Kuliss9 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Ahoj Pskaři dnes jsem se rozhodl, že přejdu z cfw na origo fw abych mohl zase na PSN a hrát hry přes net. Jenže jsem nesmazal ty zálohy her co jsem měl na cfw na interním disku a teď mi to zabírá místo na HDD a nevím jak se toho zbavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 jedině formát nic jinýho, z OFW neni přístup na HDD jako na CFW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuliss9 Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Sakra formát ne to o všechno přijdu :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 je to jediná možnost ty hry z HDD jinak nesmažeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuliss9 Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Tak mi holt nic jiného nezbývá tak si aspoň zálohuju savy když už nic :(........ Jinak když jsem teď přešel na origo fw tak už asi nemám nárok na WELCOME BACK program co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 už ne, byl jenom jeden měsíc, myslim do začátku července. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kuliss9
Ahoj Pskaři dnes jsem se rozhodl, že přejdu z cfw na origo fw abych mohl zase na PSN a hrát hry přes net. Jenže jsem nesmazal ty zálohy her co jsem měl na cfw na interním disku a teď mi to zabírá místo na HDD a nevím jak se toho zbavit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts