Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 470
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
Chtěl bych se zeptat, jak poznáte že je hra vydaná v XGD3 formátu? A ještě HDD xboxu se asi nemusí nějak formátovat s příchodem GXD3 her?? Jestli je to teda nový systém souborů tak to se týká jen DB aby ho vzala??

Je to uvedené tam na foru odkud to stahujeme - většinou je tam i výpis z ABGX . S HDD nebude žádná změna .Změna bude v DB i fW flashe .

Odesláno

Zdravim - laicky dotaz: teoreticky, kdyz mi jde Deus Ex (znamena to, ze mam spravou verzi DB), je tu moznost, ze POKUD se objevi verze Gears Of War, ktera nebude XGD3 (podobne jako u Dead Island), poslape mi..? Samozrejme v pripade, ze se objevi ta ne-XGD3 verze... :)

btw: jestli tu je nejaky plzenak, co mi za prachy flashne muj xbox, az vyjde ten novy flash, at se mi ozve.. :)))

Odesláno
Zdravim - laicky dotaz: teoreticky, kdyz mi jde Deus Ex (znamena to, ze mam spravou verzi DB), je tu moznost, ze POKUD se objevi verze Gears Of War, ktera nebude XGD3 (podobne jako u Dead Island), poslape mi..? Samozrejme v pripade, ze se objevi ta ne-XGD3 verze... :)

btw: jestli tu je nejaky plzenak, co mi za prachy flashne muj xbox, az vyjde ten novy flash, at se mi ozve.. :)))

Napiš jakou máš verzi dashboardu

Odesláno
mam 2.0.12625.0

DEUS EX je wave 11 a to ještě ten tvůj DB zvládne . Nové hry s wave 12 a 13 už ne . Potřebuješ minimálně 13146 a jakmile ho dáš , tak přijdeš o flash :

http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku

Takže pokud chceš hrát nové hry , tak jedině přeflashovat na LT+1.92 a nebo rovnou počkat na 2.0 .

Odesláno

Tak už jsem z toho blbej . Uváděl jsem někde dříve že musí přeflashovat na 1.91 a někdo mne opravil a napsal :

Proč na 1.91 když už je 1.92 ? Myslel jsem tím pádem že se dá instalovat do obojího , ale pro fatko žádné zlepšení nepřináší .Tak píšu tohle a ty mi zase píšeš že je vysloveně jen do slimka ? Takže do fatka nainstalovat nejde ?

Odesláno
ja si pockam na reset glitch hack (kanalizator uz zbira predobednavky:)) na live nechodim tak ze pro mne jasna volba ,)

Jestli nekecáš tak tuším co by to mohlo být. Něco takového že pojedou kopie XGD3 na LT+ 1.91 ale musí se upravit DB?? Myslím něco takového že jak přišla ochrana AP 25 tak hry s touto ochranou šly na flashi (co byl před LT+ 1.1) ale musel se přes flešku upravit DB? Viz članek: Ověřený postup jak zpusiti hry s ochranou AP 25 ???

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu