mojda Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 I Dead Island? Sakra další hra, kterou sem chtěl, no tak ji stáhnu na PC no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 DEAD ISLAND JTAG XBOX360-COMPLEX Bohužel, je to smutné :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 já jenom pevně doufám ,že NHL 12,FIFA 12 a F1 2012 nebudou v xgd3 .Prave proto jsem si porizoval xboxa s flashem abych to nemusel kupovat jako kazdy rok na ps3 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Madden NFL je od EA a nebol Xgd3, takze sanca tu je, dnes sa mi pravdepodobne dostane do ruk NHL 12. Hned budem aktualizovat moj clanok ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 uff, zaplat pambu za muj JTAG ;). Snad i ostatni nebudou cekat dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 uff, zaplat pambu za muj JTAG ;). Snad i ostatni nebudou cekat dlouho Karlíku Jtag je pěkná věc ale být Live je lepší ;) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Jak už tu bylo napsáno , at vydávaj co nejvíce XGD 3 her at je nová LT co nejstabilnější , tak co stejně už je tato ochrana prolomena a MS je o krok po zadu ... a zas tak dlouho to trvat nebude co vyjde 2.0 a pak zas budete mít pohodičku a valit new games ... Takže tady pořád dokola nebrečte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Ono taky jde o to aby nám grupy ty hry servírovaly v pořádku a kompletní. Já tomu nerozumim, XGD 3 je nový systém zápisu dat na médium. 8.5 GB se nikdy nemůže vejít na klasické dvouvrstvé dvd 9, maximální kapacita je 7,29 GB a zbytek je ohraničení. Leda použít nějaký komprimovací program nebo abgx360 (ten si hru vždy upraví pokud je to nutné na velikost 7.29). A ty 2 nové hry Driver a Dead Island určitě pochází z HDD xboxu (nainstalovaná hra). Klasická pc mechanika systém XGD 3 nedokáže přečíst, zvládá to jen xbox mechanika za spolupráce nejnovějšího DB. Pochybuju že se to vyřeší, myslím že nový flash ani není potřeba (jde jen o to zkopírovat hru z média do pc a následně jí vypálit, toď vše) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Je to 7.92 GB ne 7.29, jinak jde o souborový systém, tedy lepší komprese dat, nikoliv o zvětšení kapacity média, to technicky není možné a mechanika xboxu by to neuměla přečíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Chtěl bych poradit protože se moooc těším na FORZU 4 a už koumám že můj flash LT+ 1.1 právě kvůli forze předělám na LT+ 1.91 ale když vidím že už teď jsou hry XGD3 které pojedou až na LT 2 tak si říkám že není vyloučeno že nová forza na LT 1.91 vůbec pojede,že??? díky za (rady )odpověďi pařmeni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Je tu samozřejmě ta možnost, že by Forza 4 XGD3 neměla, ale o tom silně pochybuji radši si hru kup nebo počkej na LT 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Necháem to tak...že se necháme překvapit :) zrovnas u forzy XGD čekám na 100% přece jenom jedna z vlajkových lodí MS...když už to nebudou mít nějaké hry tak si myslím že EA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Je tu samozřejmě ta možnost, že by Forza 4 XGD3 neměla, ale o tom silně pochybuji radši si hru kup nebo počkej na LT 2.0 Vidím že máš stejný flash jako já :D Asi taky určitě ten cca měsíc počkáš na LT 2 ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Já už jsem si radši Forzu a GoW3 předobjednal origa, kdoví kdy ten LT 2.0 vůbec vyjde :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Já už jsem si radši Forzu a GoW3 předobjednal origa, kdoví kdy ten LT 2.0 vůbec vyjde :roll: Vyjde učitě otázka kdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Podle mě to nebude dlouho trvat...pokud jde o mě, tak já si v klidu dohraju to, co mám rozehraný a nebudu se zbytečně rozrušovat...až to bude, tak to bude. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Tak c4eva měl dost času na hraní s tím DVDčkem Halo: Reach a jestli Microsoft nevymyslel nějaký extra nový velký změny, tak by to nemuselo trvat dlouho. Hlavně když teď dokončil LT+1.92 a má čas. Citace: [2011-09-06 12:46AM UTC] #fw <c4eva> xgd3 backups in 2.0, soon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 jinak další 100% xgd3 hra bude Rise of Nightmares Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 tak jsem se dozvěděl že warhammer40000 space marine má tu ochranu co mě pěkně naštvalo už jsem se těšil jak budu střílet ty orky :D dá se asi očekávat že AC, batman a podobné novinky budou taky tak chráněný co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Nhl12 = xgd2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Co to je xgd2 ?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Vsetky hry, ktore boli doposial. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 odkud to víš :) děkuji tak to počítám s xgd2 fifou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Možná ano, protože NHL 12 je XGD2 supeeeeeerr!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 chtěl bych se zeptat je tu nějaka možnost že pomoci nejaky uprav programu jako je abgx rozjedu nove hry s XGD3 na verzi flashe 1.91? protože jsem to tedka flashnul a nechce se mi znovu platit za flash :D dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.