Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 Slim 0225 FLASH vrtáním


kennysek

Otázka

Zdravím,

dočkal jsem se Flashe na všechny mechaniky krom Hitachi, a tak se ptám jeden kluk mi nabízí FLASH způsobem vrtáním do chipu a tak nevím jestli je to moc riskantní, přeci jenom PCB je jistější...Prostě má otázka zní mám málo peněz a potřebuju FLASH je vrtání do chipu správná volba? přijdu o záruku to je další mínus...navíc ta šance že se něco po**** a ještě k tomu zamknutí/uzamknutí alkoholem to si myslim že je dosti prasárna...mám si raději připlatit za PCB? nebo si udělat tuto kamikadze variantu?

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Na tohle není jednoznačná odpověď - pokud preferuješ cenu, nech si udělat kamikadze, pokud kvalitu, nech si udělat odemknutí desky.Odemknutí je dražší ale kvalitnější řešení.Ty píšeš, že máš hluboko do kapsy tak si nech udělat kamikadze, flasher samo musí ručit, že to nevyvrtá špatně, ale to je doufám samozřejmost.Ještě co se týče záruky, jistotu její zachování ti podle mě nemůže dát nikdo jednak kvůli problematickým plombám na slimu a v obou případech jde o zjistitelný zásah uvnitř mechaniky (ať již odvrtání nebo výměna PCB).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Taky si chci nechat udělat u kanalizatora flash tim vrtanim, ale neni to moc velkej rysk? Víte jak to myslím mám Xbox za 5k a nechci si ho nechat zničit. Tak ještě uvažuji nad tou výměnou pcb, romik mi výměnu nabídl za 1500,-. Je to o litr dražší ale aspoň bych měl jistotu. Tak nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

flasher ti musí dát záruku,že se to odvrtání povede, přece ti nemůže vrátit nefunkční konzoli, žádných 5 litrů v háji nemůže u slušnýho člověka hrozit.Mě taky v jednom případě kamikadze nevyšel a automaticky jsem vyměnil chip za TX Pro kit, takže zákazník doslat variantu stejnou jako náhradní deska za cenu kamikadze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
ano se stříbrnými

Ve skutečnosti s měděnými a pocínovanými. Stříbřitá je pouze barva cínu, ale to určitě víš. Já jen tak pro rýpnutí a upřesnění skutečnosti, aby si někdo nemyslel že jsou opravdu ze stříbra.

BTW: Pozlacené, či postříbřené kontakty se dělají v počítačové technice normálně, není to žádná výjimečná věc. Nožky integrovaných obvodů jsou ale vždy měděné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu