Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Psp

Opuka61

Otázka

22 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

A co kdyby jsi trochu hledal na netu? Nebo alespoň se podíval tady na fóru? Downgradni si PSP na fw 6.20 http://console-forum.net/tema/122319-downgrade-z-6-39-6-38-na-6-20-6-35 a dej si tam 6.20 PRO B9 Permanent http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-b9-permanent-patch-8-7-update

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

No a co? Dnes už je jedno jakou má desku, kdyby jste pořádně sledovali novinky, pročetli by jste si můj upravený tutoriál na downgrade, nebo jste se podívali na psp.novinky.org případně na wololo.net/talk tak by jste zjistily, že vyšel downgrader, kterým můžete downgradovat jakékoliv PSP s jakoukoliv základní deskou s jakýmkoliv modulem (tedy i nejnovějším 09g) bezpečně na firmware 6.20, jelikož Davee (ten co udělal původní downgrader a přišel na exploit, který to umožnil) přišel na to, že modul 09g je až nápadně podobný modulu 04g. Tak downgrader upravil tak, aby, si PSP s modulem 09g myslelo, že má modul 04g a tím pádem downgrader povolí downgradovat až na firmware 6.20 a to znamená permanentní CFW 6.20 PRO Bx pro všechny PSP.Pro ty kteří rozumí anglicky to tady Davee popisuje http://lolhax.org/2011/09/01/chronoswitch-downgrader-5-0-advanced-09g-support/ Takže KOSScz příště si ty nadávky ušetři jo? Teď jsi tady za retarda spíše ty :-D

Odkaz ke komentáři

• 0

Davee vydal novou verzi svého Downgraderu, který nyní umožňuje také downgrade firmwaru PSP-3000 (model 09g) až na verzi 6.20. Jde o "podepsanou" aplikaci, a není tedy potřeba instalace žádného homebrew enableru a práce s ní je velmi jednoduchá, protože využívá oficiálního Sony Updateru.

Downgrade na fw. 6.20 byl testován na PSP-1000 / 2000 / 3000 a PSPgo, tedy modely 01g, 02g, 03g, 04g, 05g, 09g! Pro zjištění modelu vašeho PSP můžete použít aplikaci Module Checker, kterou spustíte i na PSP s oficiálním firmwarem.

kdybys to pporadne cetl tak uvidis toto "tedy modely 01g, 02g, 03g, 04g, 05g, 09g!" nic tam neni o 6g, 7g a 8g

Odkaz ke komentáři

• 0

Martan777: Ano jasně, ale až na to, kdyby jsi se trochu zajímal o PSP, tak by jsi věděl, že PSP s modulem 06g a 08g neexistuje a PSP s modulem 07g je tak vzácné, že se téměř nikde nevyskytuje a má ho jen pár lidí na světě a to ještě ani ne v Evropě (mám dojem, že to bylo jen pro Japonsko). Tak proto se tam nic nepíše o těcto modulech o těch dvou 06g a 08g protože neexistujou a o 07g se nepíše proto, že ho má jen pár lidí, tím pádem nemá cenu se jím zabývat. A navíc jsem na zahraničních fórech četl, že to někdo zkoušel na tom 07g, a že to fungovalo, sice to dělalo problémy, psalo to nějaké chybové hlášky, ale nakonec se to povedlo. Takže, až budeš chtít někoho kritizovat, tak si laskavě o té problematice něco přečti.

Odkaz ke komentáři

• 0
oc tady tomu co mi pisete nerozim jsem amater byl bych radsi kdyby mi to nekdo udelal jsem ochotnej se dopravit do mista.Jinak jsem z Nymburka
A jéje čéče já ti pošlu přes PM můj pověstný blbuvzdorný návod pro lidoopy, tomu snad porozumíš a pochopíš to.
Odkaz ke komentáři

• 0

Hele já ti chci pomoct, ale ty jsi jeden z těch, kterej je línej si vyhledat nějaké informace a jsi absolutně línej přemýšlet. Kdyby jsi se kouknul do sekce tutoriály, kde je můj návod, tak by jsi zjistil, že downgrade jde z firmwaru 6.31, 6.35, 6.38, 6.39 a 6.60 a o tvém firmwaru 6.37 tam nic není, takže by jsi zjistil (teda pardon ty by jsi to nezjistil, protože jsi línej přemýšlet a musí ti to někdo strčit až pod nos) že si musíš aktualizovat třeba na verzi 6.39 a pak ti to půjde. No ale abych ti tady furt nenadával a aby jsi si nemohl stěžovat, že jsem se na tebe vys** tak tady máš jak to uděláš: Firmware 6.39 si stáhni zde http://pspslimhacks.com/official-firmware-update-6-39/ stáhni to a rozbal to, v PSP/GAME udělej složku UPDATE do ní dej soubor EBOOT.PBP, kterej získáš rozbalením toho archivu, pak to v PSP spusť a postupuj podle instrukcí, po aktualizaci použij ten blbuvzdorný návod.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu