BigTomik Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 chtěl jsem mrknout na baterie v ovladači a ani zaboha to nejde rozdělat nestalo se to již někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lacodekany Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Seš si jistej, že víš jak se to dělá? neber si to nějak osobně, jen se ujišťuji. Musíš zmáčnkout a držet to tlačítko , pak táhneš k sobě a je to. Mě to de krásně a jak sem na to koukal, tak nevím kde by mohl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigTomik Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 s ovladače to normalně odělam tu krabičku ale pak se má nějak odsunout a vydělat z toho baterky a to prostě nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lacodekany Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Jo to pak ty baterky musíš vysunout. Když nejdou tak zkus třeba bouchnout a zastavit to rukou, ony vyletí jestli víš jak to myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigTomik Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 a ten čudl k směrem dolu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Srpen 29, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Když sundáš ten kryt baterií z ovladače, tak tam máš ze shora přímý přístup ke dvěma tužkovým bateriím, které jsou tam jen vsunuté. Co ti nejde vyndat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 asi mu nejdou vyjet baterky z toho krytu, no ;) jak radí lacodekany, jedině s tim bouchnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Mě vždycky pomohlo s tím trochu zamávat. Ale nesmí se to přehnat, pak létají baterie všude kolem. A to nemusí být vždy super věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiřulka Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Ale je taky možný, že máš tu baterku, která nejde rozdělat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Nebo vem kleště a vytáhni to :), ale vím přesně, co myslíš :). Zkus s tím silněji narážet třeba o nohu ruku, u mě pomáhá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 za chvilku tu bude téma ´´Jak vložit DVD Disk do xboxu?´´ bože tyhle dotazy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 hlavně tohle by mělo zvladnout i retardovaný dítě, když to nejde, prohlidnu si jak je to zadělaný, z toho poznam jak se to zavírá, pokud sem ultra retard podivam se na YT kde to urcite je protoze nebude asi prvni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 To snad ani nie je pravda :D Mat v ruke puzdro s AA bateriami a pytat sa, ze ako tie baterie vyberie??? Mas hlavu na spravnom mieste? Nieeee, tento svet je uz nacistto divny!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 To snad ani nie je pravda :D Mat v ruke puzdro s AA bateriami a pytat sa, ze ako tie baterie vyberie??? Mas hlavu na spravnom mieste? Nieeee, tento svet je uz nacistto divny!!! Včera ten týpek s multi screenem dneska toto :lol:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Zase ale fakt, že ta krabička není nic moc, také jsem ty baterie občas loupal. Ale bylo mi jasné, co se má dělat, to je fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Dej to dětem, aby ti to vytáhly určitě je něco napadne. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassy2 Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 omg......:DDDDDDDDDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BigTomik
chtěl jsem mrknout na baterie v ovladači a ani zaboha to nejde rozdělat nestalo se to již někomu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.