Opuka61 Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Potreboval bych poradit jak mam kreknou psp 3004 PB Mam tam nahrany FW6,37 a vubec si stim nevim rady pomuze mi nekdo Predem Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 od kud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 A co kdyby jsi trochu hledal na netu? Nebo alespoň se podíval tady na fóru? Downgradni si PSP na fw 6.20 http://console-forum.net/tema/122319-downgrade-z-6-39-6-38-na-6-20-6-35 a dej si tam 6.20 PRO B9 Permanent http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-b9-permanent-patch-8-7-update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 martin ty jsi retard :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Akoto? Co jsem udělal špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-zere Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Martin spíš protože nevíš jakou má desku a ty mu říkáš ať si dá Perma pak ti poděkuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 No a co? Dnes už je jedno jakou má desku, kdyby jste pořádně sledovali novinky, pročetli by jste si můj upravený tutoriál na downgrade, nebo jste se podívali na psp.novinky.org případně na wololo.net/talk tak by jste zjistily, že vyšel downgrader, kterým můžete downgradovat jakékoliv PSP s jakoukoliv základní deskou s jakýmkoliv modulem (tedy i nejnovějším 09g) bezpečně na firmware 6.20, jelikož Davee (ten co udělal původní downgrader a přišel na exploit, který to umožnil) přišel na to, že modul 09g je až nápadně podobný modulu 04g. Tak downgrader upravil tak, aby, si PSP s modulem 09g myslelo, že má modul 04g a tím pádem downgrader povolí downgradovat až na firmware 6.20 a to znamená permanentní CFW 6.20 PRO Bx pro všechny PSP.Pro ty kteří rozumí anglicky to tady Davee popisuje http://lolhax.org/2011/09/01/chronoswitch-downgrader-5-0-advanced-09g-support/ Takže KOSScz příště si ty nadávky ušetři jo? Teď jsi tady za retarda spíše ty :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Zabil ..... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martan777 Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Davee vydal novou verzi svého Downgraderu, který nyní umožňuje také downgrade firmwaru PSP-3000 (model 09g) až na verzi 6.20. Jde o "podepsanou" aplikaci, a není tedy potřeba instalace žádného homebrew enableru a práce s ní je velmi jednoduchá, protože využívá oficiálního Sony Updateru. Downgrade na fw. 6.20 byl testován na PSP-1000 / 2000 / 3000 a PSPgo, tedy modely 01g, 02g, 03g, 04g, 05g, 09g! Pro zjištění modelu vašeho PSP můžete použít aplikaci Module Checker, kterou spustíte i na PSP s oficiálním firmwarem. kdybys to pporadne cetl tak uvidis toto "tedy modely 01g, 02g, 03g, 04g, 05g, 09g!" nic tam neni o 6g, 7g a 8g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Martan777: Ano jasně, ale až na to, kdyby jsi se trochu zajímal o PSP, tak by jsi věděl, že PSP s modulem 06g a 08g neexistuje a PSP s modulem 07g je tak vzácné, že se téměř nikde nevyskytuje a má ho jen pár lidí na světě a to ještě ani ne v Evropě (mám dojem, že to bylo jen pro Japonsko). Tak proto se tam nic nepíše o těcto modulech o těch dvou 06g a 08g protože neexistujou a o 07g se nepíše proto, že ho má jen pár lidí, tím pádem nemá cenu se jím zabývat. A navíc jsem na zahraničních fórech četl, že to někdo zkoušel na tom 07g, a že to fungovalo, sice to dělalo problémy, psalo to nějaké chybové hlášky, ale nakonec se to povedlo. Takže, až budeš chtít někoho kritizovat, tak si laskavě o té problematice něco přečti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-zere Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Martin2412 tak to se omlouvám to vážně nevěděl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Opuka61 Odesláno Září 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 oc tady tomu co mi pisete nerozim jsem amater byl bych radsi kdyby mi to nekdo udelal jsem ochotnej se dopravit do mista.Jinak jsem z Nymburka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 oc tady tomu co mi pisete nerozim jsem amater byl bych radsi kdyby mi to nekdo udelal jsem ochotnej se dopravit do mista.Jinak jsem z NymburkaA jéje čéče já ti pošlu přes PM můj pověstný blbuvzdorný návod pro lidoopy, tomu snad porozumíš a pochopíš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Opuka61 Odesláno Září 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Hele nak se mi tom povedlo vsechno dostat a pise mi to nakej eror Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Opuka61 Odesláno Září 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Podarilo se mi to vsechno sputit aporad nic.skousel jsem i to 6.20 Pro B6 -> 6.20 Pro B7 a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 pomůžu ti,až budu mít čas,nemáš ICQ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Opuka61 Odesláno Září 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 mam 618952913 Opuka61 a kdy myslis ze budes mit cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Jé tak to budeš opravdu hodně těžkej případ, když ti ani blbuvzdorný návod pro lidoopy (podle kterýho to udělali i úplný nemehla a analfabeti) nepomohl. Co ti to prosimtě píše za chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Opuka61 Odesláno Září 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 No ja nevim vsechno jako spustim ale proste mi mi to nabehne jenom na cernou obrazovku a tam mi to pise error your firmwareis not suported a nedelej ze sebe profika kazdej to nemuze umet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Opuka61 Odesláno Září 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 mam 618952913 Opuka61 a kdy myslis ze budes mit cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Hele já ti chci pomoct, ale ty jsi jeden z těch, kterej je línej si vyhledat nějaké informace a jsi absolutně línej přemýšlet. Kdyby jsi se kouknul do sekce tutoriály, kde je můj návod, tak by jsi zjistil, že downgrade jde z firmwaru 6.31, 6.35, 6.38, 6.39 a 6.60 a o tvém firmwaru 6.37 tam nic není, takže by jsi zjistil (teda pardon ty by jsi to nezjistil, protože jsi línej přemýšlet a musí ti to někdo strčit až pod nos) že si musíš aktualizovat třeba na verzi 6.39 a pak ti to půjde. No ale abych ti tady furt nenadával a aby jsi si nemohl stěžovat, že jsem se na tebe vys** tak tady máš jak to uděláš: Firmware 6.39 si stáhni zde http://pspslimhacks.com/official-firmware-update-6-39/ stáhni to a rozbal to, v PSP/GAME udělej složku UPDATE do ní dej soubor EBOOT.PBP, kterej získáš rozbalením toho archivu, pak to v PSP spusť a postupuj podle instrukcí, po aktualizaci použij ten blbuvzdorný návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Opuka61 Odesláno Září 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Dekuju ti si moc hodnej taky uz me to napadlo ale moc se v tom nevyznam dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Opuka,zítra kolem 10-12 hodiny rána :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Opuka61
Potreboval bych poradit jak mam kreknou psp 3004 PB Mam tam nahrany FW6,37 a vubec si stim nevim rady pomuze mi nekdo Predem Dekuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.