PauL cZ Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Zdravím mám na vás pár otázeček prosím aby mi někdo poradil . Díky předem ! Chci si zahrát counter strike přes steam a to pro mne tvoří pár otázek . Kde koupit counter strike (odkaz ) ? Mám koupit 1.6 nebo source ? Který je lepší ? Který hraje více lidí ? Jak se připojím na nějaký server ? Musím hledat na internetu ? Nebo stačí zapnout hru a dát hledat server a vybrat si ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Stáhneš si aplikaci steam, zde http://store.steampowered.com/about/?snr=1_4_4__11 , založíš si účet, vybereš hru, přidáš si ji do košíku a buď si ji koupíš přes kartu, nebo si ji nepřidáš do košíku a koupíš si hru třeba na soe.cz , kup si co chceš, Source má lepší grafiku a engine, ale 1.6 je prostě klasika... Když máš originální hru žádné servery nehledáš na internetu, prostě zapneš csko, poté v menu dáš Join Game, obnovíš si list serverů a vybereš a hraješ (jako v každé hře...). :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Ä jde hra koupit třeba toto : http://console-forum.net/tema/128486-counter-strike?p=1143402#post1143402 a půjde to ? jinak více lidí hraje 1.6 jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Přes Steam se dá koupit 1.6 a Source přes krabicovou verzi, ve které ještě dostaneš zdarma Day of defeat source a Half life Deatmatch (možná se, ale dá také zakoupit přes steam, ale to si nejsem jist). Ono se nedá říct co je lepší ohledně hratelnosti. Source je novější s mnohem lepší grafikou. Co se týče připojení na server, tak pustíš steam->zapneš hru->Find server(nebo něco podobného tam bude). Otevře se ti okno, kde bude několik záložek jako internet history favourites. V sekci internet dáš refresh list a najde ti to tunu serverů. Vybereš si který chceš a hraješ. Po případě si můžeš najít i servery na internetu, kde ti napíší Ip serveru a ve hře se na něj připojíš buď přes příkazový rádek, nebo si ho přidáš do oblíbených a následně se na něj připojíš. Já osobně mám rád obě hry, ale Source mi vyhovoval líp. Teď už CS nehraju do vydání CS:GO ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Sunfig napsal postup, ja jen dodam, ze taky rozhodne CS 1.6, klasika je klasika, ale asi jde o zvyk, source je vicemene to same v novem grafickem kabatku, ale ja radsi tu starsi "osklivejsi" grafiku. Plus je to prehlednejsi :D Přes Steam se dá koupit 1.6 a Source přes krabicovou verzi, ve které ještě dostaneš zdarma Day of defeat source a Half life Deatmatch (možná se, ale dá také zakoupit přes steam, ale to si nejsem jist).Ono se nedá říct co je lepší ohledně hratelnosti. Source je novější s mnohem lepší grafikou. Co se týče připojení na server, tak pustíš steam->zapneš hru->Find server(nebo něco podobného tam bude). Otevře se ti okno, kde bude několik záložek jako internet history favourites. V sekci internet dáš refresh list a najde ti to tunu serverů. Vybereš si který chceš a hraješ. Po případě si můžeš najít i servery na internetu, kde ti napíší Ip serveru a ve hře se na něj připojíš buď přes příkazový rádek, nebo si ho přidáš do oblíbených a následně se na něj připojíš. Source se da urcite koupit na steamu, pac tam se da koupit asi vse a CS je klasika od Valve.....pokud vim tak jsou tam i ruzne CS packy v mnoha kombinacich.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 http://aukro.cz/counter-strike-1-6-cs-condition-zero-steam-i1794890589.html beru cs 1.6 a hele můžu vzít tento ? vím že posílám už 2 odkaz ale tady je to dost levné . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Source se da urcite koupit na steamu, pac tam se da koupit asi vse a CS je klasika od Valve.....pokud vim tak jsou tam i ruzne CS packy v mnoha kombinacich.... Aha. No já nevim no mám krabicovku. xstanax: pokud to nebude mít použitý klíč, tak by to neměl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Každý je něco jinýho, obojí si musíš zahrát, takže jasná odpověd: KUP OBĚ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 spíš bych koupil source za stovku na steamu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 LoCo, ta akce skončila už v pondělí. Navíc CS 1.6 je v podstatě docela těžší, musíš být daleko přesnější a snad i lépe taktizovat, strefit se tam je docela těžký (pokud jsi nováček, pak je to lehké.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 kupuji většinou na aukru ;) CS 1.6 je víc o skillu a Source je takovej líbivější :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Jo, pokud si chceš pořádně zastřílět, umět AIM atd, tak ber CS1.6, source je ale o dost rozmanitější, jsou tam mody jako deathrun,zombie,jail,surf,minigames a tak podobně, ty jsou samozřejmě i v CS1.6 ale nejsou tak zábavné jako v CSS. (můj názor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 ja bych teda rekl ze 1.6 je mnohem lehci crosshair v tom rozliseni malinkej jak ....... narozdil od CSS kde to je vetsi tim padem tezsi se trefit ale tak CS 1.6 hraju jen s kamosi v DUM UM a CSS na tom jsem nahral uz asi 2 roky to ted bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Panther s crosshairem to nemá co dělat, ten se dá lehce nastavit, v CSSku ho můžeš klidně mít úplně miniaturní. Tady jde o to že ta zbran je v CS 1.6, teda zbraně jsou daleko mín přesnější a střílej úplně někam jinam pokud se nesnažíš a nestřílíš jen jednotlivě či dávky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Ja to hraju na full hd a crosshair mam dost velkej i kdyz mam v nastaveni minimalni spis by to chtelo upravu configu ale nejsem takovej aby nekdo ze podvadim xD Je na něm jestli si vybere klasiku nebo lépe vypadajícího bratříčka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Config je podvod? Aha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Nastavování crosshairu je podvod? To je pěkná kravina, a jestli to tak je, tak OK, nebudu to dělat, namaluju si do prostřed monitoru černou tečku jo? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.