detonatorcross Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2011 psp mi přes kabel (bez baterky) jede normalne (vypnu-zapnu-vy...), ale jakmile kabel odpojím a jedu jen s baterkou tak se psp nezapne (tzv. zelená dioda power se rozsvítí hned při vložení baterky) Citovat
0 stevens129 Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2011 já myslím že je bricklý..viz..Topic pro začátečníky.. Citovat
0 Sunfig Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2011 Jak píše stevens, brick, popř. vadná baterie? Citovat
0 NuM3Ro Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2011 Kdyby to byl brick, tak to PSP nejde ani přes kabel, prostě vůbec. Není ta baterka náhodou Pandora? Citovat
0 detonatorcross Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2011 ne je to originálka, ale napadlo mě jestli sem nepřepl ve vsh menu na - make pndora battery nebo - make normal battery Citovat
0 detonatorcross Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2011 ono když to přes kabel zapnu tak se normálně načte menu psp a když vložím baterku a odpojím kabel tak to pořád jede jen to pak nejde znovu zapnout (musím vyndat baterku, zapojit kabel, vložit baterku a odpojit kabel) Citovat
0 NuM3Ro Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2011 J, nejspíš si to přepl. Tak PSP zapni přes kabel, vlož baterku, vyber "make normal battery" a měla by zase normálně jít. Citovat
0 detonatorcross Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2011 tak to stačilo přepnout, ale musel sem vybrat make pandora battery. Divný Citovat
0 NuM3Ro Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2011 Ty používáš ten 5.50 GEN? Zřejmě v tom CFW bude tadyta chyba, taky jsem v něm přes VSH kdysi zkoušel předělat baterku a vždycky se převedla jak se jí chtělo. Třeba jsem dal ať je z ní Pandora a pořád byla normal... ale tak hlavně, že se to vyřešilo. :) Citovat
Otázka
detonatorcross
psp mi přes kabel (bez baterky) jede normalne (vypnu-zapnu-vy...), ale jakmile kabel odpojím a jedu jen s baterkou tak se psp nezapne (tzv. zelená dioda power se rozsvítí hned při vložení baterky)
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.