Sunfig Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Válečná akční hra z druhé světové války (východní fronta), vychází již za 2 týdny a to na pc, ps3 a xbox 360 , a podle nejnovějších gameplay záběrů to vypadá na dost luxusní simulátor války (simulátor myšleno jak vývojáři pojali pohyby vojáků, možnosti střelby, krytí atd.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Před pár dny odstartovala betaverze pro všechny hráče kteří si hru předobjednaly na steamu, dlouhý gameplay ze hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 vážně to vychází i na konzolích? ale jen na psn ne? jinak by to byla paráda pařit to na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 vážně to vychází i na konzolích? ale jen na psn ne? jinak by to byla paráda pařit to na ps3 Když to vychází také na konzolích tak proč jen na psn? :roll: Hra vychází jak na PC, tak na konzole PS3 a Xbox 360... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voska10 Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 nevim kde ste na to přišli..hra vychazi pouze na PCčka a to už zítra :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 nevim kde ste na to přišli..hra vychazi pouze na PCčka a to už zítra :-))) Hra byla oznámena jako multiplatformní, přesto že se primárně dělá nejspíše na pc verzi tak budou konzolové verze opozděny, žádné info o nich není, ale psalo se o nich při ohlášení samotné hry... Ano to vychází Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Tak jsem hru již hrál a musím říct, WOW! Opravdu skvělá hra a to po všech stránkách... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 I já si hru dneska zakoupil a je to vážně bomba jen pro mě zatím trochu nepřehledné, nevim kam pořádně jít, těžko rozeznám vlastní ale snad se to časem podá, každopádně hratelnost skvělá a určtě doporučuji ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 I já si hru dneska zakoupil a je to vážně bomba jen pro mě zatím trochu nepřehledné, nevim kam pořádně jít, těžko rozeznám vlastní ale snad se to časem podá, každopádně hratelnost skvělá a určtě doporučuji ;) Já zatím projíždím single, a ano ze začátku je to docela zmatené, ale už mám odemčené velení týmu a když si sehraju nějakou taktiku tak je to paráda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 mě se zdá podle videi docela nuda ovládaní takové nepraktické a grafika zastaralá jak budou lepší gameplaye s kouknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 mě se zdá podle videi docela nuda ovládaní takové nepraktické a grafika zastaralá jak budou lepší gameplaye s kouknu Jde tam o propracovanost, například neznám moc her ve kterých na odstřelovačce máš možnost mířit jak přes mušku tak přes optiku :) , a k té grafice, ano není to crysis 2, ale když běhám po skladech různě a nepozoruji každou hranu (mě je to fuk, mě se líbí) tak vypadá hezky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 no me se treba na ultra detaily dost snizi fps takze hraju na high. a grafika je mozna takova horsi protoze 60 hracu na serveru taky udela svoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 mne to prijde dost divne grafika je dostacujuca hratelnost dobra ale neviem cim to je nejak sa to trha a mam +- 50 FPS a nejako ma to nebavilo celkom nuda. MP som nehral ale tak asi by ma to nebavilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Me to docela bavi,ale stve me,ze i po tretim patchi se to krute trha singl i multiplayer,ale jinak dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thompsox Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Tak jsem se nakonec rozhoupal a praštil do toho :) - dneska jsem ji koupil ( http://gamehut.cz/19-red-orchestra-2-heroes-of-stalingrad.html ), tak uvídím, na ten MP jsem celkem zvědavej, snad to jen nzkopíruje CoD2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 určitě to nekopiruje v ničem CoD ;) RO2 je dost o skillu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.