pazdy1468625863 Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Nejde to nijak rozjet.. Musíš počkat na nový flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 chtěl bych se zeptat je tu nějaka možnost že pomoci nejaky uprav programu jako je abgx rozjedu nove hry s XGD3 na verzi flashe 1.91? protože jsem to tedka flashnul a nechce se mi znovu platit za flash :D dik :) Zatím nic takového neexistuje a všichni musíme čekat co vlastně bude . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Já už jsem si radši Forzu a GoW3 předobjednal origa, kdoví kdy ten LT 2.0 vůbec vyjde :roll: No jo ale pokud dobře chápu tak i kdybych koupil originálku hry XGD3 tak mi na Xku s LT+ 1.1 nepůjde - někde jsem to četl....Je to fakt pravda ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 No jo ale pokud dobře chápu tak i kdybych koupil originálku hry XGD3 tak mi na Xku s LT+ 1.1 nepůjde - někde jsem to četl....Je to fakt pravda ???? Je to jinak . Potřebuješ DB 13599 , ale tím se flash zruší , takže musíš přeflashovat na LT+1.91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 aha dik za odpoved, tak si budu muset počkat no na novej flash a znovu cvaknout no 1500 jsem vyhodil :D....kež by to šlo nejak opatchovat snad se nademnou buh slituje :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 To je v háji :-( Už aby byl LT+ 2.0 a dobrý rok jsme nepotřebovali zase jiný :-D FORZA4EVER !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Je to jinak . Potřebuješ DB 13599 , ale tím se flash zruší , takže musíš přeflashovat na LT+1.91 Teď už je lepší flashovat na 1.92, když už vyšlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Teď už je lepší flashovat na 1.92, když už vyšlo :) To asi jo ale stejně XGD3 tam pojedou jen origošky.. O co je to vylepšené oproti 1.91 ?? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 tedka se hlavne nevyplati flashovat dokud se nevi jestli všechny hry budou mit to XGD3 pak je nej si počkat na 2.0 zbytečne davat 1.91 nebo 1.92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Teď už je lepší flashovat na 1.92, když už vyšlo :) Protože měl FW 1.1 tak jsem uvažoval že má FATko . 1.92 pokud vím vyšlo na slimka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Ci tak alebo onak, aj pri 13599 moze nahodit opat LT+ 1.1 a odpoved na otazku znie NIE, nepojdu Ti na LT+ 1.1 a 13599 Xgd3 original hry. LT+ v1.1 nepozna Xgd3 technologiu, iba Xgd2 a menej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Nie vsetky media Dead Island a Driver su XGD3! Dokaz: http://www.flashxbox.sk/images/xbox/xgd3/dead_island_no_xgd3_region_free.png http://abgx360.net/verified.php?f=pressings&q=DA8EDAD0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 A už je i verified Dead Island na abgx :) Tak to je paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Nie vsetky media Dead Island a Driver su XGD3!Dokaz: http://www.flashxbox.sk/images/xbox/xgd3/dead_island_no_xgd3_region_free.png http://abgx360.net/verified.php?f=pressings&q=DA8EDAD0 Chci se zeptat co mi není jasné,v tom ABGX v jednom řádku je ( 10-12 wave ) a pod tím řádek video 12 wave takže se řídím podle video? Když chci vědět jestli mi to pojede na DB 12625 což je max wave 11 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Presne tak, podla video, je to Wave12 hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Na LT 1.1 jiz neni mozne spoustet nove hry?(Myslim tim hry s wawe 12 ne pripravovane XGD3).Par mesicu jsem to ted nesledoval tak nejsem moc v obraze :-) Jde mi o hry ktere ted vychazi napr. Nhl 12 atd. A nechce se mi flashovat na 1.9 kdyz se zacina resit XGD3 a snad i novy flash 2.0 Diky za strucne vysvetleni-nejsem novacek ale par mesicu nejsem v obraze a moc jsem se toho zatim nedocetl. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Na LT 1.1 jiz neni mozne spoustet nove hry?(Myslim tim hry s wawe 12 ne pripravovane XGD3).Par mesicu jsem to ted nesledoval tak nejsem moc v obraze :-)Jde mi o hry ktere ted vychazi napr. Nhl 12 atd. A nechce se mi flashovat na 1.9 kdyz se zacina resit XGD3 a snad i novy flash 2.0 Diky za strucne vysvetleni-nejsem novacek ale par mesicu nejsem v obraze a moc jsem se toho zatim nedocetl. Diky Na tyto hry už musíš mít nový DB , který smaže flash a tak by jsi musel i přeflashovat : http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Takže - ne není možné spustit hry s wave 12 a vyší na FW LT + 1.1 tak jak to máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Přesně tak malda...počkej kdyžtak na 2,0 PRO OSTATNÍ Dead island XGD2 už se uploaduje na xbox36isu... viz : http://img689.imageshack.us/img689/8366/deadhy.jpg 'image flags: xgd2' a kopie drivera se ''hledá''/ještě se nenašel nikdo kdo by ji měl a byl schopný ji uploadnout... Takže DI bude možná večer na českých serverech...driver až se najde :D:) nejsem si jistý ale jestli xgd3 nebude celosvětové tak 2.0 nebude potřeba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 čau, a ještě jsi zapoměl na: Warhammer 40.000: Space Marine :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 no o tom se nic neřeklo a žádná XGD2 kopie se nenašla :. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 tak snad bude ... :) Páč tohle je řežba! EDIT : hmmm, tak možná to je vše fake ..na těch stránkách je to už smázlé... no uvidíme jestli dead island a driver budou půjdou hrát na LT+1.91 EDIT2: tak je to ok , už je tedy Dead island XGD2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 a ta nová hra na kinect s těma tučnákama je také wave 12 čili xgd2 (ne?:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 ahoj lidi,potrabuji jen poradit.kdyz my jde Deus ex pujde my i Dead Island XD2g?diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 ahoj lidi,potrabuji jen poradit.kdyz my jde Deus ex pujde my i Dead Island XD2g?diky za rady Tak jsem se díval a Deus ex má dvě release - wave 11 a 12 . jestli máš s wave 11 , tak nepůjde . Musíš mít DB nejméně 13146 a FW flashe nejméně LT+1.9 které spustí už wave 12 které DEAD ISLAND má . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 dekuji a myslis že by mohl byt takto upraveny i Gears of War 3 a nejaky dalsi hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.