale napadlo mě jestli sem nepřepl ve vsh menu na - make pndora battery nebo - make normal battery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 detonatorcross Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 ono když to přes kabel zapnu tak se normálně načte menu psp a když vložím baterku a odpojím kabel tak to pořád jede jen to pak nejde znovu zapnout (musím vyndat baterku, zapojit kabel, vložit baterku a odpojit kabel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 J, nejspíš si to přepl. Tak PSP zapni přes kabel, vlož baterku, vyber "make normal battery" a měla by zase normálně jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 detonatorcross Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 tak to stačilo přepnout, ale musel sem vybrat make pandora battery. Divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Ty používáš ten 5.50 GEN? Zřejmě v tom CFW bude tadyta chyba, taky jsem v něm přes VSH kdysi zkoušel předělat baterku a vždycky se převedla jak se jí chtělo. Třeba jsem dal ať je z ní Pandora a pořád byla normal... ale tak hlavně, že se to vyřešilo. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
detonatorcross
psp mi přes kabel (bez baterky) jede normalne (vypnu-zapnu-vy...), ale jakmile kabel odpojím a jedu jen s baterkou tak se psp nezapne (tzv. zelená dioda power se rozsvítí hned při vložení baterky)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.