Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 470
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
Další XGD3 hra "Batman Arkham City"

To už asi žádnej XGD2 titul nevyjde, prostě mám útrum s hráním novinek :( Možná si už nechám udělat re-flash, ale priorita je pro mě COD MW3. Počítám s tím, že u listopadových her nebo u nového dashboardu se vyskytnou problémy, a nechci vyhodit peníze za flash. Originálka ale stojí 2x až 3x tolik co flash. :?

Odesláno
To už asi žádnej XGD2 titul nevyjde, prostě mám útrum s hráním novinek :( Možná si už nechám udělat re-flash, ale priorita je pro mě COD MW3. Počítám s tím, že u listopadových her nebo u nového dashboardu se vyskytnou problémy, a nechci vyhodit peníze za flash. Originálka ale stojí 2x až 3x tolik co flash. :?

toť dilema... tak si nech udelat za 400 flash a jestli cca za mesic bude potreba novej,tak si myslim že slusnej flasher ti to udela za míň...

Odesláno

Zdarec, mám dotaz ohledně hry RAGE. Dvd 1 funguje bez problémů, Dvd 2 ale po rozbalování hodí chybu - "iso is corrupted". Zkoušel sem ho i přesto vypálit a hra se sice spustí ale při instalaci na hdd se sekne v 60 % a napíše, že dvd nelze přečíst pravděpodobně z důvodu poškrábání. Hledal sem na googlu a nikde nic nenašel. Stalo se to někomu z vás taky? Předem díky za odpovědi.

Odesláno

Do konce roku vyjde jeětě dost titulu s XGD2 formatem...

Odesláno
A co ta jejich ochrana? :D XGD3 není možný bezpečne protáhnout preš ABGX.....jak je to tedy s reálným hraním? Vypálím podle postupu na DVD a můžu vesele hrát?....jinak Slim LT2.0 vlastním :)

Kolik stojí reflash XBOXU SLIM u tvého flashera? Flash si asi nechám udělat za 2 týdny, první flash mě stál litr a příště prý dostanu slevu, chtěl bych mu napsat kolik to bude ale nechci ho naštvat.

Odesláno
Kolik stojí reflash XBOXU SLIM u tvého flashera? Flash si asi nechám udělat za 2 týdny, první flash mě stál litr a příště prý dostanu slevu, chtěl bych mu napsat kolik to bude ale nechci ho naštvat.

Já měl re-flash za 300Kč + postovné :) A když seš u něj poprví tak 500Kč+ pošta :) a Spokojenost a důvěra 100% :) jinak za 1000Kč je to teda mega :D

Odesláno
Zdravim, prosim vás pomohl by mi někdo s tímto problémem ? Vypálil jsem si hru Forza Motorsport 4 podle návodu na vypalování her ve formátu XGD3 v programu ImgBurn. Po vložení do konzole se DVD začne točit ale pouze problikne černá obrazovka a vrátí se to do hlavního menu. Nevíte, čím to může být ? Nevim přesně jakou verzi flashe mám, ale dělal mi jí jeden týpek asi před 3 týdny a tvrdil že je to nejnovější verze flashe. Díky za rady. Kuba

Včera jsem chtěl vypálit tu promo verzi a mám úplně stejný problém (na LT+ 2.0). Vypaloval jsem to stejně jako Driver SF a vypalování se ukončilo cca v půlce.Nevím jestli to může být tim že jsem to vypaloval v tý starší verzi ImgBurn...

Odesláno
8x to se ti musí sekat ne?? Mel bys palit na 2.4x a méně

Já si myslím že záleží hlavně na tom, jak kvalitní mechaniku máš :) ja si tento týden pořídil novou a hlavně za velice přijatelnou cenu, bohužel ji nemám odzkoušenou páč jsem ve škole :D tady.... http://www.alza.cz/lg-gh22np20-cerna-d95618.htm :) Jinak byla mi doporučena :)

Odesláno

Forza aby nepadala se musí vypalovat přes program který právě C4eva dělá co by mel vypalit uz 100% ze hry.

http://pastebin.com/3YVMMZUN

C4eva has created a new method that lets us burn 8.7GB data on a normal dual layer dvd. Previously we weren’t burning around 2-3% of the game data to discs and this way creating problems .

We might not need LT+ 2.01 as forza’s 8.7GB backup is working fine on LT+ 2.0.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu