Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox 360 update dashboard

jackee345

Recommended Posts

Zdravím.Mám nefleshlej xbox 360 arcade revizi jasper. Chci si udělat update dasboard prtože mi tam nejde vytvořit avatar a chci to mít aktualizovane,xbox live nemám ještě zavedený.Je možne, že bych ten update nějak pokazil a pokazil bych i xbox ?

stahovat budu odsud : http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates přes fleshku

Co to znamena : Poznámka: Jednotka USB flash musí používat souborový systém FAT32.

CO když to má fleshka nemá vadí to hodně ? Můžu tím něco zkazit ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vím,že updatem nic nepokazím ale myslim to tak jestli kdyz udelam nejakou chybu nakopiruju to spatne nebo neco jestli se to nejak projevi na xboxu na xbox.com/update sou aji chybove hlasky a jejich tma hrozne moc nechci aby se mi to stalo .... Jeste dotaz muzu aktualizovat na treba uplne nejstarsi dashboard novej ? nemá se to delat jeden po druhem ?

Odkaz ke komentáři

status code 335A-351F-B600-0F00-003A ze to nejde cist atd... at to tam vlozim znova to pise tka jsem to udelal a nic porad tabulka uz jsem to vypnul a zapnul nekolikrat ale porad je tma ta tabulka nejde se pripojit s ovladacem proste nic napada nekoho neco prosim prosim prosim ??? jaky je cislo na xbox podporu ?

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Zkus prosímtě nepanikařit.

Odpoj všechna paměťová média (flash, memory unit, HDD) a zkus zapnout Xbox. Ujisti se, že je flash naformátovaná na FAT32, že na ní máš správnou verzi DB a máš ji také ve správném adresáři. Poté ji opět připoji do Xboxu a zkus ho znovu zapnout.

Odkaz ke komentáři

jak spravnou verzi DB rikal si ze to muzu dat na jaky chci ... nemam zadne pametove zarizeni to je tne problem taky jsem to nasel na internetu Aktualizace softwaru se nezdařila z důvodu chyby čtení z disku. Vyzkoušejte následující řešení:

1. Zkontrolujte, zda disk není znečištěn.
  2. Vložte disk do diskové jednotky a vypněte konzolu.
  3. Zapněte konzolu. Aktualizace by měla úspěšně proběhnout.
    Poznámka: Disk, který vložíte, musí být stejný jako disk, který byl v konzole vložen při spuštění aktualizace.

Pokud se zobrazí stejná chybová zpráva, zkuste provést následující kroky:

1. Vypněte konzolu.
  2. Odeberte všechna paměťová zařízení konzoly, včetně všech jednotek USB Flash, externích pevných disků nebo interních pevných disků v konzole Xbox 360 S. Informace o odebrání pevného disku
  3. Přidejte primární paměťové zařízení (například pevný disk).
  4. Zapněte konzolu.

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Verzi souborového systému tvojí flashky zjistíš, když ji připojíš do PC, otevřeš si "Tento počítač", pravým tlačítkem myší na ikoně flashky zvolíš "Vlastnosti" a tam najdeš údaj "Systém souborů" (FAT32/NTFS/.....).

Stáhni si nejnovější aktualizační software (13599) ZDE a podle instrukcí extrahuj obsah *.ZIP souboru na flashku (výsledkem by měl být adresář "$Systemupdate" v kořenovém adresáři tvé flashky. Pak ji dej do Xboxu a zapni ho, měl by se ti spustit proces updatu znovu.

Odkaz ke komentáři

Jeden návod tu máš... Podle tohoto to dělám já a jde to v pořádku.. Jedná se o ten stejný návod...

1) Pripojíme k PC usb kľúč

Váš USB kľúč musí byť naformátovaný na FAT32

2) Stiahneme do pc požadovanú verziu Dasboardu (vždy iba novšiu ako máme v našom Xbox360)

3) Súbor (.rar/.zip) systemupdate_2.0.XXXXX.0 rozpakujeme.

4) Po rozpakovaní adresár “$SystemUpdate” (adresár nesmie obsahovať žiadny iný adresár) nakopírujeme na USB kľúč

5) Vypneme xbox, vložíme usb klíč a zapneme xbox.. aktualizace naběhne.

Odkaz ke komentáři

• 8 months later...
  • 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu