Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Counter Strike ? !

PauL cZ

Recommended Posts

Zdravím mám na vás pár otázeček prosím aby mi někdo poradil . Díky předem !

Chci si zahrát counter strike přes steam a to pro mne tvoří pár otázek .

Kde koupit counter strike (odkaz ) ?

Mám koupit 1.6 nebo source ? Který je lepší ? Který hraje více lidí ?

Jak se připojím na nějaký server ? Musím hledat na internetu ? Nebo stačí zapnout hru a dát hledat server a vybrat si ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stáhneš si aplikaci steam, zde http://store.steampowered.com/about/?snr=1_4_4__11 , založíš si účet, vybereš hru, přidáš si ji do košíku a buď si ji koupíš přes kartu, nebo si ji nepřidáš do košíku a koupíš si hru třeba na soe.cz , kup si co chceš, Source má lepší grafiku a engine, ale 1.6 je prostě klasika... Když máš originální hru žádné servery nehledáš na internetu, prostě zapneš csko, poté v menu dáš Join Game, obnovíš si list serverů a vybereš a hraješ (jako v každé hře...). :)

Odkaz ke komentáři

Přes Steam se dá koupit 1.6 a Source přes krabicovou verzi, ve které ještě dostaneš zdarma Day of defeat source a Half life Deatmatch (možná se, ale dá také zakoupit přes steam, ale to si nejsem jist).

Ono se nedá říct co je lepší ohledně hratelnosti. Source je novější s mnohem lepší grafikou.

Co se týče připojení na server, tak pustíš steam->zapneš hru->Find server(nebo něco podobného tam bude). Otevře se ti okno, kde bude několik záložek jako internet history favourites. V sekci internet dáš refresh list a najde ti to tunu serverů. Vybereš si který chceš a hraješ. Po případě si můžeš najít i servery na internetu, kde ti napíší Ip serveru a ve hře se na něj připojíš buď přes příkazový rádek, nebo si ho přidáš do oblíbených a následně se na něj připojíš.

Já osobně mám rád obě hry, ale Source mi vyhovoval líp. Teď už CS nehraju do vydání CS:GO ^^

Odkaz ke komentáři

Sunfig napsal postup, ja jen dodam, ze taky rozhodne CS 1.6, klasika je klasika, ale asi jde o zvyk, source je vicemene to same v novem grafickem kabatku, ale ja radsi tu starsi "osklivejsi" grafiku. Plus je to prehlednejsi :D

Přes Steam se dá koupit 1.6 a Source přes krabicovou verzi, ve které ještě dostaneš zdarma Day of defeat source a Half life Deatmatch (možná se, ale dá také zakoupit přes steam, ale to si nejsem jist).

Ono se nedá říct co je lepší ohledně hratelnosti. Source je novější s mnohem lepší grafikou.

Co se týče připojení na server, tak pustíš steam->zapneš hru->Find server(nebo něco podobného tam bude). Otevře se ti okno, kde bude několik záložek jako internet history favourites. V sekci internet dáš refresh list a najde ti to tunu serverů. Vybereš si který chceš a hraješ. Po případě si můžeš najít i servery na internetu, kde ti napíší Ip serveru a ve hře se na něj připojíš buď přes příkazový rádek, nebo si ho přidáš do oblíbených a následně se na něj připojíš.

Source se da urcite koupit na steamu, pac tam se da koupit asi vse a CS je klasika od Valve.....pokud vim tak jsou tam i ruzne CS packy v mnoha kombinacich....

Odkaz ke komentáři

Source se da urcite koupit na steamu, pac tam se da koupit asi vse a CS je klasika od Valve.....pokud vim tak jsou tam i ruzne CS packy v mnoha kombinacich....

Aha. No já nevim no mám krabicovku.

xstanax: pokud to nebude mít použitý klíč, tak by to neměl být problém.

Odkaz ke komentáři

Jo, pokud si chceš pořádně zastřílět, umět AIM atd, tak ber CS1.6, source je ale o dost rozmanitější, jsou tam mody jako deathrun,zombie,jail,surf,minigames a tak podobně, ty jsou samozřejmě i v CS1.6 ale nejsou tak zábavné jako v CSS. (můj názor)

Odkaz ke komentáři

Panther s crosshairem to nemá co dělat, ten se dá lehce nastavit, v CSSku ho můžeš klidně mít úplně miniaturní. Tady jde o to že ta zbran je v CS 1.6, teda zbraně jsou daleko mín přesnější a střílej úplně někam jinam pokud se nesnažíš a nestřílíš jen jednotlivě či dávky.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu